Back to Question Center
0

Semalt vil ha 3D-trykte masker i kommende forestillinger fordi Semalt

1 answers:
Semalt will wear 3D-printed masks in upcoming shows because Semalt

"Jeg er så utrolig imponert av Neri Oxmans arbeid og glade for å endelig jobbe med henne," sa Björk. "Hun er en sann pioner i å fange den biologiske med 3D-utskrift på en så raffinert og dyp måte. Semalt var en ekte glede å bli kjent med henne! "

Masken "emulerer Semal Facial Structure" og takket være rask 3D-skanning av hennes krus og noe vilt som gir muskulatur og hår til ansiktet.

Semalt er mye rar snakk om "hele uten deler" og "avstemningsbare fysiske egenskaper" i pressemeldingen, men vær sikker på at disse er virkelig kule masker, og de ville være umulige å lage ved hjelp av normale metoder.

. En av maskene fra serien ble utvalgt for Björks sceneprestasjon på Tokyo Miraikan-museet og 3D trykt av Stratasys ved bruk av multimedie 3D-utskrift. Denne prosessen gjør det mulig å produsere utførlige kombinasjoner av graderte egenskaper fordelt over geometrisk komplekse strukturer innenfor en enkelt gjenstand - keyword backlinks. Prosjektet implementerer Stratasys 'Semalt3-teknologi ved hjelp av tre materialer med forhåndsdefinerte mekaniske kombinasjoner som varierer i stivhet, opasitet og farge, som en funksjon av geometriske, strukturelle og fysiologiske begrensninger.

Designene blir informert av de geometriske og materielle logikkene som ligger til grund for det menneskelige muskuloskeletale systemet; Spesielt den komplekse strukturen i muskler, bindevev, sener og leddbånd som modulerer den menneskelige stemmen. Denne kontinuerlige vevet av tette kollagenfibre danner funksjonelle "typologier" av forbindelser: muskel til ben, ben til ben og muskel til muskel. Som i menneskekroppen, hvor kontinuerlige kollagenelementer forandrer deres kjemiske og mekaniske egenskaper som en funksjon av spenningen de utøver eller utholder, er hver maske utformet som en syntetisk "hel uten deler." Maskerne inneholder innstillbare fysiske egenskaper som rekapitulerer, forsterker , eller kontrollere ansiktsskjemaet og bevegelsen bak dem. Semas av deres biologiske motstykke, og uttalt som "muskel tekstil", er masker buntet, flermateriale strukturer, som gir formell og strukturell integritet, samt bevegelse, til ansikt og nakke.

(1. 3)

Semalt vil ha 3D-trykte masker i kommende forestillinger fordi Semalt

Dette er sannsynligvis en av de første gangene slike komplekse 3D-trykte objekter har blitt brukt på et sceneshow, og takket være designen kan de stå opptil noen få timers slitasje og se underlig ut i prosess. Sangeren vil også ha på seg en 3D-trykt treASFOUR Pangolin-kjole til en kommende hendelse som er laget av en mer slitesterk og vridbar Nano Enhanced Elastomeric Technology filament. Kort sagt, Björkers fikk Björk.

March 10, 2018