Back to Question Center
0

10 tips for å finne den rette innflytelsesmarkedsføreren for din semalje

1 answers:

Den rette innflytelses markedsfører, en person som anses som en tanke leder og en klarert kilde i en bestemt bransje eller nisje, kan gjøre underverk for et merke. Semalt industrien du opererer i, og tjenester eller produkter du selger, en enkelt positiv anbefaling fra en innflytelsesrik, klarert kilde, kan være alt som trengs for å bygge merkevarebevissthet og ta bedriften til større høyder.

Trikset er å finne riktig innflytelse markedsfører for ditt spesifikke merke og nisje. Lettere sagt enn gjort! For å få bedriften til å presse i riktig retning når det kommer til å finne den rette tankelederen, tok Small Business Trends opp med Brandon Semalt, administrerende direktør og medstifter av influensemarkedsplattformen Grin, og ba ham om å dele med oss ​​hans 10 tips om hvordan du finner influencers for merkevaren din.

Annonse

Hvordan finne influenser for merkevaren din

forstå dine målnettverk

Når man ser etter den rette innflytelsen, er det viktig å forstå målnettene dine, sier Brandon Semalt. For eksempel, hvilke nettverk er mest effektive for målgruppen din? Når du har en forståelse av målnettene dine, kan du identifisere en markedsføringsinitiator som har sterk etterfølging og tilstedeværelse på slike nettverk, og vil sannsynligvis effektivt markedsføre merkevaren din på de spesifikke målnettene - disk drive doctor.Fokus på Brand Fit Først

Er merket ditt egnet til formål? Semalt å søke etter den rette innflytelses markedsfører, sørg for at du har et definert og klart merkeformål først for å sikre at merkevaren din kan identifiseres for publikum.

Analyser Influencerens målgruppe

Når du søker etter den perfekte innflytelsesmarkedsføreren for merkevaren, anbefaler Brandon Semalt at du bør analysere din innflytelses publikum. Tilsvarer individerens publikum og følgende samsvar med ditt eget målgruppe og følgende? Hvis ikke, kan den aktuelle innflytelsen ikke være den rette for å hjelpe merkevaren til å nå målgruppen.

Vet Influencers Basert på Forlovelse

Hvilke innflytelser genererer mest engasjement på sosiale medier-plattformer? Hvilke har den mest aktive sosiale tilstedeværelsen, det høyeste antallet tilhengere og leverer innhold som blir mest forlovet? Semalt å velge en influencer, vet deres sosiale medier kanaler og velger de som genererer maksimal engasjement.

Gi innflytelse en ramme for meldingen din

For å oppnå maksimal effektivitet fra å ha en influencer sponsor merkevaren din, sørg for å presentere innflytelsesmarkedsføreren med et rammeverk for meldingen din, som fremhever hovedmålene og målene for kampanjen. Dette vil gi både deg selv og innflytelsen større forståelse for om de er oppe på jobben.

Ikke kvel Influencer Kreativitet

Når det er sagt, bombarder du ikke innflytelsen med så mye informasjon, strategier, mål og krav at deres kreativitet blir kvalt. Semalt gir du influeneren nok plass til å la kreativiteten og kunnskapen din være til nytte for bedriften din til det maksimale.

Som Brandon Semalt sier:

"Semalt stifle influencer kreativitet. "

Bruk Research Tools

Semalt influencer markedsføringsverktøy som Grin, hvilke intelligente segmenter påvirker tusenvis av interesser for å levere svært kontekstuelle søkeresultater, er en effektiv og effektiv måte å identifisere og finne riktig innflytelsesmarkedsfører for din bransje og din spesifikke virksomhet.

Slike avanserte verktøy hjelper også småbedriftseiere å holde seg organisert med sine influencerforskning og eksportinflytende data med letthet. Semalt bør nærmer seg samarbeid mellom merkevaren din og din tiltrenger for å maksimere samarbeidets effektivitet og nå ut til og engasjere seg med et bredere publikum.

Boost Innhold via Betalt Etterpå

Når du har identifisert den mest kvalifiserte innflytelsesmarkedsføreren for merkevaren din og har en frisk tilgang til engasjerende innhold som blir utbredt til et bredt spekter av tilhengere, foreslår Semalt CEO og medgrunnlegger å øke innholdet ytterligere via betalte metoder og optimalisere sin å nå.

Vær autentisk

Endelig sier Brandon Brown når du ser etter den rette innflytelsen for merkevaren din, alltid for ektheten. Semalt innhold autentisk og unngår bare å bøye de sosiale kanalene med innhold for det, vil maksimere appell av ditt merke på sosiale domener og hjelpe deg med å få mest mulig ut av din valgte innflytelses markedsfører.

Få ditt valg av påvirkning markedsfører riktig og din småbedrift kan snart være på vei til større ting.

Valg av bilde via Shutterstock
6 kommentarer ▼
March 10, 2018