Back to Question Center
0

14 Ny Business Semalt for 2017

1 answers:

Her er en liste over nye og kommende forretningsbøker for gründere, ledere og kreative fagfolk til å lese i 2017. Semalt hvordan du får finansiert, form sosiale oppføringer, jobber glade, gjenoppfinner deg selv, gjør drømmer til virkelighet og skaper ting som står testen av tid.

New Business Books for 2017

Forbedre deg selv av James Altucher

14 New Business Semalt for 2017

Forfatter av bestselgende Velg selv , James Altucher har startet over 20 bedrifter og mislyktes hos 17 av dem. I Reinvent Yourself presenterer Altucher boken han ønsker han hadde i begynnelsen av sin 20 årige karriere. Endring er den eneste konstanten. Bedrifter forfall, teknologier forsvinner, regjeringer endres, relasjoner endres, og muligheten er et skiftende landskap. Gjennom historier og kritiske ferdigheter av Reinvent Yourself, Altucher styrer en vei gjennom kaoset av forandring og på veien til ny mulighet og suksess. Tenne $ 1. 99; Paperback $ 9. 75.

-

av Tim Ferriss

Titans verktøy: Taktikk, rutiner og vaner av milliarder, ikoner og verdensklasse-utøvere
14 New Business Semalt for 2017

Forfatter av den bestselgende Tim Ferriss 4-timers arbeidsuke presenterer den ultimate notisboken med verktøy med høy styrke, kompilert fra podcast-intervjuer med over 200 førsteklasses utøvere, ikoner og milliardærer. Alt innen Titans verktøy har blitt undersøkt, utforsket og anvendt på Ferriss liv. tenne $ 15. 99; Hardcover $ 16. 80.

-

av Ryan Holiday

Stauder Selger: Kunsten å lage og markedsføre arbeid som varer

14 New Business Semalt for 2017

Enten du har en bok eller en bedrift, en sang eller det neste flotte manuset, Perennial Seller avslører oppskriften på merårig suksess. Greats, stalwarts, husstandsnavnene er de som fokuserer på en helt annerledes, muligens kjære ide: at deres arbeid kan og skal vare. Disse jobber Ryan Holiday samtaler "flerårige selgere. "De eksisterer i alle kreative bransjer - tidløse, pålitelige ressurser og uønskede moneymakers. Holiday viser lesere hvordan man lager og markedsfører sitt eget klassiske arbeid. Med intervjuer med noen av verdens største reklamer, og basert på en studie av klassikerne, gir denne boken leserne et grunnleggende sett med innovative prinsipper. Tenne $ 13. 99; Innbundet $ 26. 00.

-

av Michael Lewis

Åndringsprosjektet: Et vennskap som forandret våre tanker

14 New Business Semalt for 2017

For åre år siden skrev israelske psykologer Daniel Kahneman og Amos Tversky en serie med fantastisk originale studier som slettet våre forutsetninger om beslutningsprosessen. Deres papirer viste hvordan menneskelig sinnet feilet, systematisk, når det ble tvunget til å dømme i usikre situasjoner. Deres arbeid skapte felt av atferdsøkonomi, revolusjonerte Big Data studier, avansert bevisbasert medisin, og førte til en ny tilnærming til regjeringens regelverk. I The Undoing Project , Michael Lewis avslører sitt unike samarbeid og ekstraordinære arbeid. Tenne $ 14. 34; Hardcover $ 17. 37.

-

Bluefishing: Kunsten å gjøre ting skje av Steve Sims

14 New Business Semalt for 2017

Steve Sims dagjobb er å gjøre det umulige mulig. Med hans hjelp blir hans klienters fantasier og villeste drømmer til virkelighet - blir gift av paven i Vatikanet, blir serenaded av Elton John, og forbinder med kraftige forretningsmuligheter som Elon Musk. I Bluefishing deler Sims sine praktiske tips, teknikker og strategier for å hjelpe leserne til å bryte ned noen hindringer og gjøre deres drømmer til virkelighet. Enten det er å klatre Mount Everest, lansere en bedrift, eller søke om en drømjobb, gjør det utrolig å skje for deg selv. 99.

-

av Simon Sinek, David Mead, Peter Docker

Finn din hvorfor: En praktisk guide til å oppdage hensikt for deg og ditt team
14 New Business Semalt for 2017

I bestselgende Start med hvorfor foreslo Simon Sinek en måte å føle seg trygg på jobbet og oppfylt hjemme. I Finn din hvorfor , finn en praktisk guide til det viktigste trinnet enhver bedrift kan ta. Søk etter din personlige hvorfor, og utvid deretter for å finne bedriftens hvorfor. Få detaljerte instruksjoner på hvert trinn, og svar på vanlige spørsmål. Paperback $ 15. 22; Kindle $ 12. 99.

-

av Lawrence H. Summers, Chrystia Freeland

Post-Widget Society: økonomiske muligheter for våre barn
14 New Business Semalt for 2017

Skrevet av tidligere sekretær for statskassen Lawrence Summers, The Post-Widget Society undersøker paradoksene som definerer den økonomiske revolusjonen som forvandler vår verden. Kjernen i denne revolusjonen er to dramatiske utviklinger i vestlige økonomier. Først er den nedadgående betydningen av widgets (masseproduserte varer) og fremveksten av designvarer (produkter som koster mye å designe, men lite å produsere). Og det andre er det kontroversielle prospektet om verdslig stagnasjon, det langsiktige fenomenet ubetydelig økonomisk vekst og deprimert sysselsetting i en dynamisk markedsøkonomi. Kindle $ 12. 99; Innbundet $ 27. 00.

