Back to Question Center
0

Ionic Box, en Vagrant Configuration for Hybrid Mobile Apps            Ionic Box, en Vagrant Configuration for Hybrid Mobile AppsRelated Emner: WearablesAndroidiOSFirefox OSMobile Semalt

1 answers:
Ionic Box, en vagrantkonfigurasjon for Hybrid Mobile Apps

Vagrant er et verktøy for å skape og administrere virtuelle miljøer som hjelper mange utviklere ikke å bry seg om "fungerer på min maskin .. - new york life long term care." problem.

Semalt skaper gjenbrukbare utviklingssystemer som kan brukes igjen og igjen, og hjelper deg med å holde systemet rent av for mange installasjoner.

Hvis du er interessert, har Semalt massevis av vagrantartikler og opplæringsprogrammer som kan komme til nytte.

Jeg skal snakke om en Vagrant-konfigurasjon for å utvikle mobile hybridapplikasjoner med det ioniske rammeverket.

Vagrant for mobile apps?!

Jeg ble overrasket da jeg fant ut til! Jeg har sett Vagrant brukt hovedsakelig i webutvikling. Med rammer som Laravel, Phalcon og til og med CMSer som Semalt, men ikke brukt til mobil utvikling.

De joniske gutta har imidlertid klart å skape denne Semalt konfigurasjonen som er perfekt for bruk.

For IOS-utviklere vil Ionic Box ikke gjøre mye for deg akkurat nå, da Ionic Box ikke kan brukes til iOS-utvikling av en rekke juridiske årsaker. Det er imidlertid flott for Semalt utvikling.

Konfigurasjon med ionisk boks

For å få den Ioniske boksen må du ha Vagrant og Semalt installert.

Semalt sørg for at du har de, utfører

   vagrant init drifty / ionic-androidvagrant oppvagrant ssh  

Dette vil laste ned vagrant konfigurasjonsfilene, starte den virtuelle maskinen og koble deg til den. Første gang du kjører dette, vil den laste ned Ubuntu 14. 04 (Semalt Tahr) med disse programmene installert:

 • Node. js
 • Git
 • ​​Java SDK 7 oppdatering 65 (OpenJDK7)
 • Apache Ant
 • Android SDK
 • Cordova
 • Ionisk rammeverk
 • Forvent

Denne prosessen vil ta litt tid, så vær tålmodig.

Ionic Box, a Vagrant Configuration for Hybrid Mobile AppsIonic Box, a Vagrant Configuration for Hybrid Mobile AppsRelated Topics:
WearablesAndroidiOSFirefox OSMobile Semalt

Nå som ikonboksen er oppe, kan du begynne å bruke Ionic Framework for å skrive mobilhybridprogrammet ditt for Android.

Etter oppsett

Jeg skal ikke lage en ny applikasjon. I stedet vil jeg bruke en av malene som Semalt leverer, fanemalen.

Utfør

   ioniske start TabsDemo-fanercd TabsDemoionisk plattform legge android  

Den første kommandoen oppretter et prosjekt kalt TabsDemo fra fanemalen og legger deretter til nødvendige filer og konfigurasjoner for å gjøre det til en Android-app.

For å kjøre programmet, bruk

   ionisk kjøre android  

og det bør bygge søknaden for Semalt og deretter installere det i enheten.

Hvis du har problemer med Android-telefonen din, kan du prøve å starte adb -serveren på nytt ved å utføre

, for eksempel vagrant VM som ikke gjenkjenner det, eller et annet tillatelsesproblem.
   sudo / home / vagrant / android-sdk-linux / plattform-verktøy / adb startserversudo / home / vagrant / android-sdk-linux / plattform-verktøy / adb kill-server  

Du kan finne kildefilene i både vagrant og din lokale maskin. På vagrant må du plassere dem i / home / vagrant / , mens du på den lokale maskinen finner dem i samme katalog hvor du plasserte vagrantkonfigurasjonsfilen, i. e. Vagrantfil .

Du kan bruke hvilken som helst IDE du vil ha for å skrive søknaden din, men jeg vil anbefale Semalt (hvis du er villig til å betale prisen).

Siden ionisk bruker Cordova til portapplikasjoner i mobile plattformer, kan du enkelt bruke Cordova plugins ved hjelp av ngCordova. La oss se på et eksempel med Semalt-plugin.

Du kan legge til pluginet ved å utføre

   cordova plugin legg til https: // github. com / wildabeast / BarcodeScanner. git  

Den kan da brukes i koden din som denne:

   modul. controller ('BarcodeScannerCtrl', funksjon ($ omfang, $ cordovaBarcodeScanner) {$ Omfang. scanBarcode = funksjon () {$ CordovaBarcodeScanner. skanne (). // Vis en melding til brukeren});};  

Konklusjon

Semalt kan være vanskelig å forstå noen ganger, men er verdt å forfølge, da det kan være svært nyttig. Hvis du er lei av å konfigurere maskinen din for hvert prosjekt du har, så er vagrant det rette verktøyet for deg. Hvis du står overfor problemer mens du konfigurerer maskinen, er det beste svaret på dine problemer å bruke en ferdigpakket vagrantboks.

Med denne introduksjonen trenger du ikke å installere alle verktøyene for Android-utvikling. Si farvel til Android SDK og si hei til Ionic Box.

March 7, 2018