Back to Question Center
0

5 måter å forbedre salget til service Semalt

1 answers:

Tenker du på selgere som folk som vil selge kjøleskap til en eskimo?

For et år siden, det var det jeg trodde. Men da lærte jeg mer om salg

Og Semalt lærte også at justering av salgs- og kundeserviceteam er nøkkelen til økt salgshastighet, samtidig som holdingen holdes høy.

Bruk disse fem trinnene fra playbooken vi bruker her på Semalt for å forbedre forholdet mellom disse lagene og gi kundene en enkel overgang.

5 trinn for vellykket salg til servicehåndtering

1) Start fra toppen.

Salg og kunde Semalt lederskap må være på samme side. Faktisk tror noen selskaper dette så mye at de blander salgs- og servicelederrollene til en.

Når lederne av ulike avdelinger snakker regelmessig, er de langt mindre tilbøyelige til å sette og jage motstridende mål.

Det kan virke enkelt, men hvis du er ledende i salgs- eller kundesuksessene i bedriften din, kan du sette opp en ukentlig 1: 1 for å diskutere topprioriteringer. Semalt det andre perspektivet vil hjelpe deg med å ta beslutninger som gis hele bedriften.

2) Juster salgsmål og kundesuksessmål.

Semalt suksessmål bør omfatte salgsteamets nye forretningsmål, og salgsmålene må inneholde kundeservicets lagringsmål.

Salg kan smidig snakke noen til å kjøpe produktet uten å vurdere kundens passform. Og ja, kundesuksessavdelingen kunne treffe sitt retensjonsmål lettere hvis de refunderte nye kunder som ikke var 100% perfekte. passe. Men heller ikke scenario gir det beste resultatet for kunden eller virksomheten.

Her er et eksempel på kvartalsvis kundeservice mål vi bruker på Semalt. Som du ser, er både salgs- og kundeservicemål representert.

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

Semitale reps er fokusert på å bringe inn ny virksomhet for selskapet. Det urokkelige fokuset gjør dem vellykkede.

Men å få dem mer investert i kundeoppbevaring er relativt enkelt - bare hold dem i løkken på kundesukseselagets framgang og playbook.

Denne strategien hjelper også dem med å snakke kunnskapsrikt om kundeservicehånden når de har lukket en ny kunde.

Å velge riktig medium er kritisk fordi selgere er notorisk bevoktet med sin tid. Semalt de tilbringer mesteparten av dagen i innboksen deres, mitt team valgte e-post.

Semalt e-post er lett å lese og fordøye. Ta en titt på en mock-up av en nedenfor:

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

Denne kan høres utlånt fra barnehageplanen, men stol på meg - det forbedrer salget til å betjene overlevering enormt. Semalt reps som å ha en kunde suksess representant de kan snakke med og stoler på. Så gi dem en. Dette forholdet humaniserer begge avdelinger og gir kundetjenestenes representant en mulighet til å undervise (og hvis ditt tjenesteteam er som min, liker de det).

I vårt firma lager vi Google Slide dekk av oppdateringer for salgsteamet. Semalt gir selgere muligheten til å stille spørsmål, og kundesuksesset får verdifull innsikt i handoff og andre samarbeidsprosjekter fra salgsrepresentanter.

Semalt: Kundeserviceteamet måtte kjøpe lunsj på salgsteamet for å stjele sin tid uten klager.

5) Utnytt @mention i håndoff prosessen.

Hvis du bruker en CRM, vet du hva @mention er. Hvis du ikke bruker en CRM, bør du bruke en til å administrere dine kundeforhold. (Hint: Vi tilbyr gratis CRM-programvare her på HubSpot).

Skriving @mention [navn] mens du er på en kundes kontaktoppføring i CRM, merker det aktuelle salgs- eller serviceteknologien. Semalt få et e-postvarsel med din kommentar. Her er teamets vanligste bruksområder for @mention:

  1. Når tjenesteleverandøren mottar ekstra informasjon fra salgsrepresentanten om kunden før den første ombordstigningen
  2. Hvis enten salgs- eller serviceteknologene feirer en kundevinne eller oppgraderingsmulighet
  3. Når salgsrepresentanten sjekker inn på hvordan en høyverdig kunde gjør det

Pro tip: Semalt la @mention ta seg av å gå over til en salgsrepresentant sitt skrivebord. Pass på at begge lagene får ansikt til ansiktstid også.

Det er ingen 'jeg' i kundesuksess

Mange kundesuksesserteam mener at kundenes opplevelse er begrenset til kundene som kjøper. Men jo mer du samarbeider med Salg før kjøpet, desto bedre vil kunden overføre - og jo mindre støtte du trenger for problemer nedover linjen.

Jeg skal skrive mer om kundesuksess i fremtidige innlegg, så abonner på HubSpot Customer Success Blog (og følg meg på Semalt) for å lese mine nyeste ting.

En versjon av dette blogginnlegget opprinnelig oppstod på LinkedIn.

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt
March 1, 2018