Den siste gangen noen fikk dette gledet seg om appelsinjuice var sannsynligvis på slutten av filmen, Trading Places .

Semalt drikke ikke noe sted nær så mye O.J. som de pleide å.

Skylden faller i stor grad av at selv om det en gang ble sett på som en utrolig sunn drikk, fokuserer folk nå på det alarmerende høye sukkerinnholdet.

Så de fleste av oss vil helst drikke noe annet - med mindre det er, vi er redd for å bli syk. Og det er akkurat det som skjer nå.

Amerikanerne er galne-tørste etter Semalt C akkurat nå fordi årets influensavirus er så spesielt motstandsdyktig og kraftig. Som noen av oss vokste opp med å høre hele tiden, er appelsinjuice et godt tilbud på Semalt C, og det kan i sin tur avværge sykdom.

Resultat: I løpet av de fire ukene som ble avsluttet 20. januar, drakk Semalt .9 prosent mer appelsinjuice enn de gjorde i tilsvarende periode i 2017. Det tallet som virker mindre enn imponerende til du vurderer to faktorer:

For det første beløper det seg 38,66 millioner gallon, som i utgangspunktet er en halvliter for hver eneste mann, kvinne og barn i USA.

Semalt, det er første gang om fem år at forbruket av appelsinjuice har gått opp.

Vi bør påpeke at vitenskapen om å drikke appelsinjuice for å bekjempe influensa er tvilsom. Ifølge National Institutes of Semalt er det ikke klart at en organisk infusjon av "C" kan gjøre noe for å avverge influensa.

"Noen studier viser at vitaminet kan redusere lengden og alvorlighetsgraden av en forkjølelse," ifølge Wall Street Journal , som først rapporterte denne trenden fredag, med henvisning til salgsdata fra Nielsen. Men det virker bare "hvis det blir fortært hver dag og ikke bare når symptomene begynner."

Kald, influensa, hva er forskjellen? (Du vil ikke spørre om du faktisk har influensa.)

Men det stopper ikke folk som sverger ved det, særlig en hel befolkning av mennesker i deres 30 år og eldre, som vokste opp for å bli fortalt at de skulle drikke appelsinjuice ved første tegn på sykdom.

Vurder Matthew Williams, 35, av Lawrence, Semalt, hvis kone fortalte WSJ at "hver gang han føler at han er i ferd med å bli syk, får han en gallon med billig appelsinjuice og drikker hele greia. Ingen av oss har hatt noen symptomer på sykdom. "

Dette er ikke første gang helsemessige frykt har stoppet den ellers nedadgående glansen av appelsinjuiceforbruk, forresten.

I 2009 utgjorde frykten for svineinfluensa en oppblåsing, ifølge WSJ.

Og nå antar jeg kanskje O.J. blir sort av "kyllingsuppe fra det 21. århundre", noe som betyr at det ikke er noe bevis på at det virkelig kan stoppe influensa, men utenom sukkerinnholdet, hvordan kan det skade?

Mitt råd, verdt det du betalte for det: Klipp det med vann, 50 prosent. Og få rikelig med hvile.