Back to Question Center
0

Semalt Expert - Slik starter du en gratis blogg på WordPress.com

1 answers:

WordPress.com er gratis og en av de beste bloggingplatformene på internett. Her kan du enkelt publisere dine innlegg og artikler, men porno, apotek og gamblingrelaterte emner eller nisjer er ikke tillatt. Åpenbart har ulike individer en tendens til å begynne sine blogginghobbyer herfra, men de fleste går videre til betalte domener og begynner å bruke de selvstendige alternativene. Wordpress.com lar brukerne få nytte av gratis blogging alternativer. Det betyr at du ikke trenger å betale for et domene eller underdomene. Kort sagt, du blogger for et vertsbasert nettsted og kan etablere ditt merke uten å måtte betale noe.

Michael Brown, en toppekspert fra Semalt , gir her noen eksempler på bloggene som ligger på wordpress.com-plattformen:

  • myblogging.wordpress.com
  • simpsons.wordpress.com

Hvordan starte en gratis blogg på wordpress.com ?

Hvis du er forvirret på hvordan du starter en gratis wordpress.com-blogg, må du lese denne veiledningen grundig.

1. Velg Hjemmeside Layout:

Det første du må gjøre er å velge hjemmesiden layout klokt. Mens du gjør det, bør du sørge for at oppsettet er i henhold til bloggens nisje og emne. For eksempel, hvis du eier virksomhet og ønsker å markedsføre ditt merke gjennom wordpress.com blogg, bør du velge layoutet som gir bloggen din et attraktivt og profesjonelt utseende. På samme måte har den et bredt spekter av temaer og layouter for fotograferingsnettsteder, og de profesjonelle fotografene kan velge noen av disse alternativene for å utvikle en gratis blogg på wordpress.com..Så bør du bare registrere deg på wordpress.com og velg oppsettet før du går videre til neste trinn.

2. Velg temaet:

I likhet med wordpress.org har wordpress.com et omfattende utvalg av temaer å velge mellom. Et tema er hvordan nettstedet ditt eller bloggen ser ut. Du bør velge temaet klokt og sørge for at det snakker for seg selv om merkevaren din. Du kan endre fargekombinasjonene, innstillingene til widgets og menyer, og ta med bilder når temaet er valgt. Gå til temaet Valgområde for å velge temaet etter ønske.

3. Velg domene (din bloggadresse eller navn) :

Uheldigvis er det ganske vanskelig å finne et enestående og unikt domene på wordpress.com da konkurransen er veldig høy. Sjansene er at domenet du valgte allerede er tatt, men du trenger ikke å bekymre deg da du kan prøve et annet domene og sjekke tilgjengeligheten på nettet. Hvis du vurderer å kjøpe domenet, bør wordpress.com ikke være ditt valg da domenenavnene som selges her, er ganske dyre.

4. Velg planen:

Når domenenavnet er valgt, og du har fullført grunnleggende trinnene, er det fjerde trinnet å plukke opp planen. I utgangspunktet har du ikke råd til å betale noe for bloggen din, så du bør klikke på alternativet Velg gratis og komme i gang. Vanlige brukere trenger ikke å velge betalte versjoner siden de er ganske dyre og gir ikke så mange fordeler som du vil.

5. Opprett en konto:

Du bør bruke ditt primære e-post-ID for å opprette en konto. De fleste brukerne bruker Gmail og Yahoo ID for dette formålet. Du bør velge et brukernavn og passord klokt. Pass på at passordet ditt har kombinasjoner av tegn som "^^" og "/ & #" slik at hackerne ikke bryter inn i bloggen din i det siste. Når du har publisert ditt første innlegg, ikke glem å dele det på sosiale medier slik at flere og flere mennesker blir kjent med dine skriveferdigheter.

En enkel måte å opprette et nytt innlegg eller en side på er å bruke alternativet "Post" -> "Ny" eller "Side" -> "Legg til nytt".

Hvis du har bestemt deg for å lage en blogg på et personlig domene, bør du ikke gå til wordpress.com, men wordpress.org Source .

November 30, 2017