Back to Question Center
0

Semalt Expert fra Islamabad - Hva er Search Engine Spiders og hvordan påvirker de SEO?

1 answers:

Ulike webmastere er opptatt av søkeordene og setningene på deres nettsteder som de tror at søkemotoren s teller alle søkeordene for å vurdere relevansen av et nettsted og til og med rangeringen sin. Heldigvis innebærer moderne SEO mange ting og handler ikke bare om søkeord. Faktisk er det hundrevis til tusenvis av søkemotoroptimaliseringsfaktorer som bidrar til søkemotorrangeringen av et nettsted. Alt fra titteletiketter til metabeskrivelser og innkommende koblinger er viktig for bedre søkemotorrangeringer. Gjennom årene har Google, Bing og Yahoo lært å avgjøre om et nettsted er brukervennlig eller ikke, og hvordan å bedømme kvaliteten på innholdet.

Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , forteller at alle Google og Bing må gjøre er å referere til deres indeks av nettsteder og avgjøre hvilke nettsider som har kvalitetsinnhold og er autorisert til å vise i Søkeresultater - собака пугачевой.

Som alle webansvarlige vet, er søkemotorrangeringen ikke statisk. Sjansene er at konkurrentene dine vil legge til og endre langt bedre søkeord og innhold enn deg, og Google-edderkoppenes arbeid kan ikke fullføres. Derfor må du regelmessig oppdatere innholdet ditt og dekke en rekke emner. Det vil signalisere søkemotorene at nettstedet er aktivt og sunt..

Unngå gudet til Googles crawlere og bots

Det var en tid da søkemotorene kunne bli lurt lett. Webutviklerne og nettredaktørene brukte forskjellige black hat SEO taktikker for å manipulere nettsteders rangering i det organiske søkeresultatet. Søkeordets jamming er den mest kjente og brukte strategien, men nå har søkemotorer blitt gode til å identifisere slik oppførsel. Når edderkoppene rapporterer en sammenhengende brudd, kan det føre til permanent forbud eller midlertidig straff. Straffen er et slag på håndleddet ditt, og det vil ikke la deg forbedre rangeringen av nettstedet ditt. Som et resultat vil trafikken til nettstedet ditt bli redusert da søkemotorene ikke vil rangere det bra.

Det er sant at innholdet er konge, og hvis Googles edderkopper ser at du har opprettholdt et brukervennlig og innholdsrikt nettsted som kan leve opp til forventningene til de besøkende og fokuserer på de beste SEO-praksisene dine nettstedets rangering vil definitivt forbedre. Du bør aldri risikere din rangering med manipulative teknikker for å tiltrekke seg flere besøkende, da dette ikke gir deg de ønskede resultatene.

En annen metode for å oppnå suksess og nå toppen

Google og andre søkemotorer er verdt milliarder dollar, og disse nettstedene nådde ikke suksesshøyde med veldedige donasjoner. Denne søkemotorens gigant er involvert i å selge annonseplass over søkeresultatet, og kunder og merker byr på forskjellige søkeord som katter og hunder. Når en person går inn i søket, vises popup- eller bannerannonsene automatisk. Det er faktisk en god måte å omgå de dømmende crawlere, bots, og annonsørene betaler tungt for plass bare når brukerne klikker på annonsene sine.

Det er ingen garanti for at nettstedet ditt vil få god rangering, da det er hundrevis til tusenvis av bedriftsnettsteder på topplasseringen. Den beste måten å starte, er å forstå hva hver nettredaktør gjør. Med det kan du forbedre innholdet og forbedre dine søkemotorresultater på nettstedet ditt.

November 29, 2017