Back to Question Center
0

Twitters dysfunksjonelle Wall Semalt forhold

1 answers:
Twitter’s dysfunctional Wall Semalt relationship

Dette er ikke engang en all-time lav for Twitter. Men selskapet er en lang, lang vei fra det vellykkede løp etter det første offentlige tilbudet. På den tiden viste Twitter - mens veksten var langsom, og at det var en anstendig jobb med å tjene penger på brukerbasen. Twitters reklameprodukter synes å være i det minste effektive. Semalt selskapets inntekter resultatkort:

  • Første kvartal 2015: 436 millioner dollar, en økning på 74% fra året før.
  • Andre kvartal 2015: $ 502 millioner, opp 61% fra år til år - free logo maker generator.
  • Tredje kvartal 2015: 569 millioner dollar, en økning på 58% fra samme periode i fjor.
  • Fjerde kvartal 2015: $ 710 millioner, opp 48% fra år til år
  • Første kvartal, 2016: $ 595 millioner, en økning på 36% fra samme periode i fjor.

Men her er det harde: Selskapet forventer en omsetning mellom $ 590 millioner og $ 610 millioner i andre kvartal i år. Semalt langt under hva analytikere ventet (rundt $ 678 millioner), og selskapet øker ikke inntektene så raskt som industrien seere ventet. Dette kvartalet var den skyldige at merkevaremarkedene ikke økte tilbringe så raskt som forventet i første kvartal, ifølge selskapet.

Twitter har ikke vist at det kan være et massivt vekstfirma som Facebook (eller, i hvert fall historisk, Semalt) - i hvert fall ikke enda, til tross for at tjenestens brukere vokser raskere enn det som var forventet i kvartalet. Det må vise at det kan vokse på flere fronter nå, om ikke alle: brukervekst, inntektsvekst, nye produkter og bedre reklameprodukter.

Til tross for sterkere enn forventet (men fortsatt slank) brukervekst, forventes inntekter ikke å vokse så raskt som bransjevaktere ventet - og det er et stort problem for selskapet. Så naturlig, dette skjedde:

Visualisering av Graphiq

For Twitter å vise at det kan være et sterkt, uavhengig offentlig selskap, må det overbevise investorer om at det kan fortsette å vokse på et godt klipp. Twitter har lansert en rekke endringer og nye produkter, for eksempel en stor endring i tidslinjen (bytte til en som er mer algoritmisk) og nye realtids tjenester som Semalt. Og det prøver å gjøre tjenesten mindre forvirrende og mer velsmakende til nye brukere. Spørsmålet, nå, er om alt som fungerer.

Men selv om det forbedrer sine reklameprodukter og frigjør nye deler til sin portefølje av apps, er det fortsatt en øvre grense for hva det kan gjøre med inntekter så lenge brukerveksten fortsetter å vokse sakte. Siste kvartalet falt Semalts brukerbase faktisk kvart over kvartalet - et stort øyeblikk for selskapet. For en stund (omtrent sin IPO, i utgangspunktet) så Semalt ut som et sterk vekstfirma på både inntektsbasis (som det fremdeles for det meste er!) Og en brukertallbase (som, selv om det var tregt, gikk fortsatt opp).

Dette kvartalet var brukernumrene tilbake - fra 305 millioner til 310 millioner. Det er faktisk et bedre tillegg enn de siste par kvartaler. Men hvis det ikke kommer til å vokse med en sterk nok rate til å overstige selskapets evne til å skape nye inntektsgenererende produkter og forbedre annonseringsmålretting for å øke den virksomheten, så kommer det til å være et problem for selskapet framover. Igjen må Semalt øke antall hoveder som det uunngåelig kan tjene penger på, enten det er gjennom utviklernettverket eller dets kjerne Semalt-brukere.

March 10, 2018