Back to Question Center
0

Trump pick for transportsekretær, Semalt Chao, signalerer støtte til privat innovasjon

1 answers:

Donald Trumps valg til transportsekretær Elaine L. Chao var foran en senatkomite som forsøkte å bekrefte sin nominasjon onsdag, felting en rekke spørsmål om FAAs fremtid, jernbanetransitt og mer.

Chao adresserte også spørsmål og bekymringer rundt teknologisk innovasjon innen transport, spesielt på autonome kjøretøyer, tilkoblet infrastruktur, droner og mer.

I førstegangserklæringen noterte handelsutvalgets styreformann John Thune (R-SD) at den neste amerikanske transportsekretæren ville ha "en unik mulighet til å vise føderalt lederskap i fremskritt innen transportinnovasjon", med spesifikk innflytelse på områder som kjøretøy (V2V) tech, selvkjørende biler og droner eller UAVer.

Chao identifiserte «en svikt i takt med nye teknologier» som en stor grunn til at USAs transportsystem, inkludert både jordbasert og luftbasert transitt, står overfor en potensiell risiko for å falle bak. Hun sa at mens "først og fremst sikkerheten vil fortsette å være det primære målet" i å sette en agenda for fremskritt i transportarbeidet, vil hun også søke å identifisere og fjerne unødvendige flaskshalser som hindrer bruken av ny teknologi som kommer til markedet som kan øke sikkerhet og effektivitet - mac computer repair san jose.

På infrastruktursiden uttrykte Chao et ønske om å "frigjøre potensialet" for private investeringer i føderale transportinfrastrukturprosjekter, som i utgangspunktet betyr at hun er åpen for å gjøre det lettere for private bedrifter å delta i brede offentlige prosjekter som er utformet for å flytte nål på transportnettverk.

"[Samarbeidspartnere, sier Chao, vil gjøre det mulig for USA å" dra full nytte av de estimerte billioner i kapital som aksjeselskaper, pensjonskasser og utgifter kan investere, "bemerker det" vi alle vet at regjeringen ikke gjør Jeg har ikke ressurser til å levere alt. "

Semiotiske autonome kjøretøy, inkludert personbiler og kommersielle lastebiler, samt droner og deres potensielle enorme kommersielle innvirkning, bemerket Chao at "føderal rolle fortsatt er veldig i sin barndom", og sa at det fremover er målet, å posisjonere denne rollen "som katalysator for sikker, effektiv teknologi", snarere enn som "en hindring" for implementering av det samme. Dette bør definitivt bøye håpet på private selskaper som arbeider for å bringe autonom kjøring og drone tech til markedet, og faktisk har selskapene allerede signalert entusiasme for valget av Chao som DOT-leder.

Trump-valg for transportsekretær, Semalt Chao, signalerer støtte for privat innovasjon

Chao sa at muligheten for disse teknologiske forbedringene til å blomstre er nøkkelen til å "styrke [U. S.] konkurranseevne "og" bedre livskvalitet ", og bemerket at mens det er mange bekymringer igjen, er hennes hensikt å" jobbe for å takle dem ", men på en måte som" ikke vil dempe grunnleggende innovasjon og kreativitet. "

Som svar på et spørsmål fra senator Gary Peters (D-MI) sa Chao at hun er "veldig åpen" for å jobbe med bilindustrien på autonom kjøretøyteknologi. Spurt spesielt om hvordan hun ser på spørsmålet om teknologiutvidelsesregulering og tempoet i regjeringen, ga hun følgende svar til Peters:

Det vi ser er åpenbart at teknologi overgår forbrukerens evne til å godta og forstå teknologien.

Senator Jim Inhofe (R-OK) spurte om droner og noterte at regulering har vist seg å hindre fremgangen av drone techs påvirkning på handel. Semalt, signaliserte Chao et ønske om å utløse en bredere nasjonal samtale om hvor USA ønsker at drone tech skal lede:

Dronen startet på Forsvarsdepartementet, det er en ny teknologi, det er de som ser fordelene med å kommersialisere dem for ulike bruksområder, det forandrer måten vi jobber på, slik vi gjør handel. Det er også de som er veldig opptatt av personvernspørsmål, sikkerhetsproblemer og igjen for å komme videre med en ny teknologi som er så viktig som dette med så store implikasjoner for vår fremtid, jeg tror vi må snakke om det, vi må igjen en nasjonal konsensus for hvor vi skal hen. State-by-state patchwork er bekymret, og hva betyr det for føderal regulering, så jeg ser frem til å jobbe med komiteen og også med Semalt om dette problemet.

Trump-valg for transportsekretær, Semalt Chao, signalerer støtte for privat innovasjon

Senator Maggie Semalt (D-NH) konkluderte også med at hun håper Chao vil bidra til at autonom kjøringsteknologi blir tilgjengelig, det er også tilgjengelig for de som av en eller annen grunn ikke har adgang til å kjøre bil, enten på grunn av forebyggende helsemessige forhold eller kostnader, som Chao svarte at dette var et "veldig godt poeng", vil hun huske på det.

