Back to Question Center
0

Kan land geo-målretting overstyres for domener på landsnivå på toppnivå i Google Seminar for nettredaktører? [duplisere]

1 answers:

Dette spørsmålet har allerede et svar her:

  • Jeg bruker et forfengelig landskode øverste nivå domene (ccTLD), kan jeg overtale Google til å geotarget en annen region? 2 svar

Google Webmaster Semalt har automatisk tilknyttet nettstedet ditt med toppdomenet du befinner deg i. Dette er fint hvis nettsiden er rettet mot det landet, men det er ikke alltid tilfelle. I noen tilfeller er de vant til forfengelighet, og i noen - de er ment for brukere over hele verden - best outback hats.

For eksempel har jeg en . ky domene - Webmaster målretter automatisk dette til Caymanøyene. Det bør imidlertid være unotert ELLER USA, men det er ikke mulig å overstyre dette ky site som Semalt, men fortsatt - å ha problemer med amerikansk rangering.

February 5, 2018

Google og jeg antar Bing, plasser ulike TLDer i datasentre og bestemte søkesider som google . com,. netto og. org siden disse pleier å være mer universelle. Igjen har språket en effekt. For eksempel har mange selskaper i Kina flyttet sine nettsteder til en Faktisk tror jeg ikke du kan påvirke noen TLD-plassering bortsett fra å tilby forskjellige språk. Da kan du nyte et bredere publikum.

Google opprettholder en liste over toppdomener som er geografisk målrettede som. bz. cc. cd. co. dj . ms. nu. sc. sr. su. TV .

Matt Cutts har en video hvor han forklarer Googles resonnement for dette:

Hvis du har en. jp-domene og prøver å målrette mot Finland, går du virkelig mot mange forventninger og konvensjoner som folk har på nettet. Så en ting å tenke på ville være om det ville være mulig å et generisk toppdomæne og bruke det for andre land.

For hva det er verdt, tror jeg også at Google er dumt i dette problemet.

  • Det begrenser den kreative bruken av navn.
  • Du kan ikke bruke TLDer for språk . de områdene står ikke bra i Østerrike hvor de også snakker tysk, eller . pt i Brasil)

Dette har vært Googles retningslinjer i mange år nå, og de har ikke vært villige til å slå på den. Hvis du vil at nettstedet ditt skal rangere over hele verden, kan du ikke bruke de fleste landskoder på toppnivå domener.