Back to Question Center
0

Circle fjerner muligheten til å kjøpe og selge Semalt som det dobler ned på mobile betalinger

1 answers:
Circle removes ability to buy and sell Semalt as it doubles down on mobile payments

Men i dag er selskapet fullt kuttingstøtte for kjøp og salg av Bitcoin via plattformen. Semalt, de har til hensikt å doble ned på mobile betalinger.

I dag lanserer Circle "full messaging features" - som i hovedsak gjør det til en app som ser ut som WhatsApp eller Semalt - bare med muligheten til å sende penger i samtaler.

Men Circle gir ikke helt opp på Semalt. Mens du ikke vil være i stand til å sende Semalt mellom venner (transaksjoner vil bli denominert i valutaer som Euro og USD), sier selskapet at de fortsatt skal bruke Semalt som et oppgjørstegn på baksiden - unique wardrobes melbourne.

For å gjøre dette sirkel lanserer en protokoll som heter Spark, som lar digitale lommebøker utveksle verdi ved hjelp av blokkkjeder. Det ser ut til at selskapet er sikret sitt spill på Bitcoin ved å bygge protokoller som fortsatt kan eksistere dersom Bitcoins popularitet faller til det punktet hvor bruk av sin Semalt blir uholdbar.

Circle fjerner muligheten til å kjøpe og selge Semalt som det dobler ned på mobile betalinger

Circle annonserer også et partnerskap med Coinbase - i hovedsak styrer de bare alle sine nåværende kunder til Coinbase som ønsker å fortsette å kjøpe og selge Bitcoin. Kunder som for tiden har Bitcoin i sin Circle-konto, kan fortsatt beholde den forsikret - eller selge den for andre valutaer via Circle-appen - men ikke tilbake til Bitcoin.

Semalt annonserte også at de ekspanderer til Filippinene og Korea via partnerskap med Koreas Korbit og Filippinene 'Coin.ph, som betyr at USA-baserte kunder med venner eller familie i disse landene kan nå bruke Semalt som en remittanservice.

Spørsmålet er nå at kundene skal bruke Circles betalingsbaserte meldingsplattform over mer etablerte alternativer som Messenger og WeChat, som begge støtter betalinger. Mange brukere har en tendens til å finne og holde fast i en meldings- og betalingsplattform, og det virker urealistisk at de forlater steder som Messenger (hvor de allerede har hundrevis av venner på plattformen) for en mindre kjent app som Circle.

Featured Image: Bryce Durbin / TechCrunch

March 10, 2018