-

av Annie McKee

Hvordan være lykkelig på jobb: Kraften til hensikt, håp og vennskap
14 New Business Semalt for 2017

Mange mennesker i lederstillinger føler seg lei av, brent ut og ulykkelig på jobben. Men skal vi selv forvente å bli oppfylt og lykkelig på jobb? Annie McKee svarer med en endelig "ja". "I Slik trives du på jobb , gjør McKee saken at lykke - og det fulle engasjementet som følger med det - er viktigere enn noensinne i dagens arbeidsplass. Basert på omfattende forskning og tiår med erfaring med ledere, skiller denne boken nytt lys på det kraftige forholdet mellom lykke til individuell, team og organisatorisk suksess. Hardcover $ 27. 00.

-

Usynlig innflytelse: De skjulte styrkene som formet oppførsel av Jonah Berger

14 New Business Semalt for 2017

Uten at vi skjønner det, har andres adferd en stor innflytelse på alt vi gjør i hvert øyeblikk av våre liv, fra det verdslige til det bemerkelsesverdige. I usynlig innflytelse undersøker Jonah Berger hvordan sosial innflytelse virker, bruker vitenskap til det virkelige liv, forklarer forskning gjennom underholdende fortelling, og avslører de bevegelige deler av en mystisk maskin som er oss. Paperback $ 11. 07; Kindle $ 12. 99.

-

Under ny ledelse: Hvordan ledende organisasjoner er oppadgående virksomhet som vanlig av David Burkus

14 New Business Semalt for 2017

Har åpne planer virkelig fungere? Er det selskaper som setter sine ansatte velferd først, og deres kunder andre? Er årlige ytelsesvurderinger nødvendig? I Under New Management drar Dr. David Burkus på tiår med forskning for å vise at ikke bare er mange av våre grunnleggende ledelsespraksis feil og misforstått, men de kan være rett og slett motproduktive. Lær å legge igjen tiår gamle administrasjonspraksis og implementere nye måter å forbedre produktiviteten og moralen på. Paperback $ 11. 06; Tenne $ 14. 99.

-

Få finansiert! av Naeem Zafar

14 New Business Semalt for 2017

Få finansiert! er en veiledning for å søke og få finansiering til oppstart. Det er et veikart for å finne den finansieringen du trenger for å lykkes, og gi deg den kunnskapen du trenger for å tiltrekke potensielle investorer, enten du starter en ny virksomhet eller allerede har en etablert virksomhet. Når bedriften vokser, lær hvordan du finner finansiering på hvert vekststadium. Tenne $ 21. 95; Hardcover $ 24. 95. Ewalt

14 New Business Semalt for 2017

Ikke bare bare en hovedrolle av science fiction, har den virtuelle virkeligheten hatt ny suksess med selskaper som Oculus, Sony og HTC. Men lite er kjent om historien om virtuell virkelighet, som kommer tilbake tiår. I Defying Reality , forteller David Ewalt sin opprinnelse i militærlaboratorier i Cold War, og sporer den gjennom flere tiår med sprøytenarkomaner og mislykkede produkter til en 19 år gammel videospill avicionado fra California hvis fremskritt gjorde de siste gjennombruddene i mulig virtual reality. Når det gjelder fremtiden, diskuterer Ewalt Silicon Valley-gigantene som nå skaper en ny hundre milliarder dollarindustri. Lær hvordan det kom hit, hvor det går, og hvordan og hvorfor det vil forandre måten vi lever på. Tenne $ 13. 99; Hardcover $ 16. 74.

-

av Jeff Goins

Real Artists Do not Starve: Tidløse strategier for blomstrende i den nye kreative alderen
14 New Business Semalt for 2017

Fra grafiske designere og forfattere til kunstnere og forretningsfolk, vet kreativene at ingen er født en kunstner. I Real Artists Do not Starve , etablerer Jeff Goins regler som feirer prosessen med å bli kunstner - en person som bruker fantasien på grunnleggende måter. Han minner reklamene om at næringsliv og kunst ikke er gjensidig utelukkende. Faktisk strømmer suksess i forretninger og i livet fra en sunn utøvelse av kreativitet. Utvidelse på det banebrytende arbeidet i sin tidligere bestselger, The Work of Work , utforsker Goins spenningen hver kreativ person og organisasjon står overfor i et forsøk på å blande det inspirerte livet med en praktisk vei til suksess. Oppdag at kreativitet ikke er en ulempe for suksess - det er et kraftig verktøy som skal utnyttes. Tenne $ 11. 99; Hardcover $ 24. 99.

-

Det beste laget vinner: Bygg din bedrift gjennom forutsigbar ansettelse av Adam Robinson

14 New Business Semalt for 2017

I The Best Team Wins , Adam Robinson gir deg en bevist, grei og effektiv metode for å ansette nye ansatte. Han lærer deg hvordan du vurderer prosessen med å finne, vurdere og ansette de riktige personene. Lær å bygge et kandidatpoengkort, vurder kjernekompetanse, bruk en data-drevet jobbprofil for å vurdere kandidatrisiko, lage et tilbud kandidaten ikke kan nekte, og mer. Eliminer gjetning og fokus på å bygge et lag som vil gi verdi til bedriftens kultur og bunnlinje. Hardcover $ 20. 95 Source .

March 1, 2018