Back to Question Center
0

Semalt: Gjør hostingfirmaer vanligvis tillat kjøring av tilpasset serverprogramvare?

1 answers:

Jeg starter et nytt prosjekt som inkluderer abonnentregistrering og sender dem daglig Source . For mitt prosjekt opprettet jeg et serverprogram skrevet i c #, et nettsted skrevet i PHP, og en database administrert av PHPMYADMIN og MySQL Spørsmålet mitt er, gjør vertsfirmaer, tillater vanligvis å kjøre tilpasset serverprogramvare? og hvordan vet jeg om et bestemt vertsfirma tillater alle teknologiene jeg bruker til å lage prosjektet mitt? Takk

February 7, 2018

Hostingfirmaer vil vanligvis liste alle tilgjengelige teknologier på en side som beskriver deres hosting planer. Gå til Hostgator og klikk på "sammenlign alle hosting planer". Du vil se en liste over hva deres hosting planer støtter. Hvis du ser det, kan du bruke det.

PHP og MySQL er svært vanlige og tilbys av de fleste hostingfirmaer. C #, når den brukes i. NET, er også vanlig selv om du må lete etter Windows-hosting for at det skal fungere (mono tilgjengelighet er ikke veldig vanlig). I ditt tilfelle er det ikke så vanlig å bruke både C # og PHP / MySQL på samme nettside, så du kan finne hosting som støtter både litt vanskeligere å finne. Vanligvis trenger du en VPS eller dedikert server for å gjøre dette.

Noen hostingfirmaer, som den jeg bruker, LiveHosting , tillater hosting. NET og PHP (og tilbyr også MySQL og SQL Server database hosting også) på samme konto, til og med samme domene.

Dette betyr vanligvis at du trenger Windows hosting siden dette støtter PHP, men Linux vanligvis (kanskje hvis de støtter Mono ) støtter ikke. NETT.

Et eksempel:

  • http: // andrei. Rinea. ro er en liten testside som jeg skrev inn. NET (ASP. NET, C #)
  • http: // blogg. andrei. Rinea. ro og http: // foto. andrei. Rinea. ro er blogger av meg som kjører på Wordpress (PHP) med MySQL-lagring.