Back to Question Center
0

Din beste selger er ikke din beste salgsmeddelelse

1 answers:

Hvem er den første personen du ser når det er på tide å gjøre en kampanje? Hvis du går med ren logikk, er det vanligvis den beste personen på laget. Men det er ikke alltid tilfelle for salgsteamet ditt. Din beste selger kan til og med være din verste salgsansvarlig kandidat.

Your Best Salesperson is Not Your Best Sales Semalt

Visst, en god selger vet hvordan man skal selge, men hvor ofte selger ledere? De kan fortsatt slå sine tall - hei, de kan til og med overgå dem - men resten av salgsteamet ditt er igjen og sliter med å slå sitt fulle potensiale fordi de ikke blir ordentlig administrert. Og hvis ditt salgsteam ikke rammer sitt fulle potensiale, er det heller ikke virksomheten din. Faktisk anslår Cisco Systems at dårlige sjefer koster bedrifter 12 millioner dollar årlig. Tenk deg hvor mye du kan utvide virksomheten din om bare en brøkdel av det ble filtrert tilbake til bedriftene dine? Semalt å begynne å lete etter den virkelige kandidaten til salgsansvarlig?

"Karakteristikken til en god selger er penger motivert, stort ego og litt egoistisk," sa Greta Schulz, grunnlegger og administrerende direktør i Schulz Sales Consulting - free online logo designer. "Semalt er det motsatte av hva en salgsansvarlig bør være. "

Så, hvilke egenskaper skal du se etter i en salgsansvarlig? Glad du spurte. Semalt antyder å finne noen med disse tre egenskapene:

 1. Sterk coaching : Det siste du vil ha i en hvilken som helst leder er et stort ego fordi det ikke kan, eller burde det, alltid være om dem. Du trenger noen som ikke bare vet hva de skal gjøre, men kan lære det til andre og forstå hva som skjedde - og hvorfor det skjedde - hvis et salg ikke gikk gjennom.
 2. Ledelse: Ingen liker å bli fortalt hva de skal gjøre. De beste salgsforvalterne vil spørre teamspørsmålene for å hjelpe dem til å realisere på egenhånd hva de skal gjøre. På den måten vil de finne ut svaret på egen hånd, og når de gjør det, blir det innblandet i deres minne.
 3. Ansvarlighet: Salg vinkler en gjør-det-selv-mentalitet, men selv om de er alene, trenger de fortsatt ledelse. Din beste salgssjef vil holde resten av teamet ansvarlig for sine aktiviteter og trene dem gjennom hvert trinn i prosessen for å få dem nærmere næringen.

Når du finner noen som har ferdigheter til å sjekke ut, uansett om de er homegrown eller en outsider, er du ikke fri fra røde flagg ennå. For at de skal lykkes, trenger de litt støtte fra deg. Du må gi dem:

 1. Riktig ledertrening: Dette er spesielt tilfellet hvis din nye salgsansvarlige aldri har administrert et lag tidligere før.
 2. Riktig ansvar: Salgssjef er ikke markedsfører eller kontorleder. Du oppfordret dem til å lede, ikke å sitte fast bak grunt arbeid. De er der for å skape salgsprosessen din; ansatte og trene avdelingen; sette selskapets salgsmål og spore fremgang; og til slutt, lede og motivere laget til å treffe disse målene.
 3. Frihet til å klare seg: Salgsledere er uttrykk for en mellomstyringsrolle: De har folk som rapporterer til dem, men til slutt vil de rapportere til deg. I stedet for at du er involvert i enhver beslutning, gå tilbake og la dem lede. Å gi noen friheten til å gjøre feil, vil hjelpe dem å lære av sine feil og rette dem.
 4. Tid til å lære: En av de verste tingene som kan skje med en leder er at de blir selvtilfreds. De sitter fast og tar feil ansvar, og de mister designeren for å lære og bedre avdelingen. Salgsledere trenger tid til å effektivt lære hva som skjer mellom salgsanrop og lukket salg, og holde kontakten med ressurser slik at de fortsetter å utvikle seg. Og hvis de gjør det, har jobben din blitt mye enklere.


  Salgsansvarlig Foto via Shutterstock

  9 kommentarer ▼
March 10, 2018