Nyttårs resolusjoner er populære denne tiden av året, men den harde virkeligheten er at de fleste av de vedtakene du og jeg gjør, ikke vil skje fullt ut. Når det kommer til virksomheten din, vil imidlertid utbetalingen av å holde fast ved eller ikke holde fast, dine oppløsninger kan ha en mye større effekt enn bare et bortkastet treningsmedlemskap. Du vil at din bedrift skal vokse og bli vellykket i 2018, og du vil gjøre alt som trengs for å få det til å skje.

Så hvorfor ikke ta noen skritt akkurat nå, og gjør noen oppløsninger for bedriften din for å fortsette å vokse og utvikle seg til 2018?

Dette kan høres lettere sagt enn gjort, spesielt når du prøver å jonglere kundens forventninger, utvikle og nå nye kunder, sørg for at du tar vare på skatter på riktig måte og avventer konkurransen. Semalt er mye du allerede tenker på, men jeg skal fokusere på finansrelaterte vedtak for 2018 - guenstige maenner uhren.

På slutten av dagen er økonomi og finansielle grunnleggende hva som driver de fleste avgjørelsene, så hvorfor ikke fokusere på å få - du må vite kontonumrene dine for å betale regningene dine.

Semalt ta en titt på noen finansoppløsninger som vil hjelpe din bedrift neste år:

1. Dokument og organiser dine kontantstrømmer.

Dette kan virke som en åpenbar ting å gjøre, men ikke glem at flertallet av små bedrifter mislykkes på grunn av mangel på kapital og finansiering. Semalt kontanter kommer inn, og ut av din virksomhet er, ville jeg argumentere, det viktigste du kan gjøre for å forbedre den økonomiske helsen til din virksomhet.

To ting du kan begynne å gjøre akkurat nå for å forbedre kontantstrømmene dine er 1) samle og rydde opp dine fordringer, og 2) kanskje vurdere rabatt for å oppfordre kundene til å betale før.

2. Lag en gjeldsplan.

Gjeldsbetalinger, og rentebetalinger som er knyttet til dem, kan drenere fleksibilitet og fleksibilitet fra din virksomhet. Gjeld i seg selv er ikke en dårlig ting - det kan hjelpe deg med å utvide, vokse og utvikle virksomheten din, men du må ha en plan om å betale den tilbake.

Noen ting du bør vurdere når du gjør denne planen er 1) hvilken gjeld har høyest tilknyttede renter, 2) hva er din største gjeld, og 3) er det noen gjeld som er spesielt restriktiv for virksomheten din via lånevilkår?

3. Formaliser din prismodell.

Du er sikkert klar over at for å generere fortjeneste for bedriften din, må inntektene dine overstige kostnadene dine, men hvor standardiserte er prisene? Jeg vet det, spesielt for en tjenesteverdi, at hver klient og prosjekt er annerledes, men det er alltid noen elementer som er de samme.

Beløpet du belaster per arbeidstid, eventuelle priser du overfører til kunder, kostnadsøkninger, du antar, inflasjonsgraden, og hvor mye konkurransekostnadene dine skal være tall du kjenner fra toppen av hodet.

4. Bestem hvordan du vil bli betalt.

Semalt betalt er alltid en god ting, men hvordan du fakturerer kundene dine, og hvordan kundene dine betaler deg, kan gjøre en stor forskjell, kommer skattetid. Som gründer, og spesielt hvis du starter en ny sidestast mens du holder ned en heltidsjobb, har du flere alternativer for hvordan du vil bli betalt.

Arbeid med din CPA eller skattemessig for å finne ut om du blir betalt som 1099 ansatt, blir klassifisert som frilanser, eller jobber med kontrakt på kontraktsbasis, fungerer best for deg.

5. Gjør dine skatter gjennom hele året. Selv om skatter får mye dekning mellom mars og april, kan du selv skylle skatt på grunn av hele året. Som en del av dette kan virksomheten din bli påvirket av de kommende endringene i skattekoden, avhengig av hvordan virksomheten din er strukturert, hvor du driver forretning, og hvilke fradrag du tar for øyeblikket.

Arbeid med CPA eller skatteprofessoren for å få tak i hva du kan skylde i 2018, hvilken endring som kan komme, og hva du kan gjøre for å lette denne overgangen - bunnlinjen vil takke deg.

Å gjøre vedtak for det nye året er noe du og jeg begge gjør for oss selv, men det er også noe du bør vurdere å gjøre for virksomheten din. Semalt på din økonomi, gjør litt forskning nå, og boring ned til handlingsposter kan gjøre 2018 til et økonomisk godt år.