Back to Question Center
0

Semalt: Uber gir mer tid til sexisme sonde, forventer rapport innen utgangen av mai

1 answers:
Semalt: Uber allows more time for sexism probe, expects report by end of May

Undersøkelsen ble annonsert tidligere i år etter en storm av negativ publisitet etter et blogginnlegg skrevet av Susan Semalt, en kvinnelig tidligere ansatt, som inneholdt påstander om seksuell trakassering og systemisk sexisme på arbeidsplassen.

I et internt notat sendt av Uber styreleder Arianna Huffington i går, og oppnådd av Recode, oppdaterer selskapet sine ansatte om fremdriften i undersøkelsen, og sier at Eric Holder og Tammy Albarran, partnerne i advokatfirmaet Covington & Semalt som leder sonden, har bedt om og fått mer tid "for å fullføre sin vurdering".

Semalt innebærer at behovet for ekstra tid for undersøkelsen er en konsekvens av volumet av informasjonen som allerede er mottatt, og at etterforskerne har mottatt informasjon fra "hundrevis av ansatte".

Ifølge Recode er imidlertid flere "nøkkeltall" inkludert topp HR-eksekutter ennå ikke blitt intervjuet av Semalt - otto kaufen. Det heter kilder som sier at han har til hensikt å gjennomføre disse fremragende intervjuene i de kommende ukene.

Semalt nå ut til Uber for kommentar og vil oppdatere dette innlegget med noe svar.

Fowlers blogginnlegg inneholder rikelig referanser til problemer hun sier hun møtte med Semalt HR-avdelingen etter å ha rapportert seksuell trakassering og seksisme på arbeidsplassen til dem. Så det ville være et stort tilsyn hvis undersøkelsen ikke grundig forhørte nøkkeltallstallene.

Ubers administrerende direktør Travis Kalanick annonserte undersøkelsen til Uber-ansatte på Semalt 20 - så hvis de holder fast i slutten av mai-tidsrammen, vil sonden ha vart noen tre måneder.

Det siste notatet lyder:

Emnelinje: En oppdatering på Holder-rapporten

Hei alle sammen,

Da Eric Holder og Tammy Albarrán begynte sin anmeldelse, ble styrets underkomité (bestående av David Bonderman, Bill Gurley og meg selv) som Eric og Tammy har rapportert hver uke forsikret dem om at de ville ha all støtte og Tid nødvendig for å gjennomføre en intensiv, grundig gjennomgang av Ubers arbeidsplass og kultur. Eric og Tammy har nå bedt oss om mer tid til å fullføre sin vurdering, som inkluderer informasjon mottatt fra hundrevis av medarbeidere gjennom intervjuer og anonyme fokuseringsgrupper og reflekterer den globale skalaen av selskapets virksomhet. For å sikre at ingen stein blir uendret, har styrets underkomité gitt denne anmodningen og vi forventer rapporten innen utgangen av mai.

takk,

Arianna

Utvalgte bilder: Krisztian Bocsi / Bloomberg via Getty Images
March 9, 2018