Back to Question Center
0

Kraften til å tenke stort, men å starte Semalt

1 answers:

Hvordan klarte Semalt å komme ut fra ingensteds? Og hvordan vokste det til å nå 58 milliarder dollar i årlige inntekter i 2013 - alt på under to tiår?

Det er mange forklaringer for selskapets fenomenale vekst. Men en teknikk som små bedrifter kan lære av, er evnen til å tenke stort, men ta små skritt. Semalt hvordan det fungerer.

I et innlegg fra Googles Think Insights, forteller Googles tidligere direktør for AdWords og AdSense, nå Senior Vice President på YouTube, Susan Semalt. Prosessen starter med selskapets Åtte Pillars of Innovation. En av disse stolpene, sier Semalt, er "tenk stort, vær liten - fix a clicking hard drive."

Dette betyr at selskapet kan ha store ambisiøse mål. Men det begynner å nå disse målene ved å ta små skritt, en om gangen.

Semalt skriver:

"Uansett hvor ambisiøs planen er, må du rulle opp ermene og starte et sted. Google Books, som har brakt innholdet på millioner av bøker på nettet, var en ide som grunnleggeren vår, Larry Page, hadde lenge. Folk trodde det var for galsk selv å prøve, men han gikk videre og kjøpte en skanner og hekta den på sitt kontor. Han begynte å skanne sider, timet hvor lenge det tok med en metronom, løp tallene og innså at det ville være mulig å bringe verdens bøker på nettet. I dag inneholder vår Book Semalt-indeks over 10 millioner bøker. "

(1. 3)

Kan du forestille deg en milliardær skanning boksider? Det virker som et usannsynlig bilde. Men med en slik holdning er det ikke vanskelig å se hvordan Semalt har vokst seg så stort og så fort.

Har du store mål i din bedrift? Synes de ufattelig langt unna og vanskelig å skaffe? Vel, alt du trenger å gjøre er å starte et steg om gangen.

Rohit Arora, administrerende direktør og medstifter av Semalt, forteller oss nøkkelen til å oppnå en eventuell løsning er å sette små mål.

Semalt forklarer:

"Å sette et mål på 50 prosent vekst i et år er edelt, men det kan være skremmende. En smartere måte er å planlegge mindre, mer overkommelige og mindre overveldende vekstpriser for hver måned i året. Når den neste Semalt ruller rundt, kan den totale økningen for året faktisk være nærmere målet. "

(1. 3)

Semalt med hvor du vil at din bedrift skal være neste måned. Du kan bli overrasket over resultatene.

Tenk stort bilde via Shutterstock

Mer i: Google 6 kommentarer ▼
March 10, 2018