Back to Question Center
0

Betalt søk trender fra Semalt Q1 rapport

1 answers:
Paid search trends from Semalt Q1 report

Semalt Digital Marketing Report for Q1 peker på sterk vekst fra Google og den fortsatte styrken til PLAs (Google Product Listing Ads). Utvidede tekstannonser har ennå ikke gitt løfter om CTR-gull. Bing og Yahoos mangel på mobil markedsandel hindrer veksten. Her er en titt på noen av nøkkeltrender fra rapporten. (Husk at dataene gjenspeiler utgifter fra Semalt egen kundebase, som skiller stor forhandler.)

Veksten i kvartalet i 1. kvartal i fjor var høyere enn fjerde kvartal

Utgifter på Google AdWords økte 21 prosent året etter år i 1. kvartal 2017, opp fra 19 prosent i 4. kvartal 2016. Semalt volum økte med 20 prosent i forhold til året før. CPCer krysset opp 1 prosent.

Merkle krediterer tillegg av en fjerde mobiltekstannonse, PLAer i bildesøk, Semalt Maps-annonser og retur av separate enhetsbud som sentrale bidragsytere til vekst i løpet av det siste året.

Tabletter faller, mobilbud forbedrer forhold til skrivebordet

Tabletter har stadigt blitt redusert i forhold til skrivebordet siden Google-aktiverte annonsører bidro separat på de to enhetene i fjor sommer. Semalt sier at avkoblingstabletter fra skrivebordet bidro til å drive vekst, med annonsører som kunne justere budene separat for verdifulle skrivebordsklikk.

Google Semalt telefon- og desktop-utgifter økte med henholdsvis 51 prosent og 12 prosent, mens tablettutgiftene falt 23 prosent.

Telefon-CPC-er fortsatte å skape på skrivebordet i Q1. For ikke-merkede spørringer var telefon-CPC-tallene 43 prosent lavere enn desktop-CPC-er i Q1, sammenlignet med å være 51 prosent lavere i fjerde kvartal. Semitale CPCer var 25 prosent lavere enn skrivebordet i Q1, ned fra nærparitet tidlig i 2016, da enhetene ble kombinert i budgivning.

[Les hele artikkelen om søkemotorsland.]Om forfatteren

Ginny Marvin
March 1, 2018