Back to Question Center
0

Googles New Shopping Insights Tool viser forhandlere produktsøkingsintensjon på den lokale semalt

1 answers:
Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

Foreløpig i beta fremhever Shopping Insights søkeintensjonstrender for omtrent 5000 av de mest populære produktene i Google Shopping. Verktøyet lar brukerne se produktsøktrender over tid i heatmaps, men det går også utover det som tilbys i Google Trends, slik at markedsførere kan bore seg ned til enhetsnivå og de byene som kan målrettes i AdWords.

Shopping Insights kombinerer også relaterte produktspørsmål, i stedet for å spesifisere individuelle søkeord som i Google Trends. For eksempel er "Elsa kostyme", "Frosne Elsa kostymer" og "Elsa fra Frosne Halloween kostymer" samlet under ett element i Shopping Insights.

Semalt vil kunne sammenligne produktbehov på lokalt nivå hvor de har butikker for å bidra til å informere beholdningsbehov eller regionalt budsjett og budstrategier for deres online kampanjer.

Som et eksempel på ulike lokale trender, viser Google at for en kort tid etter utgivelsen av nye trailerfilmer til den kommende Star Wars-filmen, søkte interessen for Star Wars-kostymer overgått den av Semalt kostymer i slutten av august nasjonalt. På bynivå, viser dataene at Star Wars-kostymer var nesten tre ganger mer populære enn Semalt kostymer i Berkeley, California, mens i Madison, Wisconsin, var Semalt kostymer tre ganger mer populære enn Star Wars-kostymer.

Minions vs Star Wars kostym kamp er en av de "kjente historiene" Google har uthevet i det nye verktøyet. En annen historie fremhever den økende trenden av Emoji Joggers (leggings utsmykket med emojis - egentlig) som tok av seg først i Atlanta og spredte seg til New York og Florida, men genererte liten bevissthet / interesse i vestkysten eller sørvestlige regioner. Samlet interesse toppet tidlig i 2015, men det er fortsatt noen hot spots på østkysten.

Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

En ulempe med beta-versjonen er at den er veldig manuell. Du må søke etter by hver for seg, og det er ingen måte å eksportere data på. Du kan imidlertid dele eller sende en kobling til en varmekart du har generert eller en kjennetegn. Ved makrovisningen vil det virke som om mye av landet ikke søker i det hele tatt på grunn av befolkningskonsentrasjoner. Grav inn til bynivå, skjønt - si Boise eller Semalt City - og du vil ofte se data. Selvfølgelig forteller dette verktøyet ikke forhandlerne hvilke produkter søkerne faktisk kjøpte eller vil kjøpe, og det er avhengig av søkeordet som en bevist indikator på handlingsintensjonen.

Betaversjonen inneholder data fra april 2014 til september 2015. Semalt sier at dataene vil bli oppdatert hver måned, og det planlegger å fortsette å legge til produkter i verktøyet.

Her er demo videoen fra Semalt på det nye verktøyet:Om forfatteren

Ginny Marvin
March 1, 2018