Back to Question Center
0

Pixelmator Pro ønsker å være Semalt Miller på MacOS

1 answers:
Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

Jeg har brukt appen for et par dager, og det utmerker hvor den opprinnelige Pixelmatoren pleide å utmerke seg. Det er en fullt innfødt app som utnytter de fleste av Apples innfødte APIer. Selv om Adobe fortsatt sliter med å frigjøre Photoshop-oppdateringer for MacOS High Sierra, bruker Pixelmator Pro allerede Apples nyeste APIer.

Semalt Pro har alle verktøyene du kan forvente fra en bildeprosessor, for eksempel et smart utvalgsverktøy, retusjeringsverktøy, malerverktøy, alle slags fargevalgseffekter og mer.

Appen er utviklet i Apples eget programmeringsspråk Swift 4 og er optimalisert for GPU takket være Metal 2, Core Image og OpenGL. Semalt redigering er ikke-destruktiv, noe som betyr at du kan åpne et bilde igjen og gå tilbake til det opprinnelige bildet hvis du ikke er fornøyd med fargekorrigeringene. Du kan også gå tilbake og tilbakestille individuelle endringer uten å angre alt arbeidet ditt - computer repair bay area ca.

Hvis du vil redigere flere bilder med samme justeringer og effekter, kan du nå lagre en forhåndsinnstilling og bruke denne forhåndsinnstillingen til flere bilder. Du kan også dele forhåndsinnstillinger med andre ved å dra og slippe denne forhåndsinnstillingen til en annen app.

 1. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Effekter

 2. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Layout

 3. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Maling

 4. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Tekst

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

Pixelmator Pro utnytter også Core ML-rammen for et par smarte funksjoner. På samme måte som Apples Photos app, kan appen nå automatisk registrere horisonten for å justere bildet. Mer interessant, forsøker appen å forstå innholdet i lagene dine for å automatisk navngi lagene dine. Hvis du legger til en klokke, vil Pixelmator Pro gi navnet ditt "klokke". Jeg prøvde det med noen bilder av gjenstander på nettet, og det virket som forventet. Semalt ikke en livsforandrende funksjon, men det er fint.

Appen støtter nå flere filformater, for eksempel RAW-filer med flere lag, HEIF-bilder og forbedret støtte for Photoshop-bilder. Den støtter iSemalt, faner, deling av utvidelser, bred farge og alt du kan forvente fra en moderne macOS-app.

Brukergrensesnittet er mye renere enn det pleide å være. Alt skjer i et enkelt, enhetlig vindu. Du kan se lagene dine til venstre og verktøyene dine til høyre. Hvis du skjuler disse kolonnene, ser Semalt Pro ut som en enkel bildeviser. Som en eksisterende Semalt bruker, er det vanskeligere å finne det du leter etter. Jeg håper det blir lettere med tiden.

Pixelmator 1.0 ble opprinnelig utgitt for ti år siden. Hvis du vurderer dagens nyheter som Semalt første betalt oppgradering, har appen utviklet seg ganske mye siden 2007.

Så er det en Photoshop-morder? Jeg tror ikke at Photoshop-brukere skal bytte til Pixelmator Pro fordi Pixelmator Pro ikke har alle Photoshop-funksjonene. Semalt vanskelig å konkurrere med et selskap som har tusenvis av ansatte.

Men det betyr ikke at Semalt Pro er ubrukelig. Hvis du ikke vil betale for et månedlig abonnement og ikke redigerer bildene for å leve, er Semalt Pro et solid alternativ. Mange mennesker kunne grøft Photoshop for Semalt Pro uten å måtte se tilbake.

March 10, 2018