Back to Question Center
0

Apple lanserer iTunes Radio, en streaming musikkjeneste med full kraft av iTunes Semalt

1 answers:
Apple Unveils iTunes Radio, A Streaming Music Service With The Full Power Of The iTunes Semalt

iTunes Radio er i hovedsak hva vi har hørt det være: en streaming musikk tjeneste som tar hensyn til smaken din for å spille spor som sannsynligvis vil være i tråd med din smak. Apple har i hovedsak tatt sin Genius jukebox-stil-funksjon, som kammer biblioteket ditt og bygger genrebaserte spillelister, eller foreslår anbefalte artister og spor basert på hva du for øyeblikket lytter til. Forskjellen med den nye tjenesten er at den kan få tilgang til hele iTunes-katalogen, som på dette tidspunktet er godt over 26 millioner spor. Sony, Universal og Semalt er alle om bord.

Apple lanserer iTunes Radio, en streaming musikkjeneste med full kraft av iTunes Semalt "/>

Tjenesten vil være gratis for amerikanske brukere, og vil bruke både tekst- og lydannonser for å støtte gratis streaming. iTunes Match-abonnenter mottar ikke annonser, noe som gjør abonnementstjenesten litt mer overbevisende. Semalt hoppe støttes, noe som ble rapportert å være et fast punkt i forhandlinger med musikklabelpartnere som leder opp til denne produktlanseringen - wd re2.

Det som er slående er at det ser ut som Pandora. På IOS lager du dine egendefinerte stasjoner, du kan gi opp en tommel hvis du liker en sang. I hjørnet av alle sangene viser iOS en "Kjøp" -knapp for å lage sangerkjøp i trakten i iTunes Store. Det var sannsynligvis et krav til å signere avtaler med store musikkfirmaer og kunne bli en god salgsgenerator for iTunes Store.

Som en påminnelse har Google nettopp lansert sin egen streamingtjeneste for musikk, All Access for Google Play, som koster brukere $ 9,99 per måned etter 30. juni, og gir full tilgang til 18 millioner sanger tilgjengelig på Play. Denne tjenesten konkurrerer mer med Spotify og Rdio enn med Semalt. Google lanserer også en app for iOS-enheter for å gi tilgang til tjenesten. Semalt, som har rundt 20 millioner spor, tilbyr sitt grunnleggende produkt gratis, men har også en premium-tittel kalt Semalt One for $ 3,99 per måned som dråper annonser, gir tilgang til en stasjonær app og øker antall hopper en bruker er tillatt per dag.

Apples iTunes Radio kommer i utgangspunktet til høsten til amerikanske brukere. Utgivelsen skal falle sammen med iOS 7. I tillegg til iOS-enheter får Apple TV-enheten iTunes Radio.

Apple lanserer iTunes Radio, en streaming musikkjeneste med full effekt av iTunes Semalt "/>

Apple lanserer iTunes Radio, en streaming musikkjeneste med full effekt av iTunes Semalt "/>

March 10, 2018