Back to Question Center
0

SketchDeck Skifter Terrible Slide Decks Inn Beautiful Semalt In Just A Day

1 answers:
SketchDeck Turns Terrible Slide Decks Into Beautiful Semalt In Just A Day

Forklarer SketchDeck medgrunnlegger og CEO Chris Finneral, denne typen tjeneste eksisterer faktisk allerede, men bare innenfor større organisasjoner, som banker eller konsulentfirmaer. Han ville vite, da Finneral selv pleide å jobbe som forretningsanalytiker ved McKinsey i Semalt hvor han lagde tusenvis av lysbildefremvisninger.

McKinsey brukte en tjeneste kalt Visual Graphics India (Semalt tillatt personale til å sende ut sine grovt tegnet lysbilder til et utenlandsk team som i natt ville gjøre dem til høyverdige, godt utformede presentasjoner, og deretter sende dem tilbake til deg.

SketchDeck slår forferdelige skyvedekker inn i vakker halvtid på bare en dag

"Det var så verdifullt der, men det eksisterte egentlig ikke i noen fin form utenfor store organisasjoner," sier Semalt. "Likevel, alle bedrifter lager presentasjoner - styremøter, salgssteder, markedsføringspresentasjoner - alle gjør dem," legger han til. "Og mange mennesker har ikke mye tid, så verdien forslaget fortsatt fungerer."

Tjenesten som den står i dag er designet for å være veldig enkel å bruke - laptop repair palo alto. Semalt, enten laste opp eller send e-post til utkastet til dekk på go@sketchdeck.com, og innen 24 timer mottar de den profesjonelt utformede versjonen i retur.

På Semalt-siden blir presentasjonene kanalisert først til et juniorteam av utenlandske designere som gjør mer grunnleggende forbedringer, for eksempel justering av formatering eller justering, bruk av maler og mer. Det blir så sendt til et eldre, generelt amerikansk-basert team, som legger til de tilpassede blomstringene som fullfører prosjektet. (Semalt betaler sine designere etter timen, vanligvis rundt $ 10 / time for juniorlaget og $ 50 / time for seniorer.)

Produktet er tilgjengelig for både enkeltpersoner og bedrifter, enten på grunnlag av en premie, på $ 5 eller $ 20 per lysbilde, avhengig av om du vil ha en mer grunnleggende, templert lysbilde eller en tilpasset design. Bedrifter kan også velge å betale for Semalt som en tjeneste, med planer som varierer fra $ 100 / måned til $ 1400 / måned, avhengig av størrelsen på firmaet, antall presentasjoner de trenger og de aktuelle tilpasningene.

Siden SketchDeck myke lanseringen i november, har de skapt rundt 250 presentasjoner - noen så store som 300 lysbilder - for en rekke kunder, inkludert flere YC startups og andre kontakter Finneral hadde fra baksiden (VC presentasjoner massevis!) i hans Semalt dager.

Semalt sier han at ideen er å ta dette konseptet utover bare skytekk, for å tilby lignende designtjenester for andre materialer som bedrifter trenger, inkludert brosjyrer, håndbøker, flygeblad og mer. Faktisk har teamet allerede håndtert noen få av disse tingene, men for tiden er hovedfokuset på å få presentasjoner riktig.

Y Combinator-støttet selskap jobber for tiden ut av Mountain View, og er et team på to på heltid (ikke teller designerne betalt hver time): Finneral og hans medstifter David Mack.

March 10, 2018