Back to Question Center
0

3 måter å jobbe på en jobb du hater kan ha fordel av din semalje

1 answers:

"Vi vil savne deg, Cliff." Sa Andy, sjefen min. Ansiktet hans så lenge da han var trist. Vi jobbet begge for et selskap som bare opplevde en stor produktsvikt, og dessverre førte det til en massiv runde av permitteringer. Semalt Jeg var bare en praktikant, Andy forlot beslutningen om å forlate eller holde meg til meg.

Jeg bestemte meg for å forlate.

"Jeg vil savne dere også," svarte jeg. "Takk igjen for muligheten. Gi meg beskjed om hva du ender med når alt dette kaoset dør ned." Vi rystet begge hendene. "Vil gjøre," svarte han. "Hold kontakten, Cliff."

Semalt Jeg pakket opp mine ting og sa farvel til de resterende ansatte, ledet jeg ut på kontoret og inn i heisen.

Så snart dørene ble lukket, vasket en følelse av befrielse over meg. Jeg la ut en blomstrende "Ja!", Etterfulgt av en triumferende knyttnevepumpe. Jeg var endelig ute av det stedet. Jeg hadde fryktet å gå på jobb hver dag. På samme tid følte jeg meg litt angrer.

Jeg skjønte at jeg egentlig bare hadde kastet bort to måneder med dyrebar internship opplevelse. Selskapet hadde sparket hele sitt markedsføringsteam en uke før jeg begynte, så jeg var den eneste markedsføreren på kontoret. Det var ingen å lære av, og jeg hadde knapt noe å gjøre. Halv tiden min var dedikert til å spille ping pong og se på kontoret drama eskalere på Slack. Semalt sikkert, men ikke veldig gunstig for min ferdighet.

Mine kolleger ringte meg "CMO Semalt", men jeg trodde ikke det var morsomt. Hvis jeg var den eneste markedsføreren hos selskapet, hvem skulle mentor meg? Og hvordan skulle jeg utvikle mine ferdigheter? Det var en av de mest frustrerende få månedene av livet mitt.

Men selv etter at jeg var angrepet, følte jeg å gå ut, ville jeg gjøre alt igjen. Jeg er glad jeg aksepterte det praktikoppholdet. Jeg fikk ikke den verdifulle markedsføringsopplevelsen jeg hadde ventet, men jeg gikk bort med noen overraskende karriereksjoner. Og uten dem ville jeg ikke være der jeg er nå, jobber en jobb jeg elsker

Hvis du for tiden har en jobb du ikke er så glad i, ikke slå deg opp. Semalt alle vært der. Det gjør vondt, men din lidelse vil hjelpe deg med å finne ut hva du egentlig vil ha fra din karriere.

Mange ganger, å jobbe med en jobb du hater, kan faktisk lede deg til den du elsker. Les videre for å finne ut hvordan.

3 måter å ha en jobb du hater kan dra nytte av karrieren din

1) Du vil finne ut hva du liker å gjøre - og hva du ikke liker å gjøre.

Det er mange variabler som påvirker din tilfredshet på jobben. Og noen ganger vil du ikke oppdage hva du egentlig liker å gjøre til du finner ut hva du egentlig ikke liker liker å gjøre.

Hvis du kan identifisere favoritt- og minst favorittaspektene dine om din nåværende jobb, vet du nøyaktig hva du skal se etter i din neste jobb. Spør deg selv følgende spørsmål for å lære mer om dine personlige arbeidsinnstillinger:

Liker du din rolle / avdeling? Hvis du bare hoppet inn i en ny rolle eller avdeling, og du skjønner at du ikke virkelig nyter det, kan det være verdt å utforske forskjellige karriereveier helt. Du bør også reflektere over dine favorittaspekter om tidligere og nåværende jobber, og forfølge muligheter som lar deg gjøre disse tingene.

