Back to Question Center
0

Semalt Expert fra Islamabad - Hva er søkemotor edderkopper og roboter?

1 answers:

Search engine edderkopper er også kjent som crawlere og bots. Dette er små, automatiserte programmer som søkemotoren s bruker til å holde seg oppdatert med innholdet på verdensomspennende web. Edderkoppene søker kontinuerlig ut nye og friskt skrevet nettsider. Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , sikrer at søkemotorens resultatsider er like gode som bibliotekets database.

Hva er Spiders, Robots og Web Crawlers?

Google, Bing, Yahoo og andre søkemotorselskaper bruker små, automatiserte programmer kalt som søkemotorroboter eller edderkopper eller webkryptere. På samme måte som du ser det støvete hjørnet av huset ditt, ser søkemotorene klyngene på nettsteder. Edderkoppene kryper alle sammenkoblede koblinger, beveger seg stille, distribuerer ingenting og besøker alle hjørner av edderkoppen. Vi kan ikke overse det faktum at edderkoppene har minimal og grunnleggende evner, noe som betyr at de er begrenset i sine funksjoner..De fungerer akkurat som din nettleser på skrivebordet og leser HTML-kodene på nettsidene. Videre kan edderkoppene ikke se gif- og jpg-bildene og bruke bestemte JavaScript-koder for å utføre sine oppgaver. På den annen side bruker web-robotsøkeprogrammer eller -robotter grensesnittfunksjonene, for eksempel å skrive inn passordene og klikke på fancy knappene du måtte ha på bloggen eller nettstedet ditt. Noen kjente og høyt rangerte nettsteder bruker dynamisk genererte sider innenfor deres nettadresser, og de fleste animasjons- og multimedieinnholdssidene forblir usynlige av edderkoppene og robotene prøver å katalogisere nettsidene.

Hvordan jobber søkemotorens edderkopper?

Hvis du vil forstå hvordan søkemotorens edderkopper fungerer, bør du tenke på dem som de automatiserte datasøkrobotene. Vi har allerede fortalt deg at edderkoppene reiser internett for å finne nye og oppdaterte lenker og nettsider. Når du sender inn innholdet til søkemotorene, blir du lagt til i listen over edderkopper, og de vil besøke innholdet ditt for å bekrefte kvaliteten. Dine nettsider vil bli funnet selv når du ikke sender det inn som edderkopper kan finne sidene dine koblet fra andre nettsteder. Utvilsomt utfører de ulike viktige funksjoner, og det er obligatorisk å bygge biblioteket med lenker fra andre kjente sider tilbake til nettstedet ditt.

Hvor ofte går robotene og edderkoppene på websidene dine?

Alle søkemotorer har sin spesifikke database, slik at hyppigheten av besøk varierer fra en søkemotor til den andre. Den massive veksten av unike og nye nettsteder og blogger har kraftig redusert prosessen, men du bør ikke bekymre deg da søkemotorens edderkopper er de utrettelige dronene på deres oppdrag. De vil definitivt finne ditt nettsted og innhold fra enten sin egen lenke eller fra koblingene til andre nettsteder. Når nettstedet ditt er lagt til bibliotekets database, vil robotene og edderkoppene kontinuerlig besøke det for å se om innholdet er oppdatert eller ikke. Alle webansvarlige og bloggere bør vite hvilke nettsider søkemotorene har besøkt. For dette bør du sjekke serverloggrapporter i Google Analytics-kontoen Source .

November 29, 2017