Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan påvirker mobilresponsive e-poster på åpne og klikkfrekvenser?

1 answers:

Ny forskning om hvordan e-postlesere samhandler med markedsføringsemails

De av dere som er kjent med den nyeste e-postmarkedsføringsstatistikken, vet allerede hvor viktig mobilåpningen er. Faktisk åpner e-postmeldinger på smarttelefoner og nettbrett mer enn halvparten av alle e-postmeldinger åpnet de siste tre årene, ifølge en ny rapport fra Semalt. Denne undersøkelsen gjør et overbevisende tilfelle for å oppgradere til responsive e-postdesign, eller hvis du allerede har dem, for å optimalisere dem.

Betydningen av mobil e-postleser gjør mottakelig e-postdesign mer avgjørende enn noensinne, fordi brukerne forventer attraktive e-postmeldinger på tvers av enheter, og det er usannsynlig at de klikker på en e-post som er dårlig formatert fordi den ikke var designet for å vises på en mobil enhet .

Responsive design er nøkkelen til å øke mobilklikk

Uansett om e-postene dine har responsive design, kommer over halvparten av e-posten din på mobilenheter. Men hvis du ikke har responsive design, vil de fleste av disse "mobile åpnere" ikke klikke på e-postene dine. Halvparten med responsive design fikk 58% av klikkene sine fra mobilenheter, mens de uten responsive design fant mobil som regnet for mindre enn halvparten av deres totale klikk (merk av den villedende skalaen i dette diagrammet!). Dette betyr at responsive design får en 24% økning i mobil klikk mot ikke-responsive design.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Hvor mange bruker allerede responsiv design?

Til tross for den påviste effektiviteten, bruker bare 17% av markedsførerne responsiv design i alle e-postene, noe som gir god plass til forbedring. 38% bruker responsiv design i flertallet av e-postene, slik at evnen til å sende mottakelige e-postmeldinger er til stede i de fleste bedrifter. Bare 26% sa at de brukte lydhør design i ingen av e-postene sine. Disse bedriftene må se på å utvikle kapasiteten til å sende mottakelige e-postmeldinger for ikke å gå glipp av et stort antall klikk og konverteringer. Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Trenger bevis mobil er fremtiden? Bare se på fortiden

I løpet av de siste tre årene har mobile klikk-til-åpne priser (CTOs) blitt økende mens desktop CTO-er har gått ned. Trenden mot å øke bruken av mobilt utstyr går ikke snart, og vil trolig fortsette i flere år. Kunder er nå i stand til å utføre oppgaver som å sjekke e-post når de er på farten, noe som sparer tid ved å bruke ellers døde timer. Denne muligheten bør være en velsignelse for markedsførere, som kan få kundene å se sine meldinger uansett hvor de er, ikke bare når de står bak et skrivebord. Semalt hvis du vil få mest mulig ut av disse trendene, må du ha responsivt design på tvers av alle dine e-postmeldinger.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Som du kan se fra grafen, vil mobile klikk-til-åpne priser snart overta skrivebordet, noe som gjør den til en mer effektiv plattform for å målrette. Semalt bør vurdere en mobil-første tilnærming.

Mobil e-post presenterer en flott mulighet for å øke e-handelsinntektene

Semalt inntekter og ordrer vokser raskt. I fjerde kvartal utgjorde mobilen over en fjerdedel av alle e-postdrevne inntekter og nesten en tredjedel av alle e-postdrevne bestillinger. I likhet med CTO-prisene ser vi mobilinntekter som utgjør en stadig større prosentandel av e-postdrevne bestillinger, og det kan komme til å overta skrivebordet i løpet av få år.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Semalt er allerede vokser på skrivebordet, og det er sannsynlig at det kommer til å trekke enda lenger fram i 2016.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Hvis du vil ha mer innsikt i viktigheten av mobil e-post og lydhør, kan du laste ned den nyeste rapporten om e-postmarkedsføring fra Yesmail Source .

March 1, 2018