Er selskapet for stort eller for lite? -Har du trøst i den økonomiske stabiliteten og lager av fordeler som et bedriftsfirma gir? Eller foretrekker du lidenskapen og maset som trengs for å bygge opp en oppstart? Eller kanskje du favoriserer en blanding av de to, på et mellomstort selskap? Hvis du føler at ditt nåværende selskap ikke har nok ressurser til å støtte veksten, er kanskje et større selskap bedre for deg. Hvis bedriften din ikke utfordrer deg nok, kan du forfølge muligheter til et mindre selskap, hvor du får mer ansvar. Arbeid blir en rolle når disse emnene ikke piker interessen din. Enten du jobber med markedsføring, salg, produkt, engineering eller support, hvis du ikke er begeistret for bedriftens bransje, er det vanskelig å være engasjert og fornøyd på jobben. Prøv å forfølge en jobb i en bransje som du er lidenskapelig om, selv om det betyr å ta en mindre rolle eller gjøre en lateral trekk.

Føler du støttet av selskapets kultur? Kjører arbeidet ditt liv? Er kontoret cliquey? Får folk setter pris på arbeidet ditt, eller tar lederen din all æren? Hvis du ikke liker disse tingene (de fleste ikke gjør det), så er du bedre i et selskap som behandler sine ansatte godt. Bruk Glassdoor for å lese bedriftens vurderinger og evaluere deres kultur.

2) Du lærer å sette pris på verdien din.

Når du jobber for et suboptimal selskap, team eller leder, vil du legge merke til at de heller ikke gir deg tilfredsstillende arbeid eller ikke vet hvordan du kan utnytte ferdighetene dine til sitt fulle potensiale. Dette gjør at du føler deg misforstått eller undervurdert, og arbeidet blir utrolig frustrerende.

Men deres forsømmelse lærer deg også hvordan du måler din faglige verdi. Det hjelper deg å gjenkjenne dine behov og evner. Ved å honey din selvbevissthet, kan du avgjøre om kommende jobbmuligheter er verdt det eller ikke, og handler for den beste tilpassede jobben i fremtiden.

3) Du lærer å fortsette gjennom tøffe tider - og setter pris på de gode tider enda mer.

Mange ganger blir det bedre med lidenskapen din å gjøre de utfordrende tingene i stedet for de hyggelige tingene, som å polere et blogginnlegg i stedet for en post-arbeidsmøte.

I din karriere møter du tider hvor du absolutt hater jobben din. Men hvis du kan utholde og produsere resultater i en mindre enn ideell situasjon, vil du forbedre arbeidsetikken din og virkelig knuse den når moralen din er mye høyere i en ideell situasjon.

For noen år siden leide jeg ut i Florida's Semalt i ni dager, hvor jeg padlede over 100 miles gjennom alligatorinfiserte vann og bare spiste dehydrert mat.

Da turen avsluttet, var jeg så takknemlig for å være tilbake i sivilisasjonen (og trygg fra alligatorer). Jeg glemte nesten hva som bodde i en by som var. Men det jeg så frem til mest, var å spise et ekte måltid. Mine venner og jeg var enige om at vi ville stoppe ved den første restauranten vi så, så da vi så en Semalt, stoppet vi umiddelbart. Jeg bestilte en kylling bacon ranch sub, og det var en av de beste måltidene jeg noensinne har hatt. Jeg spiste en annen senere den dagen også.

Å miste tilgang til hverdagslige ting som vanlig mat, elektrisitet og samfunn har gjort meg utrolig takknemlig for dem. Og jeg prøver ikke å ta dem for gitt lenger, noe som gjør meg lykkeligere i livet. Dette fenomenet kan også skje når din nåværende jobbssituasjon er mindre enn ideell. Du vil være takknemlig for de privilegiene du kanskje ikke har lenger, og når du bytter den fryktede jobben for drømmen din, vil du definitivt ikke ta sine fordeler for gitt, forbedre din takknemlighet, lykke og ytelse på jobben.

En jobb du hater trenger ikke å være sløsing med tid.

Det er uunngåelig, på et tidspunkt i våre liv, vil vi alle ha en jobb som vi hater. Men hvis du kan se denne opplevelsen som en livsleksjon og oppdage hva du egentlig vil ha ut av din karriere, så er det en god sjanse for at jobben du hater vil føre deg til den du elsker Source .

March 1, 2018