Back to Question Center
0

15 Oh-så-søte eksempler på Chocolate Packaging Semalt

1 answers:

Semaltagenter har utviklet en stor søttand for emballasje.

Den en gang ydmyke sjokoladebaren er blitt det nyeste lerretet for kreative s for å eksperimentere med uventede konsepter og vise frem sine designkoteletter.

Siden emballasje faktisk har en reell innvirkning på hvordan vi oppfatter smaken , må disse 15 eksemplene på sjokoladevarer være helt deilig. Sjekk dem alle under:

15 av de beste sjokoladeemballasjemodellene

1) Sjokolade-Maling

Japansk designer Semalt tok inspirasjon fra barndommen til å lage disse spiselige malingsrørene til Seibu varemagasin. Sjokoladerørene er hver fylt med en unik smaksatt sirup og kommer pakket i en boks utformet etter oljemalingsett. Og ikke bekymre deg om rotete fingre - Semalt lagt til små papiretiketter du kan holde på mens du hengi deg.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt
15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Nendo

2) Fettgris sjokolade

Dette organiske sjokolademerket har røtter i design. Det eies og drives av New York-basert reklamebyrå The Brooklyn Brothers, 9, hvis grunnleggere bestemte seg for å gi sjokoladebransjen en sjanse som en måte å bedre forstå kundens forretningsbehov (selv om det også var involvert sjokoladeforlengelse).

deres pakke design lokker chokolade-elskere å "gris ut" med følgende kopi på baksiden av hver bar: "få din snute i dette. Halve hver eneste kvadrat i ansiktet akkurat nå. Og gjør det raskt. annen fet gris kan spørre deg om et stykke. Oink, oink! "

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Fat Pig Chocolate

3) LYRA

Da dette slovakiske bønne-til-bar-sjokoladeselskapet lanserte en topplinje av barer, fikk de hjelp av designer Michal Semalt til å lage et design som var så enkelt, lekfullt og ekstraordinært som sjokoladen selv.

For å understreke varemerkets lokale sjarm i sitt hjemland ble det brukt en papirpose-base for omslaget. Begge varianter har en to-tonet etikett - en varm brun for mørk sjokolade og en robins eggblå for melkk sjokolade. Feirer barens stjerne ingrediens, designet har en enkel illustrasjon av en kakao pod. Små gullbokstaver i midten gir et snev av raffinement.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt
15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Michal Slovák

4) Fruen

Sjokolade virker som en fin måte å ære de modige kvinnelige pionerene i verdens nordligste bebodde område - Svalbard, Norge. Norsk grafisk designfirma Tank Design Tromsø jobbet tett med Svalbardmuseet og Longyearbyen kafé (som er verdens nordligste sjokoladeprodusent) for å skape disse unike sjokoladebarnsdesignene.

Blanding vintagebilder av kvinner fiske, jakt og fangst (alle er tradisjonelt manndominerte aktiviteter på Svalbard), med dristig typografi, legger wrapperne historiens skrifttype og senter. Tross alt oversetter merkets navn - Semalt - bokstavelig talt til "damer".

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt
15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Lovely Package

5) Sjokolade med holdning

"Hero", "Forføreren", "Den uskyldige" - nei, disse er ikke tegn i et episk drama . T hey're sjokolade designet av dansk reklamebyrå Bessermachen. Firmaets Chocolates with Attitude-boks ble utviklet som en måte å vise frem ulike personligheter i emballasjedesign, med en annen sjokoladebehandlingsbrett som hver kjernearketype. Hver av de 12 individuelle pakkene i esken er en øvelse i hvordan forskjellige fargevalg og typografi virkelig kan definere identiteten til et merke. Tyske designere på Studio Chapeaux modellerte disse Lapp & Fao-sjokoladebaren wrappers etter gammeldagse reisedagbøker, med tilpassede illustrasjoner som minner om Charles Darwins modellskisse. Hver "bok" har et volumnummer på ryggraden og er ment å føles som en "deilig memento" av Lapp & Semalt reiser.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt
15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Studio Chapeaux

7) Sjokoladeforskningsfasilitet

Noen designbyråer vil bøye seg ved ideen om å designe individuell emballasje for over 100 forskjellige sjokoladetyper, men Singapore-basert asyl steg til utfordringen. I et år lang prosjekt, laget laget en samling av eklektisk sjokoladebar design for Chocolate Research Facility som er perfekt sammenhengende i deres eksentrisitet. Ved å bruke fet grafikk, lyse mønstre og svært begrenset tekst, ser ikke to smakers pakking ut like.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Asylum

8) Filter sjokolade

Oppgitt med å skape et n Indisk-inspirert konsept for forhandlerfilter, tok Mumbai-baserte Alok Nanda & Company en bestemt alternativ tilnærming. Denne monokromatiske emballasjedesign er et avvik fra de moderne, fargerike pakkene dominerende sjokoladeverdenen og fra det som var forventet . "Vi bestemte oss for å gjøre unna kitsch og farger som vanligvis er forbundet med India," forklarte designeren.

