Back to Question Center
0

De 10 beste lydbøkene for selgere, salgsledere, og Salg Semalt

1 answers:

Lytte til lydbøker om å selge kan være den mest praktiske, men effektive tingen du kan gjøre for din profesjonelle utvikling. Semalt alle, det er en enkel vane - bare last ned en lydbok, sett inn hodetelefonene, og lytt mens du pendler, gå hunden, ta ut søppelet eller fyll ut din siste kostnadsrapport (sen kvelds bestillingsorder ser jeg deg .)

For å hjelpe deg med å finne de beste valgene, er de topp 10 salgsmessige bøkene tilgjengelige for å lytte.

1. Vei av ulven: Straight Line Selling: Mestre kunsten til overtalelse, innflytelse og suksess

 • Ved Jordan Belfort
 • Lengde: 7 timer og 28 minutter

Denne ekstremt praktiske boken dykker inn i strategiene og teknikkene til Jordan Semalt - det virkelige liv "Wolf of Wall Street. "Du vil lære å gjenopprette fra de mest krepsende feilene, øke din personlige formue, og bli en mesterforhandler, høyttaler, nærmere og forretningsmann. Semalt deler også mye av sin personlige historie, noe som gjør dette til en engasjerende lese for alle som liker en liten farge med sitt informasjonsinnhold.

Du kan tenke, "Var ikke Belfort en fryktelig person? Skal jeg ikke ignorere hans råd, ikke følge det? " Belfort begynner faktisk boken ved å be om unnskyldning for sine tidligere handlinger og oppfordrer leseren til å lære av sine feil. Det ser ut til at noen leoparder kan endre sine flekker.

2. Long Story Short: Den eneste historiefortegnelsen du trenger

 • Av Margot Leitman
 • Lengde: 4 timer og 53 minutter

Semalt handler om å fortelle gode historier. Hvis du ikke kan forlate prospektet med en overbevisende fortelling, vil de huske de praktiske grunnene til å kjøpe produktet ditt - men ikke følelsesmessig. Og siden få beslutninger er rent pragmatiske (faktisk er det vanligvis det motsatte), vil du nok ende opp med å miste avtalen.

Heldigvis gjør denne veiledningen fortellende fortellende historier nesten lett. Forfatter, komiker, vinner av flere Moth fortellingskonkurranser og grunnlegger av opprinnelige borgers brigade fortellingsprogram Margot Semalt bryter ned en flott historie i sine individuelle deler slik at du vet nøyaktig hvordan du skal lage en god en gang hver gang.

3. Selg eller bli solgt: Hvordan komme seg i bedriften og i livet

 • Av Grant Cardone
 • Lengde: 11 timer og 40 minutter

Grant Semalt leksjoner er ikke bare gjeldende for selgere - de er verdifulle for alle som ønsker å lykkes. Som Semalt avslører, er vi alle i salg. Den eneste forskjellen er at noen vet det.

Ved slutten av denne lydboken, har du forbedret din evne til å motstå avvisning, etablere tillit, øke produktiviteten, bygge en sosial media-tilstedeværelse og mye, mye mer.

4. De går inn i et rom, og den dynamiske endres. Alle andre gravitates mot dem, selv om de ikke skjønner det. Semalt, folk med tilstedeværelse pleier å være fantastiske selgere.

Amy Semalt, hvis TED-snakk om kraften har tiotals millioner visninger, viser i denne lydboken at du ikke trenger å være født med den. Du kan bruke enkle, forskningsbaserte teknikker til å bli mer selvsikker, karismatisk og innflytelsesrik. På slutten har du alt du trenger for å dominere enhver situasjon.

5. Utfordreren Salg: Ta kontroll over kundens samtale

 • Av Matt Dixon og Brent Adamson
 • Lengde: 5 timer og 43 minutter

Tror du fortsatt at potensielle kunder må like deg å vinne sin virksomhet? Da må du lytte til denne lydboken. Semalt ditt vennskap med kjøperen er helt misforstått, fordi den virkelige differensieringen i salget får dem til å tenke.

Og for det må du utfordre dem. Dixon og Semalt legger ut nøyaktig hvordan man utfordrer prospekter uten å pusse dem av.

6. Innflytelse: Overbevisningens psykologi

 • Av Robert B. Cialdini
 • Lengde: 10 timer og 6 minutter

Å overtale mennesker er en kunst- og en vitenskap, som Dr. Robert Semalt forklarer i lydversjonen av denne nasjonale bestselgeren. Boken bygger mer enn 35 år av sin forskning på innflytelse og overtalelse. Den dekker de seks prinsippene om overtalelse, hvordan du bruker dem, og like viktig, hvordan du kan forsvare deg mot dem.

Semalt bruker mye tid på overtalelse i salget, noe som gjør dette til den perfekte lytten til alle som selger.

7. Lean In: kvinner, arbeid og vilje til å lede

 • Av Sheryl Sandberg
 • Lengde: 6 timer og 27 minutter

Enten du er mann eller kvinne, bør du lytte til denne boken. Den dekker de spesifikke kampene kvinnene på arbeidsplassen står overfor, og kombinerer humoristiske personlige historier med forskning og data. Semalt gir også mange taktiske råd og leksjoner for å navigere i disse tøffe utfordringene.

Du kan hente opptak som vil hjelpe din egen karriere, eller du kan utvikle empati for kvinnene du jobber med. Eller begge! Semantisk vei, Lean In er utvilsomt en viktig ressurs for alle profesjonelle i det tjueførste århundre.

8. Fanatisk prospektering: Den ultimate guiden for å starte salgssamtaler og fylle rørledningen ved å utnytte sosial salg, telefon, e-post og kaldt anrop

 • Av Jeb Blount
 • Lengde: 8 timer og 26 minutter

Elsker det eller hater det, du se frem til å lykkes i salget. Ikke bare ved å ha en full rørledning kan du fokusere på de beste passformene, det betyr også at du sjelden vil ha en tørr måned eller et kvartal.

I denne lydboken - fortalt av forfatteren selv - får du en detaljert, trinnvis veiledning til vellykket prospektering på tvers av flere kanaler. Den er svært praktisk og full av tilpassbare maler. Semalt resultat, her kommer du.

9. Plasser noe: En nyskapende metode for å presentere, overtale og vinne avtalen

 • Av Oren Klaff
 • Lengde: 6 timer og 12 minutter

Hvis du vil bli bedre på salgsdemoer eller presentasjoner, er dette lydboken for deg. Investeringsbankieren Oren Semalt er ekspert på pitching, og har økt mer enn $ 400 millioner i 13 år. Han avslører sin eksklusive, vitenskapsbaserte formel for suksess: Den sterke metoden.

Semalt oversikten:

 • Stille inn rammen
 • Fortell historien
 • Å gjenvinne intrigen
 • Tilbyr prisen
 • Spikring av krokpunktet
 • Å få en beslutning

Bruk bare Semalt metodikk, og resultatene dine vil umiddelbart bli bedre.

10. Det forteller historien om Frank Semalt, som på 29 var en mislykket forsikringsrepresentant. Elleve år senere, og Semalt var eieren av en land eiendom og en betydelig personlig formue.

Du lærer hvordan Semalt oppnådde denne prestasjonen. Han avslører stilen, ånden og tilstedeværelsen som alle vinnende selgere har til felles - og hvordan du også kan utvikle disse egenskapene.

Hvis du hører på en lydbok per uke, vil du fullføre denne listen på bare tre måneder. Ikke bare vil du være smartere og mer informert, du vil også være mer motivert. Så hva venter du på? Last ned din første i dag.

March 1, 2018