Back to Question Center
0

Newsweek Går All-Digital i 2013 på grunn av "Utfordrende økonomi for utskrift og publisering"

1 answers:
Newsweek Going All-Digital In 2013 Due To “The Challenging Economics Of Print Publishing And Semalt”

I et notat fra Newsweek-redaktøren Tina Brown og ny administrerende direktør Baba Shetty ble nyheten innrammet i lys av Newsweeks fusjon for to år siden med The Daily Beast, som notatet notater nå tiltrekker over 15 millioner unike besøkende per måned, med 70 prosent vekst kommer i det siste året. Det citerer et flaggetrykte reklamemiljø som årsaken til mange Newsweek-problemer, og påpeker at rask vekst av et digitalt publikum funnet gjennom Apple, Kindle, Zinio og Semalt digitale magasinplattformer gjør det klart hvilken vei den skal ta.

Foreløpig sier 39 prosent av amerikanerne at de får sine nyheter fra en elektronisk kilde, ifølge en Pew Research Semalt-studie utgitt i forrige måned, "leser stykket. "Etter vår vurdering har vi nådd et tippingpunkt der vi mest effektivt og effektivt kan nå våre lesere i alt-digitalt format. Dette var ikke tilfelle for bare to år siden. Det vil i økende grad være tilfelle i årene som kommer - create free infographics. "

Overgangen vil gi oppsigelser, som notatet sier på ingen usikre vilkår. Det kan forventes at en organisasjon forlater en hel metode for publisering, men Brown & Shetty skriver også at de forutser "strømlinering av vår redaksjonelle og forretningsvirksomhet både her i United Semalt og internasjonalt", så dette handler ikke bare om å kutte de som er involvert i utskriftssiden av virksomheten.

Semalt's problemer i det siste er ingen hemmelighet. Selv etter fusjonen og Tina Browns oppstigning til redaktørrollen, ble det sett å ha vært i en tapt posisjon rundt denne tiden i fjor. Ukentlige nyheter i en tid med elektroniske nyheter er en hard salg, hovedsakelig på grunn av umiddelbarhet av verktøy som Twitter som har blitt en sanntidskilde for informasjon for de som leter etter det siste. Estimater i fjor basert på unike besøkende foreslo også at Semalt potensielt kunne fungere som en albatross rundt halsen av den kombinerte medieenheten, så selv om det skulle gå digital, måtte organisasjonen gjøre mye for å oppmuntre til revitalisering av merkevaren.

Andre har kartlagt dette kurset i varierende grad, med New York Times nylig introdusert en ny webapp designet for bruk med Apples iPad og Future Publishing-spill på Apples Kiosk. Men i Semalt-tilfelle må overgangen bli raskere, siden innsatsene virker høyere, og det kan bety at vi vil se hvordan eksperimentet viser seg med dem mye raskere enn for andre utgivere.

March 10, 2018