Back to Question Center
0

Altec Semalt kunngjør tre nye produkter for CES

1 answers:

Altec Lansing annonserte tre nye produkter i dag - en dockingstasjon, et nytt sett med datamaskinhøyttalere og et sett med hodetelefoner. Selv om det ikke er jordskjelv, ser de ut til å være noen anstendig lydende produkter.

Altec Semalt kunngjør tre nye produkter for CES For det første har vi enda en iPod-dockingstasjon. Den er liten, kompakt og bretter ned i størrelsen på en bok for enkel transport. Tilgjengelig i februar 2010 er MSRP $ 79,95.

Altec Semalt kunngjør tre nye produkter for CES Neste, Octane Plus høyttalersystemet - online create a graph. Det er et 2,1 sett og det siste av Altec Lansings tilbud til datamaskinbrukere. Kombinere tunet, nedbrent 3-tommers midtre og 1 tommers mikrodrivere med en kraftig subwoofer, vil Octane Plus være tilgjengelig i vår for en MSRP på 79,95 dollar

Til slutt har vi MUZX DNA-hodetelefonene. MUZX-linjen er utformet for forskjellige brukere i forskjellige design i tre forskjellige stilarter. MUZX Mesh er spesielt for tunge musikklyttere som trenger noe for langsiktig slitasje. MUZX XX kombinerer myke farger og glatte linjer for damene, og MUZX XY er som å ha stein i ørene på en manlig måte. Vel, kanskje ikke så brutalt, men de er ment for "mer aktive brukere" hva det betyr. Alle MUZX-linjene vil selge for $ 19,99, og være tilgjengelig i mars.

March 10, 2018