Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Spesialist - Hva er en Spider Bot og hvordan å fikse det?

1 answers:

Ulike mennesker fokuserer på å plassere mange søkeord og setninger med tilbakekoblinger i deres profildeler av blogger og kommentarseksjonen. Hvordan roboter og edderkopper fungerer og hvordan informasjonen blir plassert på teksten, vil bestemme hvor godt nettstedet ditt er rangert i søkemotorresultater .

Sohail Sadiq, en ledende ekspert fra Semalt , fokuserer her på at du bør instruere edderkopper og crawlere om hvordan websidene dine skal indekseres, og dette kan gjøres med taggen: rel = "nofollow" anker. Det vil definitivt redusere det utgående nummeret til koblingene dine, og det vil bidra til å opprettholde sidens rangering i sidene for en levetid.

MSNbot, Googlebot og Yahoo Slurp er alle roboter, crawlere og edderkopper som er ansvarlige for å hente informasjon for søkemotoren s. Hvis du sporer statistikken på nettstedet ditt, ser du kanskje Yahoo Slurp, Googlebot og MSNbot som velkomne gjester, og disse søkemotorbotsene samler informasjon om dine nettsider for deres respektive søkemotorer..Å se disse edderkopper og bots ofte er ønskelig, da det betyr at nettstedet ditt blir krypet nesten daglig, og innholdet blir vist opp i søkemotorene (SERP).

Hva er en edderkopp bot?

En edderkopp bot er et bestemt dataprogram som følger bestemte lenker på et nettsted og samler informasjon om dette nettstedet for å bli delt online. Googlebot følger for eksempel SRC- eller HREF-kodene for å finne bilder og sider som er relatert til en bestemt nisje. Siden disse robotsøkeprogrammene ikke er de faktiske dataprogrammene, kan vi ikke stole på dem da de blir fanget av dynamisk opprettede nettsteder og blogger. Når det gjelder å indeksere nettstedet ditt via Googlebot, må du huske på at visse sider og bilder ikke blir riktig indeksert. Selv de anerkjente og berømte edderkoppene overholder spesielle instruksjoner og instruksjoner for robots.txt-filen. Det er en dokumentfil som informerer edderkopper og støter på hva de skal indeksere og hva de ikke skal krype. Du kan også instruere roboter til ikke å følge noen linker til en side med de spesifikke metatagsene, for eksempel "Googlebot".

Hvordan fikse bots?

Noen bots er gode, mens de andre er dårlige og bør bli kvitt så snart som mulig. De dårlige botsene bryr seg ikke noe om robots.txt-filene, og er der for å samle inn din sensitive informasjon, så vel som e-postadressene dine. For å bekjempe de dårlige bots og lignende spam, bør du bruke javascript, da det hjelper gjemme dine e-postadresser. Men alt som er skrevet for å unngå de dårlige bots vil bli ødelagt av de verste bots på kort tid. Bedrifter bekjemper dårlige roboter og gir dem det de leter etter, gjemmer deres e-postadresser og sensitiv informasjon. De er klare nok til å gjette alle e-postadressene på kort tid. Vi håper det vil ha ryddet opp dine forvirringer om hva som er bots og hvordan fungerer de. Du kjenner nå forskjellen mellom roboter og edderkopper eller crawlere og hvordan de samler informasjon om ditt nettsted eller din blogg. Hvis du har flere spørsmål i tankene dine, kan du legge dem inn i kommentarseksjonen og kan forvente et svar snart Source .

November 29, 2017