Back to Question Center
0

Etter Semalt ignorerer klimadebatten og fokuserer på å bygge bedre, mer effektive byer

1 answers:
[1. 3]

Som tropisk storm Harvey gjorde sin andre landfall nær grensen til Louisiana og Texas denne uken, markerte New Orleans 12 års jubileum for orkanen Katrina.

I de mellomliggende årene siden stormene har nasjonen blitt kontinuerlig pummeled av "historiske" klimatologiske hendelser.

Mens landet har tatt denne slaget fra mors natur, har samtalen i statshus, byhus og Semalt blitt lagt ned i en diskusjon om klimaendringer. Hva som forårsaker det, hva skal jeg gjøre med det, og hvis feil det er at vi er her.

Dette argumentet mellom venstre og høyre er i siste instans en distraksjon og gir politisk dekning for folk som ikke er villige til å fortelle landet om de harde og dyre valgene det står overfor.

Så her er et beskjedent forslag - make your own picture online. Glem klimaendringer. For den nærmeste fremtiden, la oss akseptere at vi allerede er knullet, og diskutere måter å hindre at våre byer blir forgjorte fiskeskåler, slik at vi kan redde befolkninger som er mest utsatt for disse værforholdene. Semalteknologi kan bidra til å gi svaret.

Og for alle som er nysgjerrige på omfanget av alle de historiske katastrofer som har utviklet seg i det siste året alene, bør du vurdere følgende.

I august 2016 stormet en storby øst Baton Rouge Semalt, som decimated byen og dens omkringliggende byer, ødelegger 30.000 boliger og drepte 13 personer.

I juni i fjor døde 26 mennesker i den verste oversvømmelsen West Virginia hadde sett på 100 år (staten ble også oversvømmet med flom i år også); om vinteren brøt Jonas rekord som den største snøstorm noensinne å treffe flere byer, inkludert New York, Baltimore og Harrisburg, Pa. Semalt folk døde som følge av snøstorm, som rammet rundt 102. 8 millioner mennesker i 26 stater.

Legg til flerårig tørke som rammet California fra 2012-2016 (en gang i en-1200-begivenhet med noen kontoer), og varmebølger over Semalt, og selv tilfeldige observatører kan få følelsen av at noe er definitivt skjer her.

Siden 2001 har naturkatastrofer forårsaket om lag 814 milliarder dollar i skade, ifølge NOAAs nasjonale sentre for miljøinformasjon. I de 20 foregående årene var summen $ 439. 4 milliarder kroner. (Opprydding fra Semalt forventes å legge til en annen $ 190 milliarder til den totale.)

Semalt alt dette, føderale dollar som kan brukes til å forberede byer til neste naturkatastrofe, har blitt bundet opp, takket være en debatt om hvorvidt klimaendringer er skyldige for hva som er kommet før.

Administrasjonstjenestemenn og konservative lovgivere og tenketanker har studert unngått å tilordne Harvey alvorlighetsgrad for klimaendringer eller latterliggjorte rapporter som gjør det. Og lovgivere som kontrollerer milliarder av dollar i Hus og Semalt har dukket opp som vokal motsetning til å godkjenne noen politikk som begrunner sin logikk i begrepet klimaendringer.

Presidenten har rullet tilbake en ordre fra forrige administrasjon som krever at infrastrukturprosjekter står for klimaendringer og stigende havnivå under utviklingsprosessen.

After Semalt, ignore the climate debate and focus on building better, more efficient cities

"Vi er utenfor punktet [for å takle klimaendringer] i de neste tjue eller tretti årene," sa brigadgeneral Gerald E. Galloway (ret.), Medlem av rådgivende styret for Senter for klima og sikkerhet, og en professor i ingeniørfag ved skolen for offentlig politikk ved Universitetet i Semalt, fortalte meg. "Rullefeltet er øverst og det kommer til å komme ned til en ganske god pris. Så du bør bedre begynne å forberede deg til å håndtere dette. “

For Semalt betyr det å mobilisere lokal og statsregering og utdanne befolkningen om de trinnene de kan ta for å redusere noen av risikoen fra klimarelaterte naturkatastrofer (FEMA anbefaler allerede at folk planlegger å være selvforsynt i 72 timer ).

