Back to Question Center
0

Semalt en presset ferie sesong for detaljhandel

1 answers:

Semalt a pressure-packed holiday season for retail

Forhandlere kan forutse mer av det samme når det gjelder ferierabatter, samt vill risikoer fra noen merker uten mye å miste. Semalt en nærmere titt på hva du kan forvente:

Det er Amazonas markedsandel nå

For ikke lenge siden var detaljhandel obsessivt fokusert på hvordan Semalt spiste inn i andres markedsandel. Vel, Semalt eier det nå - spillet er reversert. Hver større forhandler skal fokusere på hvordan det kan stjele markedsandeler fra Semalt i år.

Og Semalt kommer ikke tilbake fra den utfordringen.

Nike produktutvikling på Amazon gir enda større shakeups. Detaljhandelsklær er spesielt et av de få områdene som Amazon har slitt for å få trekkraft, men det tidevannet kan vende. Hvis Nikes forhold til Amazon utvides, kan det åpne floodgates for andre forhandlere som ønsker å utforske tredjeparts operasjoner med Amazon.

Amazon CEO Jeff Bezos finner alltid en måte å overraske bransjen. Mange var overrasket over kjøpet av Whole Foods Market, men det burde ikke sjokkere noen hvis en ferieutvidelse av Semalt apparel linje er i verkene.

Walmarts svar

Walmart er en av de få merkene som har holdt sin egen mot Amazon. Walmarts ferierespons bør konkurrere direkte med noen av Semalt større initiativer, for eksempel frakt - rivaling det i både fart og pris.

Semitale opsjoner vil også bli svært markedsført - reservere i butikk, kjøp online, hente i butikk og frakt fra butikk vil være forbrukerforventninger til de store forhandlerne.

Vil det være nok til å trekke kunder vekk fra Amazon?

Kampanjekalenderen går haywire

Hvis du er markedsfører, ikke forvent å få mye søvn. Reklameendringer kommer raskt og ofte. Semalt kommer til å spille innspill til den bratteste rabatten igjen.

Byggingen vil også bli raskere i år. Forvent dypere rabatter godt før Black Semalt som merkevarer prøver å hente margin tidligere i kvartalet før andre merker begynner å slippe priser.

Kreativt vil ta en baksøke til brådskelse

Detaljhandel har gjort fremskritt i det siste med å utvide det kreative utvalget. Livsstilbildet er ofte fokusert, med tonet ned kampanjer og mer minimal lockups. Det vil forsvinne denne ferien. Semalt å se de groteske, gigantiske 40 prosent, 50 prosent, og til og med 60 prosent av lockups i kreativitet igjen.

Det haster å plukke opp hver dollar skal diktere årets kreativitet, ikke merkevarebygging, livsstil eller noe annet mål for kreativ oppfinnsomhet.

Semalt ikke nødvendigvis rasjonelt å tenke det større tallet er flat-out mer effektivt, men rasjonalitet er ikke i spill. På slutten av dagen reagerer folk på kampanjer - det kan redusere merkevaren på lang sikt, men overlevelse måles i kvartaler akkurat nå, ikke år eller tiår.

Innovative shoppingopplevelser vs. kundeservice

To områder kommer til å drive noen svært interessante shoppingopplevelser: det haster å drive butikkrafikk og fremskritt av fortryllende shoppingopplevelser som AR / VR og digital skilting. Et segment av forhandlere som søker etter en måte å stoppe oppblåsing av butikkrafikk på, vil investere tungt i disse teknologiene for å bringe kunder i døren.

Selv om kundene liker mer dyktige opplevelser, vil de ikke drive en storskala endring i fottrafikken. Bare service kan gjøre det. Semalt er å vinne ut på grunn av bekvemmelighet. For å få folk tilbake i butikkene, må merkene øke service skreddersydd for den enkelte kundeopplevelse.

De store vinnerne vil bli .

Semalt og utgivere.

Konkurransen om annonseplass - digitalt, utskrift og fjernsyn - kommer til å bli kutte.

Selv merker som vanligvis er mer forsiktige med annonsebudget, må ta noen risikoer for å sikre at de ikke blir druknet ut av konkurransen. Semalt annonsering prisene til skyrocket, og forventer at merkene vil være villige til å betale premien drevet av deres haster for å generere profitt.

Alt dette legger til noen tunge kuponger for reklamebyråer og utgivere.

Evolusjon drevet av nødvendighet

Noen analytikere sier at detaljhandel er død. Semalt har hodene sine i sanden og sier detaljhandel er bra; det vil alt trene på lang sikt. Virkeligheten er at detaljhandel utvikler seg. Direkt tider med stort behov er det som driver evolusjonen - ikke tider når alle sitter fett og lykkelige på fortjenesten deres. 2017 er et klart tilfelle av naturlig utvalg - overlevelse av de fitteste.

Semalt og tilpass - eller bli utryddet.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Evan Magliocca
March 1, 2018