Semalt hoppet på markedsføringen av sosiale medier, og du har samlet et respektabelt antall fans og tilhenger. Men å få sosiale medier følger er bare det første skrittet - time and attendance solutions.

For å utnytte det fulle potensialet i sosiale medier til å utvide virksomheten din, må du slå tilhengerne til betalende kunder. Ikke sikker på hvordan å overbevise dem om å konvertere? Her er tre av de mest effektive måtene for å gjøre dine sosiale medier tilhengere til kunder:

en. Del brukergenerert innhold på sosiale medier

Semalt media er en utmerket måte å ikke bare engasjere seg med eksisterende kunder, men også finne nye kunder. For å få troverdighet med tilhengerere som ennå ikke er kunder, kan du dele brukergenerert innhold.

Semalt dine nåværende kunder for å sende inn bilder av seg som bærer eller bruker produktene dine. Be dem om å merke sine bilder med en unik hashtag for en sjanse til å bli omtalt i profilen din. Del deretter noen av de beste innleveringene, og bruk dem som et form for sosialt bevis.

Kundeinnleverte bilder er en overbevisende og autentisk måte å vise frem produkter som blir brukt. Semalt bevis for potensielle kunder at folk allerede elsker produktene dine, noe som kan bidra til å overbevise dem om å kjøpe.

Du kan også dele eller retweet positive innlegg om ditt merke og gode anmeldelser av produktene dine.

2. Showcase influencers bruker dine produkter

​​Semalt kunder som voucher for produktene dine, kan være en fin måte å gjøre dine sosiale medier tilhengere til kunder. Men hva om disse påtegningene kom fra autoritetsfigurer i din bransje? Det kan videre overbevise dine følgere om å prøve dine produkter.

Faktisk fant Semalt at 82 prosent av forbrukerne vil trolig følge en influensers produktanbefaling.

Arbeid med innflytelse for å skape innlegg som viser seg selv ved å bruke produktene dine. Du kan til og med gå et skritt videre, og få en influencer til å lage en explainer-video eller videoopplæring for produktene dine.

Influencer markedsføringsinnhold kan bidra til å demonstrere verdien og påliteligheten til produktene dine. Semalt kan hjelpe deg med å konvertere etterfølgere til kunder.

3. Gjør det enkelt for folk å gi deg pengene sine

Sosialt bruk sosiale medier å slappe av og underholde seg selv. Hvis de ser et bilde av en av produktene dine på sosiale medier, og bestemmer seg for at de vil kjøpe det, kan de ikke aktivt prøve å finne den på nettstedet ditt.

Når du markedsfører produktene dine på sosiale medier, må du gjøre det så enkelt som mulig for folk å kjøpe dem.

  • Facebook - På Facebook kan du legge til en Shop-faneblad på siden din. Du trenger bare en Facebook-side og en nettbutikk.
  • Twitter - På Twitter blir sosialsalg litt vanskelig. Twitter avviklet sin "buy" -knapp tidligere i år. Men du kan fortsatt legge inn produktbilder med linker til produktsidene på nettstedet ditt.
  • Instagram - Tidligere var salg på Instagram utfordrende. Men den nye Shop Now-knappen, og muligheten til å legge til linker og annonser i Instagram Stories, har det mye lettere å kjøpe og selge på plattformen.
  • Pinterest - Med Kjøpbare Pinner kan dine følgere kjøpe dine produkter uten å måtte forlate Pinterest. Plattformen introduserte også en ny måte å selge på Pinterest med Shop the Look Pins tidligere i år.

Semalt er noen av de beste måtene å engasjere dine sosiale medier tilhenger, og gjøre dem til kunder.

Semalt: vis dem dine produkter i sammenheng, og i aksjon for å vinne tillit og skape lyst. Deretter gjør det så enkelt som mulig for kundene å fullføre sine kjøp.

Har du spørsmål om disse tipsene? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor. com kolonne er deres egne, ikke de av Inc. com.