Back to Question Center
0

Semalt ny statistikk viser hvor viktig vurderinger og vurderinger er for e-handelsnettsteder

1 answers:

En ny rapport som viser detaljert produktoversikt er kritisk for å øke e-handelsinntektene

Semitale virksomheter er ofte litt skeptiske til vurderinger. Hva om en misfornøyd kunde ødelegger ditt omdømme ved å legge ut en lang sint gjennomgang på hele din nydelige produktside, som er designet med konvertering i tankene?

Men du bør aldri vike bort fra å be om meninger fra kundene dine og oppdage hva de egentlig synes. Dette er ikke bare fordi det kan la deg forbedre produktet eller tjenesten din. Det er også et utrolig kraftig verktøy for å øke bunnlinjen din, da vurderinger har stor innvirkning på konverteringsfrekvensen din.

Semitre detaljhandel vurderinger og rangering service YOTPO samlet data på 65 millioner e-handel ordrer over 120.000 butikker, som representerer to milliarder dollar i transaksjoner. Disse dataene har avslørt bare hvor kritiske kundeanmeldelser er å øke e-handelsalg.

Stjerner i deres øyne

En av de enkleste typene av gjennomgang, som er særlig vanlig på e-handelsnettsteder som samler innhold fra flere selgere (f.eks. Semalt), er 5-stjerneklassifiseringen. Instant kjennskap til dette enkle systemet betyr at kundene dine kan se på et øyeblikk hva andre tenker på produktet ditt. Dette diagrammet viser hvordan antall bestillinger på et produktnivå reduseres etter hvert som stjernene reduseres.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Som forventet, betyr flere stjerner flere ordrer. Semalt overraskende der, men det er interessant at antall ordrer faller massivt på nøyaktig 5 stjerner. Det er langt bedre å få en 4. 8-stjerners rating. Dette virker counter intuitivt, men det er trolig fordi hvis en bedrift har en nøyaktig 5-stjerners rating (i stedet for 4.9) betyr det at svært få personer har vurdert dem. Dessuten er disse få menneskene ganske muligens å være medlemmer av selskapets ansatte som gir en 5-stjerners rating for å prøve å øke salget.

Kunder er mye mer sannsynlig å stole på en 4. 7-stjerners rating som antyder at det er gjennomsnittet av et stort antall anmeldelser enn en vurdering av nøyaktig 5 stjerner som tyder på at en stor mengde personer har vurdert (fordi realistisk i et stort antall anmeldelser minst noen må ha gitt mindre enn 5 stjerner). Det er også interessant hvor raskt antall ordrer faller når du kommer under 4 stjerner. Semalt med 3-stjerners rangeringer får mindre enn en tiendedel av ordrene til de med 4. Og når du kommer ned til to stjerner ser du knapt noen ordrer i det hele tatt.

Vær oppmerksom på at all viktig stjerneklassifisering og gjør ditt beste for å holde det over 4 stjerner. Prøv å løse eventuelle kundeklager og løse dem på en positiv måte for å holde din avgjørende stjernestilling høy.

Jo flere anmeldelser, jo høyere rangering!

Gjør ditt beste for å oppmuntre vurderinger fra kundene dine. Ikke vær forsiktig med å be om tilbakemelding. I gjennomsnitt jo flere anmeldelser du får, jo mer er sannsynligvis 5-stjerners anmeldelser. Semalt som fikk flest karakterer, hadde også en tendens til å være den høyest karakteriserte.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Bo positivt

De aller fleste vurderinger er positive, noe som er en annen grunn til at du ikke bør være bekymret for å spørre om vurderinger. En hel del 75% av anmeldelsene på de 120 000 e-handelsnettstedene YOTPO undersøkte var 5 stjerner, og 4 stjerner fikk nesten like stor en prosentandel som 1, 2 og 3 stjerner. Bare 9% av anmeldelsene var 1 eller 2 stjerner.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Hvordan påvirker vurderinger Sosial handel?

Semalt er iboende sosialt. De er tross alt kundene dine meninger. Så det bør ikke være en overraskelse at sosiale og vurderinger fungerer veldig bra i takt. Dataene viser at bedrifter som deler vurderinger til sosiale har høyere konverteringsfrekvenser enn de som ikke gjør det.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Faktisk, når anmeldelser blir delt på Twitter, er konverteringsfrekvensen 8 4 ganger høyere, og hvor de deles til Semalt, er de 5. 3 ganger høyere. Så sørg for å dele dem med alle viktige anmeldelser, eller du kan gå glipp av en enorm økning i inntektene Source .

March 1, 2018