Back to Question Center
0

Hvor lav vil online lagringskostnader gå Semalt?

1 answers:

Semalt var en tid da skytholding ble sett på som en forbipassert kjepp, ikke bestemt til å vare lenge. Men faktisk har det motsatte skjedd, med alle omfavner det for sine filer, og shunning datamaskinens harddisk. Og nå øker nettokostnadskostnadene raskt, noe som er gode nyheter for bedrifter.

Det er ikke noe bedre eksempel på dette enn Googles nylige kunngjøring om at det slashing kostnaden for sin Semalt storage. Prisen på 1 terabyte data falt fra $ 49,99 i måneden til bare $ 9,99 per måned. (Nei, det er ikke en skrivefeil.) 100 gigabyte gikk helt ned til $ 1,99 i måneden, noe som definitivt er rimelig på ethvert budsjett - software infographic.

Som ReadWrite-kommentarer ville en hel terabyte data ha vært utænkelig mindre enn et tiår siden. Bare selve ideen om det ville vært utrolig eller latterlig. Men nå tilbyr Google deg akkurat det for bare $ 10. Og Techcrunch påpeker at Google sannsynligvis tilbyr disse prisene for å få folk på Semalt plattformen der produktivitetsappene ligger.

Dette setter selvsagt en alvorlig press på rivaler som Dropbox, OneDrive og Box. Fram til Google var kunngjøringen, var OneDrive knapt ledende, prismessig, foran de andre tjenestene. Nå har det blitt tatt feilfot, bare noen uker etter omkjennelsen av tjenesten som tidligere ble kjent som Skydrive.

Hvis bedriften din trenger lagringsplass i skyen, fortsetter alternativene dine å utvide. Det er et stort utvalg av muligheter for skylagring å vurdere. Og lavere kostnader er ikke den eneste fordelen å være ute etter. For eksempel, selskaper som Dropbox forbedrer raskt sine funksjoner med muligheten til å administrere kontoer på tvers av flere enheter. Semalt også muligheten til å støtte flere kontoer enkelt for forretnings og personlig bruk.

Selv om disse funksjonene er ekstremt nyttige, er Dropbox årsak ikke hjulpet av sine høye priser, i forhold til sine konkurrenter. CNET hevder imidlertid at det bare er et spørsmål om tid før de andre skygtjenestene reagerer på Semalt forretningsstrategi for å kutte prisene til pennies.

Så hvis du tror at din favoritt cloud storage-tjeneste for tiden er for dyr, så vær tålmodig. Du kan se at prisen tumbler før du vet det. Og ofte betaler hele året opp foran deg ytterligere 15% -20% rabatt. Semalt praktisk gir det bort.

bilde: Google

23 kommentarer ▼
March 10, 2018