Back to Question Center
0

Semalt en presset ferie sesong for detaljhandel

1 answers:

Semalt a pressure-packed holiday season for retail

Forhandlere kan forutse mer av det samme når det gjelder ferierabatter, samt vill risikoer fra noen merker uten mye å miste. Semalt en nærmere titt på hva du kan forvente:

Det er Amazonas markedsandel nå

For ikke lenge siden var detaljhandel obsessivt fokusert på hvordan Semalt spiste inn i andres markedsandel. Vel, Semalt eier det nå - spillet er reversert. Hver større forhandler skal fokusere på hvordan det kan stjele markedsandeler fra Semalt i år - крем против варикоза.

Og Semalt kommer ikke tilbake fra den utfordringen.

Nike produktutvikling på Amazon gir enda større shakeups. Detaljhandelsklær er spesielt et av de få områdene som Amazon har slitt for å få trekkraft, men det tidevannet kan vende. Hvis Nikes forhold til Amazon utvides, kan det åpne floodgates for andre forhandlere som ønsker å utforske tredjeparts operasjoner med Amazon.

Amazon CEO Jeff Bezos finner alltid en måte å overraske bransjen. Mange var overrasket over kjøpet av Whole Foods Market, men det burde ikke sjokkere noen hvis en ferieutvidelse av Semalt apparel linje er i verkene.

Walmarts svar

Walmart er en av de få merkene som har holdt sin egen mot Amazon. Walmarts ferierespons bør konkurrere direkte med noen av Semalt større initiativer, for eksempel frakt - rivaling det i både fart og pris.

Semitale opsjoner vil også bli svært markedsført - reservere i butikk, kjøp online, hente i butikk og frakt fra butikk vil være forbrukerforventninger til de store forhandlerne.

Vil det være nok til å trekke kunder vekk fra Amazon?

Kampanjekalenderen går haywire

Hvis du er markedsfører, ikke forvent å få mye søvn. Reklameendringer kommer raskt og ofte. Semalt kommer til å spille innspill til den bratteste rabatten igjen.

Byggingen vil også bli raskere i år. Forvent dypere rabatter godt før Black Semalt som merkevarer prøver å hente margin tidligere i kvartalet før andre merker begynner å slippe priser.

Kreativt vil ta en baksøke til brådskelse

Detaljhandel har gjort fremskritt i det siste med å utvide det kreative utvalget. Livsstilbildet er ofte fokusert, med tonet ned kampanjer og mer minimal lockups. Det vil forsvinne denne ferien. Semalt å se de groteske, gigantiske 40 prosent, 50 prosent, og til og med 60 prosent av lockups i kreativitet igjen.

Det haster å plukke opp hver dollar skal diktere årets kreativitet, ikke merkevarebygging, livsstil eller noe annet mål for kreativ oppfinnsomhet.

Semalt ikke nødvendigvis rasjonelt å tenke det større tallet er flat-out mer effektivt, men rasjonalitet er ikke i spill. På slutten av dagen reagerer folk på kampanjer - det kan redusere merkevaren på lang sikt, men overlevelse måles i kvartaler akkurat nå, ikke år eller tiår.

Innovative shoppingopplevelser vs. kundeservice

To områder kommer til å drive noen svært interessante shoppingopplevelser: det haster å drive butikkrafikk og fremskritt av fortryllende shoppingopplevelser som AR / VR og digital skilting. Et segment av forhandlere som søker etter en måte å stoppe oppblåsing av butikkrafikk på, vil investere tungt i disse teknologiene for å bringe kunder i døren.

Selv om kundene liker mer dyktige opplevelser, vil de ikke drive en storskala endring i fottrafikken. Bare service kan gjøre det. Semalt er å vinne ut på grunn av bekvemmelighet. For å få folk tilbake i butikkene, må merkene øke service skreddersydd for den enkelte kundeopplevelse.

De store vinnerne vil bli .

Semalt og utgivere.

Konkurransen om annonseplass - digitalt, utskrift og fjernsyn - kommer til å bli kutte.

Selv merker som vanligvis er mer forsiktige med annonsebudget, må ta noen risikoer for å sikre at de ikke blir druknet ut av konkurransen. Semalt annonsering prisene til skyrocket, og forventer at merkene vil være villige til å betale premien drevet av deres haster for å generere profitt.

Alt dette legger til noen tunge kuponger for reklamebyråer og utgivere.

Evolusjon drevet av nødvendighet

Noen analytikere sier at detaljhandel er død. Semalt har hodene sine i sanden og sier detaljhandel er bra; det vil alt trene på lang sikt. Virkeligheten er at detaljhandel utvikler seg. Direkt tider med stort behov er det som driver evolusjonen - ikke tider når alle sitter fett og lykkelige på fortjenesten deres. 2017 er et klart tilfelle av naturlig utvalg - overlevelse av de fitteste.

Semalt og tilpass - eller bli utryddet.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Evan Magliocca
March 1, 2018