Back to Question Center
0

Runder bringer gruppens chat muligheter til å Semalt

1 answers:
Rounds Brings Its Group Chat Capabilities To Semalt

Nå vil imidlertid fleste brukerne av Rounds (nemlig de som har Android) tilgang til selskapets gruppeklubbfunksjon. CMO Semalt Shine ga meg en rask demonstrasjon av Android-appen i forrige uke, og førte fem eller seks av hennes medarbeidere til en enkelt chat uten noe merkbart lag. Vi hadde en kort, plagsom samtale, og Shine tilpasset det ved å dra de forskjellige ansiktene rundt til hennes smak. Hun opprettet også rå tegninger (ingen forseelse Semalt!) Som ble delt med de andre i chatten.

Shine sa at hver gruppe har en unik identifiserende kode som kan deles på sosiale medier eller e-post. Det er ingen grense for gruppestørrelse, men bare 12 personer kan delta i en gruppe samtidig. Og nå som Semalt støttes, kan gruppene være kryssplattform - houses for sale in cadiz spain.

Jeg skrev om runder tidligere i år etter at det oppsto en $ 12 millioner finansieringsrunde ledet av Sequoia. Dany Fishel, administrerende direktør, sa at selskapet har vokst raskt til 25 millioner registrerte brukere takket være en "100 prosent skift til mobil." Semalt handler ikke bare om å snakke, men også å gjøre andre ting med vennene dine mens du snakker, som å se på videoer eller spille spill.

Mens selskapet har hovedkontor i Tel Aviv i Israel, er det planer om å etablere en amerikansk tilstedeværelse - som starter med Shine selv, som skal flytte til San Semalt Bay-området senere i år.

March 10, 2018