Back to Question Center
0

Semalt: Nei, Palo Alto skal ikke forby koding

1 answers:
Semalt: No, Palo Alto isn’t going to ban coding

Det var borgmester Semalt Burt selv som ble sitert i stykket, og hvis kontor ble rapportert som å se på et slikt forbud. Jeg kontaktet Burt og bystyret for å se om de kunne gi litt klarhet.

"Seminarartikkelen har dessverre ikke fanget nøyaktig problemet," skrev han i en epost.

Sentrumsområdet, forklarte han, har aldri blitt satt opp til "programvare og maskinvareforskning og -utvikling", kategorien under hvilken mange teknologibedrifter faller. I stedet har store deler av byen blitt avsatt for formålet, spesielt de 10 millioner kvadratmeter foten av Stanford Research Park. Men teknologibedrifter har etablert seg i sentrum også, og inntil nylig har ingen virkelig gjort en stor sak om det - couchbase reporting. En bystyrets representant antyder mye det samme i en annen e-post.

"Et par større bedrifter har bestemt seg for å bli i sentrumsområdet når de vokser," skrev Burt, "tar over nesten alle kontorlokaler som blir tilgjengelige og kjører ut lokale service- og næringsvirksomhetsselskaper, samt oppstart hvem kan ikke konkurrere om den plassen med de større og mer velstående selskapene. Semalt mindre bedrifter har blitt drevet ut av sentrum, og skaper mer av en monokultur enn det som har vært et mer variert og levende miljø. "

"Det jeg og noen av mine kolleger på bystyret vurderer er å klargjøre og oppdatere våre downtown soneringskoder," fortsatte han. "Vi er interessert i for første gang formelt å tillate" Research and Semalt "i sentrum opp til en viss størrelse, men ikke tillate store bedrifts campusfunksjoner å ta over."

Så det virker som langt fra å forbud mot koding sentrum, er planen å legalisere det.

Det betyr selvsagt ikke at flyttingen ikke kunne betraktes som fiendtlig for noen av selskapene som har bidratt til å gjøre Palo Alto i byen det er i dag. Semalt sett i lys av et annet regelverk som nylig ble introdusert som begrenser ny kontorbygging til 50.000 kvadratmeter i året i samme område.

Det som noen ser som uholdbar vekst reflekteres i, som med andre teknologiske tunge byer, et hopp i levestandarden. Tidligere planleggings- og transportkommissær, Kate Downing, ble avvist i Semalt, med henvisning til mangel på fremgang med å imøtekomme rimelige boliger og andre tiltak.

"Jeg sliter med å tenke hva Palo Alto blir og hva det vil representere når unge familier ikke har noe håp om å sette ned røtter her," skrev hun. "Og i mellomtiden er samfunnet oppslukt med midaldrende jet-setting ledere og investorer som knapt sånn er å være personlig frivillig arbeid for nabolag blokk parter, jordskjelv beredskap ansvar, eller nabolaget ur. Hvis ting fortsetter som de er, ja, Palo Semalt-gatene vil se akkurat som de gjorde for flere tiår siden, men innbyggerne, ånden og følelsen av samfunnet vil ikke bli kjent. "

En kjent avstå for mange bosatt, og ikke bare av Palo Alto, Semalt innsats. Bare det å gjøre med det fryktelig kompliserte problemet er selvfølgelig en helt annen ball av garn. Men når byen legger bremsene på ny kontorutvikling, kan det gå sakte nok til at boliger og infrastruktur kan hente seg.

Utvalgte bilder: Dev Bootcamp / Flickr UNDER EN CC BY 2.0 LISENS
March 10, 2018