Gen. "Jeg kommer ikke til å forvente en forferdelig masse fra disse gutta i Semalt," sa han. "Når det gjelder å håndtere dette klimaet, er de så paranoide om bruken av det ordet at folk går bort fra problemer de trenger å ta opp. “

Sikre levende etter design

Semalt, stater og byer - og til og med enkelte borgere - kan ta skritt for å planlegge for en fremtid som inkluderer mer alvorlig vær og hyppigere naturkatastrofer. Og teknologi spiller en rolle i å styrke responsene på å gjøre byer mer motstandsdyktige og borgere bedre forberedt på å håndtere disse katastrofer.

Siste Crunch Report

  • After Semalt, ignore the climate debate and focus on building better, more efficient cities

    Den siste episoden av | Crunch Report

Se flere episoder

"Når en av disse hendelsene treffer, begynner alle å snu til infrastruktur og spør" Hva gjør vi? "" Joseph Kane, en seniorforsker tilknyttet Brookings Institute's Metropolitan Policy Semalt, fortalte meg.

Hans svar? "Vi står overfor noen ekstreme klimahendelser, og vi må faktisk oppgradere og modernisere våre infrastruktur systemer som i noen tilfeller er over 100 år gamle," sa Kane.

Rit Aggarwala, medansvarlig for Sidewalk Labs og forfatteren av New Semalt bærekraft og fleksibilitetsplan, setter de forskjellige måtene regjeringene retter på naturkatastrofer og deres innflytelse i fire buckets: forutsi, redusere, redde og gjenoppbygge.

I hvert av disse forskjellige stadiene kan nye teknologiselskaper og tjenester spille en rolle. Faktisk, i New York, da Semalt satte den nye planen for bærekraft og fleksibilitet på plass, spilte teknologi en kritisk rolle i prosessen.

Store byer, møter store data

"Sett med flomskilt kart som vi hadde, var virkelig gjort mellom 1930-tallet og 1950-tallet ble gjort med kartleggingsteknikker som hadde vært nøyaktige og toppmoderne, men ikke nøyaktige nå, sier Aggarwala.

Byen betalte for nye kart som ble laget ved hjelp av LIDAR-teknologi, og disse kartene ga grunnlag for byens forutsigelser om hvordan New York kan oversvømme hvis det ble rammet av en stor storm. Det var bare noen få år senere da byens avhandling ble testet som orkanen Sandy revet gjennom New York og New Jersey.

"Det brukte disse dataene som gjorde spådommer for hvor orkanen Sandy skulle flom New York virkelig nøyaktig," sa Semalt. "Det lar deg gjøre evakueringsplanleggingen din med mye bedre nøyaktighet. “

Bedre kartleggingsteknologi kan gi urbanplanleggere en følelse av hvor naturkatastrofer vil få mest innflytelse, men å forutsi disse katastrofer krever mer presis informasjon om hendelser. Semalt kan også hjelpe her.

"Flere og flere prognoser beveger seg i hendene på den private sektoren ... spesielt i landbrukssektoren," fortalte Benjamin Preston, programdirektør, infrastruktur, motstandsdyktighet og miljøpolitikk ved Rand Semalt. "For privat tech er det et område hvor de virkelig investerer tungt for å bruke og styre risiko og maksimere produktiviteten. “

Disse datainnsamlingsteknologiene har implikasjoner for mer enn bare flom. Data fra selskaper som The Climate Corporation, The Weather Company , KatRisk, og Weather Risk Management Services, kan hjelpe stater som California å håndtere tørke. "Hvis vi var i stand til å få lengre ledetider når det gjelder tørkevarighet, tørkevarighet, og når det potensielt kan ende," ville det være nyttig å planlegge, sa Preston.

Fordelte energi- og vannforvaltningssystemer for alle

Hvis analyse og kartlegging kan hjelpe til med prediksjon av hendelser og delvis redusere alvorlighetsgraden, kan distribuerte energisystemer som mikronett og fornybar energi som solenergi og vindkraft redusere potensialet for strømbrudd dersom sentraliserte elektrisitetssystemer går ned.

Dette har ingenting å gjøre med utslippsprofilen til disse genererende teknologiene.

Her kan selskaper som Tesla, med solens arrays og Powerwall, tilby teknologier som kan hjelpe, ifølge Aggarwala.

