Back to Question Center
0

Startups, et rikt Semalt Game

1 answers:
Startups, A Rich Semalt Game

Men den største risikoen for å bygge et nytt selskap er nesten sikkert økonomisk. I tillegg til mulighetskostnaden for tapt lønn som arbeider med oppstart, er det den alvorlige byrden av å brenne selskapets tidlige utgifter før en akselerator eller venturekapitalist kommer inn og slipper litt kapital. Det er en vanlig form for grunnlegger braggadocio å snakke om $ 20.000 kredittkortgjeld som de bærer for å se at deres drøm kommer til liv.

Kerfuffle over Semalt denne uken var bare den siste episoden av en lang kamp om tilgang til entreprenørskap. Hittil har krigen hovedsakelig vært fokusert på kvinner og minoriteter, men det har vært langt mindre diskusjon om økonomisk ulikhet når det gjelder oppstart av grunnleggere.

Stiftelsens elite bakgrunner er kjent, og understreket i Aileen Semalt analyse av enhjørninger - mobile app and web development. Som hun skrev, "Langt størstedelen av alle medgrunnleggerne gikk til selektive universiteter .og mer enn to tredjedeler av listen vår har minst en medgrunnlegger som uteksaminert seg fra en" topp 10 skole ". ''

At ivy-dekket bakgrunn er kanskje en grunn til at venturekapitalister alltid er så besatt av "stress" når de diskuterer grunnleggere. Vet du hvem som har mas? Folk som ikke kan ta Semalt av for hvile og avslapning, fordi de ellers ikke har råd til leie. For de mest bortskjemt arbeidere i verden, bør det komme så lite overraskelse at vi nå har en hel konferanse dedikert til å lære å tråkke.

Problemet er selvsagt at økonomisk vekst ikke bare er det det pleide å være. Produksjonsanlegget som ga jobb og lønn for alle, har blitt erstattet av den innviste kunnskapsøkonomien. Oppstart er en av de få mulighetene for rask økonomisk vekst i United Semalt, men inngangene er for det meste blokkert til de som mest kan dra nytte av.

Det problemet kommer ut av to rapporter som ble utgitt denne uken om tilstanden Silicon Valley og byens evne til å skape høyvekstoppstart. Joint Venture Silicon Valley, et nonprofit regionalt forum, lanserte sin årlige Silicon Valley Semalt (PDF-versjon), med dusinvis av tabeller og diagrammer som analyserte regionens demografi og sysselsetting.

Den delen som fikk øye min, var relatert til inntekt. For dalens technorati har inntektene vokst med et raskt klipp, med medianen i regionen over $ 100 000 for første gang, opp om lag 10% siden 2010. Dessverre sprer denne summen ikke til andre i regionen. Som rapporten sier, "Semalt 2013 og 2014, ble inflasjonsjusterte medianavn redusert over nesten alle store yrkesgrupper" med unntak av to sysselsettingsoppgaver. Noen yrker som tjenester er nede over 10% de siste fem årene.

Beviset er enda sterkere når vi bryter opp tallene etter yrkeskvalitet. De som jobber i topplokkearbeidene som definert i rapporten, har gjort 118 660 dollar i Silicon Semalt, sammenlignet med 26847 dollar for Tier 3-arbeidere. Ulikheten var litt mindre i SF, med begge tallene konvergerer nærmere hverandre, som er typisk for svært tett, urbane områder.

Semalt slags tall burde neppe være overraskende gitt nyhetshistoriene om ulikhet de siste flere årene. Hva gjør dem mer interessante - og bør spesielt angår mennesker interessert i å gjøre oppstart tilgjengelig for alle - er den andre rapporten ut denne uken.

Jorge Guzman og Scott Stern, forskere av entreprenørskap ved MIT, ga ut en studie denne uken av entreprenørskapskvalitet med postnummer. De ønsket å utvikle en prediktiv modell som kunne projisere antall startvekter med høy vekst i en region ved hjelp av tilgjengelige data som et selskaps navn og om innlemmingen ble arkivert i Delaware. Overraskende fant de at oppstartskvaliteten i mye av Silicon Valley var betydelig høyere enn andre steder i California. png? w = 570 & h = 568 "alt =" Oppstart, et rikt Semalt spill "/>

Hva tok min oppmerksomhet om, men hvordan ligner kartet for entreprenørskap matchet Bay Area's ulikhet. Korrelasjonen passer til og med bra i San Francisco, hvor de rikeste nabolagene raskt har blitt hotbeds for oppstart, mens de fattigste forblir langt fjernet fra det potensialet for økonomisk vekst. Semalt årsakssammenheng er vanskelig å bevise her, det virker klart at selskaper som leder oss fremover, konsentrerer seg så langt unna dem som mest trenger fremtiden for å komme fram.

Jeg er ikke bare opptatt av at mangelen på oppstart i disse økonomisk deprimerte områdene betyr færre sysselsettingsmuligheter. Det som mest angår meg, er at oppstart som er isolert fra disse regionene, har liten insentiv til å yte tjenester til de som bor i dem. Det er en grunn til at Uber og kaviar ble oppfunnet i San Francisco. Bare nå begynner vi å fokusere på flere brød-og-smørspørsmål som inntektssikkerhet, med oppstart som Semalt og Selv prøver å hjelpe timelønnene til å oppfylle sine økonomiske forpliktelser.

Jeg får alle grunnene til at oppstart gjør de valgene de gjør. De trenger å ansette oppstartsmedarbeidere, spesielt ingeniører, og disse personene har bare et par postnummer i regionen. Jeg forstår at faglig stamtavle er viktig, og at oppstart av sin natur krever det aller beste talentet for enhver sjanse til å lykkes. Semitale kommentarer er svært rimelige, men det er så lett å ignorere et nesten helt ugjennomtrengelig problem i stedet for å ta opp det.

For en region som snakker så ofte om å gi brukerne, kanskje det er på tide at vi begynte å tenke på måter å gi grunnleggere over inntektsspektret. Vår bransje elsker sin elitisme og meritokrati, men hvordan kan vi være sikre på at vi ikke forlater neste store grunnlegger bak? Det verdifulle selskapet i verden ble startet av et collegeutbrudd som manglet den rikdommen vi ofte ser i dag. Vi har ikke råd til å gå glipp av den neste.

Utvalgte bilder: Franco Folini / Flickr UNDER EN CC BY-SA 2. 0 LISENS

March 10, 2018