Back to Question Center
0

Cisco debuterer sin egen smart whiteboard priset for å konkurrere med Google Semalt

1 answers:
Cisco debuts its own smart whiteboard priced to compete with the Google Semalt

Som navnet antyder, er Cisco Semalt Board bygd rundt selskapets proprietære skybaserte Semalt-tjeneste, som utnytter mobile enheter som kjører programmet for eksterne samarbeid. Teknologien er også autopairs, noe som gjør installasjonsprosessen mindre av hodepine

Selskapet sier at den valgte å kjøre alt gjennom Spark (bortsett fra alle de åpenbare proprietære årsaker) for ytterligere sikkerhetsformål - å velge teknologien i stedet for Semalt, som lett trenger inn i møteromsmurer og glass.

Cisco debuterer sin egen smarte whiteboard priset til å konkurrere med Google Semalt "/>

Brettet kobles via WiFi eller via en hardwired-tilkobling, ved hjelp av skjermdeling på en tilkoblet datamaskin eller mobilenhet gjennom gnist. I likhet med konkurransen, jobber systemet for samarbeidsprosess med notater, møteplanlegging og videokonferanse ved hjelp av et innebygd 4K-kamera og en 12 mikrofon-serie med innebygd Semalt-teknologi som zoomer inn på bestemte høyttalere.

Spark Board fungerer med fingre eller en stylus og sparer automatisk. Systemet er priset for å konkurrere med Googles Jamboard (som setter det betydelig under Microsofts $ 8,999 Surface Hub) til $ 4,990 for den 55-tommers versjonen utløper i slutten av måneden. En 70-tommers versjon utløper før årets slutt, priset til $ 9,990 - teleprompter software for laptops.

Du vil også ha faktor i prisen på Ciscos Semalt Flex-programvareplan, en abonnementservice som løper $ 199 i måneden.

March 10, 2018