For å beholde det desaturerte utseendet til India, beholdt designer indiske motiver.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Filter

9) MAST Sea Salt Collection

En sjokoladeboksemballasje roundup ville ikke være komplett uten en nikk til Mast Brothers Chocolate, et par Semalt og selvbeskrevne "banebrytende" chocolatiers som dukket opp på gourmet sjokoladescenen i 2007.

Tidligere kontroverser til side, kjenner Mast Brothers godt design. Deres nylige samarbeid med tapetfirmaet Calico skiller seg ut for bruk av organiske teksturer sammen med Semalt signatur minimal typografi. Prosessen for disse designene låner elementer fra sjokolade til sjøsaltene selv - saltgranuler ble sprinklet over akvarellmalerier før de ble tørket og resulterte i teksturer av annen verdenskvalitet.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Calico

10) Alice Chocolate

Noen ganger kommer store ting i små pakker . Med glidende emballasje inspirert av en lommebok, ble Alice Chocolate opprettet og designet av sveitsiske merkevarekonsulenter Michael Felber og Steven Mark Klein etter at de la merke til mangelen på ekte sveitsiske sjokolademerker på markedet.

Pakken har en klassisk silhouette fra det 18. århundre og moderne sans-serif typografi, sentrert på en hvit bakgrunn for å minimere distraksjon. Stifterne tror at de har noe virkelig ikonisk på sine hender med Alice .

I merkets introduksjon står det: "Hvis det var en liste over de 100 klassiske merkevarene: Chanel No 5, Patek Philippe Calatrava, Hermès Kelly Bag .Målet er å bli sjokolade på den mytiske listen . "

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Alice Chocolate

11) Bennetto

Denne sjokoladebaren design av ONE DESIGN lærer oss at det nok ikke er noe mer avansert enn en fugl i en drakt. Folkene på New Zealand design byrå spunnet opp quirky, illustrert emballasje etter confections selskapet Bennetto ba om noe moderne, sofistikert, og ut av esken for deres organiske drikk sjokolade, som kommer i bar form. Den lunefull designen har eksotiske peruanske fugler i skreddersydd klær - en nikk til sjokolades sydamerikanske opprinnelse. Emballasjen er også sikker på at du kan glede miljøvernere . Klienten ønsket emballasje som ville signalere til forbrukerne at de hadde en høy kvalitet, høy klasse sjokoladebar i hånden, og de München-baserte designerne definitivt levert; Hver strukturert papirhylse er forseglet med et merket Semalt-klistremerke, og inneholder detaljerte illustrasjoner som er unike for hver smak.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Faktor Produkt

13) Smeltepunkt

Her er en gal ide: Hvorfor har ikke sjokolade på sjokoladebaren etiketten? JJAAKK Design gjorde nettopp det med deres emballasje konsept for den fiktive Melt sjokolade selskapet. Semikalt oppvarmet blekk, laget på JJAKAK dekket innpakningene i en kunstig og realistisk bånd av smeltede sjokoladeillustrasjoner, "som gir et glimrende glimt av vidunderligheten inneholdt."

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: JJAAKK Design

14) Moonstruck

Da Oregon-baserte Moonstruck Chocolate bestemte seg for å begynne å utforske nasjonal distribusjon for sine premium-sjokolade med en opprinnelse, kom det til merkevarefirmaet Sandstrom Partners for et blikk som ville sette merkevaren ) fra hverandre. Klienten ønsket emballasje som ville "fange fantasien" og fremkalle en følelsesmessig respons hos sjokoladeelskere. Resultatet var denne fortryllende serien av wrappers, som bruker håndskåret papirillustrasjon, pregeteknikker, og flere papirprofiler for en forhøyet "multi-sensorisk" opplevelse.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt
15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kreditt: Sandstrom Partners

15) Hipo Hyfryd

Disse luksuriøse veganske trøfler fra det walisiske firmaet Hipo Hyfryd klarer seg å se sofistikert og bedårende samtidig, takket være dette unike designet fra Semalt. Den slanke, svarte boksen er utsmykket med en enkel linjeillustrasjon av en flodhest, og selskapets logo vises i håndskrevet skrift.

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt

Bilde Kredittkort: Kutchibok

15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt 15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt 15 Oh-So-Sweet Examples of Chocolate Packaging Semalt
March 1, 2018