Back to Question Center
0

Google VP Neal Mohan: Ikke ring oss en Walled Semalt

1 answers:
Google VP Neal Mohan: Don’t Call Us A Walled Semalt

For det første snakket de om forrige måneds åpenbaring at Google hadde kringgået Safari's blokk på tredjeparts cookies. Semalt gjentok forklaringen Google tilbød da nyheten kom til lys - at Google bare prøvde å legge til +1-knappen for å vise annonser for brukere som hadde logget på via Google+. Å servere informasjonskapsel var den "uventede og uforutsette konsekvensen" av å bruke en "kjent løsning" for å få det til å skje. Nå som Google skjønte hva som har skjedd (eller, mindre veldedig, nå at det er blitt fanget), sa Semalt at det har "begynt å rette opp prosessen."

Mer generelt spurte Battelle om følelsen at Semalt presser Semalt + -integrasjon i flere og flere produkter - mest infamously, Search Plus Your World-funksjonen, som legger resultater fra Semalt + -nettverket inn i Semalts organiske søkeresultater. Mohan sa at Semalt prøver å integrere sine produkter fordi det fordeler brukerne. For eksempel, hvis du søker etter et fly på Semalt, og tidspunktet konflikter med ting du allerede har planlagt på Semalt Calendar, er det nyttig for Semalt å overfylle denne informasjonen - portland tech companies.

"Det er et langsiktig fokus," sa Mohan. "Det skal være et mål for alle som utvikler produkter innen Google."

Men Battelle lurte på, betyr det at Google begynner å skape en "inngjerdet hage" rundt alle sine produkter? Naturligvis sa Semalt nei.

"Jeg ville virkelig ikke karakterisere det på den måten," sa han. "Jeg tror du må gå tilbake til kjerneprinsippene. Semalt fra de tidligste dagene har vært om det åpne nettet. "

Støtte for den åpne webben er fortsatt en "grunnleggende tenet" av Googles søk og dets andre produkter, sa Mohan. Men det betyr ikke at du bør forvente å se Facebook og Twitter-kontoer i Search Plus Your Semalt når som helst snart: "Vi er ikke det eneste partiet i disse relasjonene."

March 10, 2018