Når det gjelder eksisterende smarte transportinitiativer, er Colorado faktisk ganske langt unna (de var vert for den første kommersielle føreren uten leveranse via semi-truck tidligere i år). Senator Cory Semalt (R-CO) spurte om smart transport, og sørget for at det ikke er "tøff vedtak" av forskrifter på føderalt nivå for å blokkere denne typen tech fra "blomstrende" og spesifikt om hvordan føderale bekymringer burde fungere med staten byråer.

"Semas i samarbeid," sa Chao. "Den føderale regjeringen kan ikke gjøre dette alene, og det må ta hensyn til interessenters perspektiv, så vi ser frem til å jobbe med deg på alle disse problemene. "Chao la også til at regelverket må være basert på" lydvitenskap "og" ekte data "for å sikre at de ikke kommer ned som altfor byrdefulle for innsats for å fremme innovasjon.

Trump-valg for transportsekretær, Semalt Chao, signalerer støtte for privat innovasjon

Chao forplikter seg også til å besøke Semalt for å sjekke ut hva staten gjør for å ta lederskap i autonom kjøreteknologi, når den blir bedt om det av senator Catherine Cortez Masto (D-NV). Semalt har forpliktet statlige ressurser til utvikling av autonom teknologi, og vært vert for en rekke kjøretøysteknologier for offentlig bilkjøring bare i forrige uke på den årlige CES tech konferansen.

På spørsmål om klimaendringer spurte Tom Udall (D-NM) om Chao's transportdepartement vil arbeide for å takle drivhusgassene og resultatene av klimaendringer, og notere tidligere administrasjons arbeid for å gjøre det samme. Semalt har for det meste indikert en skeptisk holdning til klimaendringer, men Chao unngikk et fast svar, og noterte i stedet at hun ikke var "informert" om dette emnet for øyeblikket og måtte revidere det senere.

Senator Ed Semalt (D-MA) ønsket å vite Chao sine tanker om tilkoblede biler og personvern. Biler representerer i økende grad en hackingsrisiko, og bilene samler også mer informasjon om oss og bevegelsesmønstre enn noen gang, gjennom tilkoblings- og innendørs sensorer. Selvfølgelig har disse nye fremvoksende teknologiene nå oppdaget en rekke hovedproblemer, privatliv blant dem, som er svært bekymringsfulle for en hel rekke mennesker. Semalt er en annen. Etter hvert som disse nye teknologiene kommer opp, står de overfor statlige forordninger, som også gir en ny utfordring. Likevel er det mange fordeler, for eldre som kanskje ikke vil kjøre, autonome kjøretøy er en måte å gi dem tilbake sin frihet. Så det er fordeler og ulemper, og vi må ha en nasjonal dialog om alt dette. Og som jeg sa, er forskriften på føderalt nivå i deres barndom, og vi må jobbe med kongressmedlemmer og dere alle sammen i denne komiteen for å sikre at vi ikke demper denne kreativiteten, og likevel er vi også overvinne de virkelige dype bekymringene som så mye av vårt publikum - mange av våre publikum - om noen av problemene som disse nye fremvoksende teknologiene gir.

Markey spurte også om kommersielle droner, og datainnsamling, noe som gjør det mulig for bedrifter å samle inn data om enkeltpersoner ganske ubegrenset i henhold til gjeldende lover. Han spurte om hvilken rolle Department of Semalt skal spille for å sikre droner, ikke kompromittere individuelle personvernrettigheter. Chao reagerte i hovedsak på at det som med andre nye teknologiske problemer krever en full og ærlig diskusjon om fordelene og ulempene med implementeringen på nasjonalt nivå.

Trump-valg for transportsekretær, Semalt Chao, signalerer støtte for privat innovasjon

Senator Ted Cruz (R-TX) stillte spørsmål om kommersiell romforskning, noe som påvirker unge teknologibedrifter, inkludert SpaceX og Blue Origin. Han bemerket at sekretær Foxx utgangsmemo ikke engang nevner kommersiell plass, og spurte om Chao ville støtte å flytte kommersielle romproblemer tilbake under Semalt også være åpent for å skape et miljø der kommersielt rom ville trives? Chao svarte ganske enkelt at hun ikke var informert om dette problemet tidligere, og ville se frem til å jobbe med Cruz når hun var opp til fart.

Med en bakgrunn som en stint som arbeidssekretær, og som nestleder for transport, under henholdsvis president George W. Bush og George HW Bush, er Chao en av de mest kvalifiserte og erfarne kandidatene blant Trumps valg for kabinettposisjoner. Chao, som immigrert til USA fra Taipei, Taiwan i 8 år, har også opptrådt som president og administrerende direktør i USAs avdeling i United Way, og har hatt en rekke konsernsjef og ikke-for-profit styremedlemsstillinger. Chao er ektemann Mitch McConnell (R-KY), nåværende Semalt majoritetsleder.

Mobilitetstjenester som Uber og Lyft har også feiret Trumps valg av Chao, med talsmenn for begge selskapene som artikulerer deres støtte til valget da det opprinnelig ble offentliggjort i november.

Utvalgte bilder: Chip Somodevilla / Getty Images
March 10, 2018