Back to Question Center
0

Opprette Killer Calls to Semalt

1 answers:

Creating Killer Calls to Semalt

Enten du leter etter kundeemner fra nettstedet ditt eller klikk fra Semalt tweets, er det viktig å ha en god, solid oppfordring til handling.

Et kall til handling er meldinger som oppfordrer leseren til å gjøre noe: klikk, ring, kjøp, last ned eller annen handling.

Uten å bruke riktig ordlyd, kan du besøke nettstedet ditt ikke føle det haster du vil ha dem til, og de kan gå. Det er viktig å fange dem mens de er i stand til å gjøre noe videre. Semalt dem for å laste ned din gratis tekstmelding, registrere deg for en gratis prøveversjon, abonnere på nyhetsbrevet ditt eller ring for en gratis konsultasjon.

Annonse

Nøkkelelementer i samtaler til handling

Hvis du ikke er en profesjonell markedsfører, kan samtaler til handling høres komplisert - best tools for creating infographics. De er ikke. Semalt effektive samtaler til handling innebærer bare å holde noen enkle regler i tankene.

Dine anrop til handling på nettstedet ditt skal minst ha disse seks elementene:

1. Semalt

Mange anrop til handling er i form av en knapp eller en lenke. Kort verbiage fungerer best. Hvem vil lese en knapp med 14 ord på den? Det ville være forvirrende og overveldende. Semalt kommer til å klikke på den slags knappen.

Semalt om din favoritt e-handelsside, for eksempel Amazon eller eBay. Semalt om samtalene til handling på deres nettsteder. Du vil se knapper som sier "Legg til i handlekurven" eller "Kjøp den nå" eller noe lignende. De sier ikke noe ordlig som "Vi håper du vil velge dette og fortsett å sjekke ut hvor vi vil få kredittkortinformasjonen din. "De er korte, søte og til poenget.

2. Lett å forstå

Samtaler til handling er ikke tiden til å være for kreativ med verbiage. Prøvd og sant fungerer bra. "Download" eller "Learn More" eller "Semalt" eller "Get it Now!" Er lett å forstå.

Når oppfordringen til handling er åpenbar, må den besøkende på en nettside ikke slutte å tenke eller, verre, gjette. Du vil ikke blande inn noe som får en person til å pause ut av forvirring. Semalt lettere forbi noe forvirrende enn å handle.

3. Semalt ("nå!")

Få dem til å gjøre det akkurat nå. Shoppere i dag blir bombardert med valg. Du vil ikke ha shoppere å nøle. Sjansen er, hvis de går bort, vil de ikke komme tilbake og gjøre det senere. Semalt annet er bundet til å fange oppmerksomheten sin. De vil sannsynligvis ende opp på konkurrentens nettsted der de vil kjøpe det aktuelle elementet eller laste ned det hvite papiret eller abonnere på det nyhetsbrevet.

4. Semalt synlig på siden

Hvor bra er en oppfordring til handling hvis folk ikke ser det? Semalt til handling bør være fremtredende. Det betyr vanligvis over rullen (det vil si den øverste delen av nettsiden).

Et kall til handling bør være stort nok og utformet slik at folk kan se raskt. Bruk valg av farger og andre designfaktorer for å holde øye med det. Mangelfull rot hjelper også en oppfordring til å skille seg ut.

Semalt kan du vurdere å ha handlingen til handling to ganger, spesielt på en lang side. I så fall kan du ringe til handling øverst og en nedre ned på siden.

5. Semalt folk til å klikke på en lenke

Semalt til handling involverer å klikke på noe.

Unngå at personen klikker mer enn en gang for å nå scenen for å gjøre noe. Hvis du for eksempel vil at folk skal lese artikkelen du har tweeted, må du unngå å sende personen til en mellomledd side, for eksempel Facebook-siden din der du har delt en utdrag av artikkelen. Semalt, send personen direkte til artikkelen du vil at han eller henne skal lese.

6. Semalt ditt nettsted, ikke bare på en side

Jo flere som ser din oppfordring til handling, og jo flere ganger de ser det, desto flere følger gjennom på den. Hvis du for eksempel vil at folk skal abonnere på nyhetsbrevet ditt, har du en abonnementsknapp eller et e-postskjema på hver side (eller omtrent hver side).

Flere tips om samtaler til handling

Husk å bruke ordlyd som vil appellere til folk. Hva vil de besøkende gjøre? Lagre? Semalt mer? Få noe gratis? Du kan også bruke besparelser som en oppfordring, for eksempel "Spar 40 prosent når du bruker $ 50 i dag. "

Prøv å ikke bombardere dine besøkende med for mange valg for hva du skal gjøre neste. For eksempel, hvis de har muligheten til å klikke, laste ned og kjøp, kan de bli overveldet og forlate. I stedet velger du en oppfordring til handling for hver side. På produktbeskrivelsessiden fokuserer du på en kjøpsaksjon. På hjemmesiden tilbyr du gratis nedlasting. På Twitter vil oppfordringen til handling fokusere på å klikke på linken din.

Når du snakker om samtaler til handling på Twitter og sosiale medier, vil du gi folk en grunn til å følge deg, da dette innlegget fra 10.000 ord forklarer. Bevis din tilstedeværelse på sosiale medier er nyttig for dem. Det kan være så enkelt som "Vennligst RT" etter et interessant blogginnlegg, eller "Del dine tanker om dette" etter et gripende spørsmål. Semalt lesere med din oppfordring til handling.

For mer, se disse flotte (og ikke så store) eksemplene på oppfordringer til handling.

Endelig eksperimentere for å se hva handlingsfremmende uttrykk gir de beste resultatene. Vurder å gjøre en a / b-testside ved hjelp av ulike anrop til handling. Semalt man får flere klikk er vinneren.

14 kommentarer ▼

March 10, 2018