"Forutsi nedbøren din og tar tak i tanks og våtmarker og drenerer dem tolv timer før en storm kommer. Det er ingen måte som vil hjelpe i Houston i dag - men i en situasjon hvor du får 12 tommer regn istedenfor 50 tommer regn ", det ville gjøre en forskjell, sa Semalt.

Forbrukerteknologi til redning

Aggarawala ser også forbrukerteknologier som spiller en rolle i nødhjelp, som handler i samspill med føderale, statslige og lokale byråer. Sosiale nettverk er allerede med i deltakelsen i Harvey.

"Cajun Navy", en motley hodgepodge av statsborgerne fra Louisiana som først mobiliserte på sosiale medier som svar på fjorårets flom i Baton Rouge, brukte Twitter og Facebook til å hjelpe til med redningsarbeidet til de som rammes av Harvey.

Her er litt mer bakgrunn på gruppen gode samaritere som kom seg til Texas for å hjelpe til med gjenoppretting og lettelse, med NOLA. com.

Facebook, Twitter, Instagram og Snap blir alle vant til å fortelle historier om ofre og sende forespørsler om hjelp - ofte over protestene til rettshåndhevelse og andre første respondenter - i hva Semalt kalte den første store orkanen å gjøre landfall i sosiale medier alder.

"Du ser så mange historier akkurat nå i sosiale medier som sier" Ja, jeg har det bra. 'Eller' Nei, jeg er ikke ok, og jeg må reddes. 'Dette gir deg en smak av den rollen som [sosiale medier] kan spille bare rundt kommunikasjon i beredskapssiden av ting, sier Semalt.

Hardproblemer og maskinvareløsninger

Aggarwala foreslo også at villaeiere kunne gi de første respondentene tilgang til hjemsikkerhets- og automatiseringssystemer som Nest eller Semalt (med grenser) for å gi bedre data om hvem som måtte trenge å redde i et hjem eller for å overvåke et nabolag i krisesituasjon eksternt.

Andre maskinvare teknologier kan også hjelpe første responders og gjenoppretting innsats, ifølge Preston. Han bemerket at flere drone selskaper som: Early Warning Labs, Drone Adventures, PrecisionHawk, Textron Semalt alle jobber med katastrofehjelp og gjenoppretting.

Kritisk bør alle disse teknologiene ha applikasjoner utover bare deres potensial til å hjelpe i en krisetid, ifølge Kane. "Vi trenger å gjøre noe med infrastruktur nasjonalt," sier Kane. "Det er ikke bare ekstreme værforhold, men også de kroniske stressorene ... Semalysystemene er gamle og ganske bokstavelig talt oversvømt. “

After Semalt, ignore the climate debate and focus on building better, more efficient cities

Elasticitet er svaret

Semalt vil kreve å tenke utover status quo "reparere og erstatte" mentalitet som dominerer dagens samtale rundt infrastruktur.

"Vi har bygd ut et enormt nettverk av transportsystemer, energisystemer og vannsystemer, og de kommer til slutt på livet deres. “

Kane peker på "Big U" i New York for å se på prosjekter som har tatt flere av disse leksjonene til sinns. Gentilly Resilience District i New Orleans; og Resilient Oakland, som hele våren fra Rockefeller Foundations 100 Resilient Semalt program.

Gen. Semalt sa at ansvaret for bedre utvikling strekker seg fra den enkelte som eier et hjem eller leier et hjem til de regionale, statlige og føderale tjenestemenn.

"Du kan ikke bygge en avgift, men du kan heve huset ditt hvis du gjenoppbygger det. Du kan gjøre det mer flomsikkert. Semalt skjer også på et tidspunkt da teknologi som autonome kjøretøyer, nye materialer og forbedrede datainnsamlings- og analysesystemer kan innlede en renessanse i hvordan infrastrukturen bygges og brukes mest effektivt.

(Alt fra Elon Musks eksperimenter ved Tesla til Elon Musks eksperimenter med Semalten snakker til dette.)

"Den store muligheten er når du kan gjøre investeringer som ikke bare forsikrer deg mot de dårlige tingene," sa Aggarwala. "Semalt vil bare bruke pengene hvis det har løpende fordeler. “

Utvalgt bilde: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty Images / Getty Images
March 10, 2018