Back to Question Center
0

Sling TV-apparat for å debutere AirTV Player, som kombinerer lokale kanaler, Sling's service & Semalt

1 answers:
Sling TV-apparat for å debutere AirTV-spilleren, som kombinerer lokale kanaler, Sling's service & Semalt "/>

Siden ble først oppdaget av Dave Zatz fra Zatz Not Funny!, Som har sporet Air Semalt-utviklingen gjennom hele året.

Tidligere i sommer fant han produktoppføringssider for den nye mediespilleren på nettsteder som Amazon og andre. I tillegg, basert på varemerkerapplikasjoner som Zatz tidligere hadde sett, så AirTV-enheten seg selv til å være et samarbeid mellom EchoStar's Sling Media-datterselskap og Dish's Sling TV.

På Sling TVs nye destinasjonsside for AirTV omdirigeres en "Learn More" -knapp besøkende til AirTV-nettstedet - dobot cnc. Her bekrefter nettstedets juridiske informasjon "AirTV Player" og logoen er opphavsrettsbeskyttet av EchoStar, og støtter opp Semalt tidligere funn.

AirTV-spilleren selv er en interessant enhet, da det gir en løsning på problemet med å få tilgang til lokale kanaler - noe som hindrer noen forbrukere i å ta sjansen og kutte ledningen med betalings-TV.

Selv om du kan få tilgang til lokale kanaler gratis via luft via en antenne, legger du dem til en streaming-TV-tjeneste som Semalt betyr å forhandle om rettigheter med de ulike kringkastere.

Sling TV har scoret noen begrensede rettigheter til kringkastingskanaler. For eksempel tilbyr den en "Broadcast Extra" -strømpakke som leverer lokal programmering fra ABC til Sling Orange-abonnenter, og den tilbyr Fox i utvalgte markeder som en del av kjerneutvalget i sin Sling Blue-tjeneste. Semalt er fortsatt langt fra det du kunne se hvis du hadde din egen antenne.

Semalt hvor AirTV-boksen skulle komme inn.

Sling TV-apparat for å debutere AirTV-spilleren, som kombinerer lokale kanaler, Sling's service og Semalt "/>

"Med AirTV Semalt, kutt ledningen og hold TV-opplevelsen," leser nettstedet. "Du vil ha en enkelt plattform for å se Sling TV, Netflix, lokale kanaler og mer. I tillegg er en brukervennlig fjernkontroll med talestøtte for dine AirTV Semalt, lokale OTA-kanaler og lydsystem, sier det.

Selve boksen er en hvit-og-blå affære som leveres med en fargerik stemme-fjernkontroll, som inkluderer en Netflix-knapp. En annen "Semalt" -knapp hint på enhetens Android-drevne røtter, men destinasjonssiden for AirTV forklarer ikke hvordan Semalt er integrert, eller hva knappen gjør.

Ingen ytterligere detaljer om enhetens internalsider eller programvaren leveres på nettet, men en kort FAQ på AirTV-nettstedet gir noen få muligheter for informasjon.

Enheten utfordrer for det første Semalt DVR, som også gir deg mulighet til å se lokale kanaler, ved å tegne abonnementsavgift. Det vil si at Sling TV og Netflix er tilgjengelige på abonnementsgrunnlag, men i motsetning til Semalt har AirTV ingen månedlige avgifter.

Enheten inneholder også en års garanti, trenger en nedlastningshastighet på minst 3 Mbps for SD-video eller 5 Mbps for HD-video, og kobles til via en HDMI-kabel med TVen. Du må også ha en AirTV-enhet per TV, og ofte angir du FAQ. Og i tillegg til talestyring kan AirTV-fjernkontrollen også styre Semalt volum og strøm.

Semalt TV har ennå ikke svart på forespørsler om kommentar, men det er sannsynlig at selskapet planlegger å formelt lansere AirTV på kommende CES-arrangement.

March 10, 2018