En Semitroll omfatter mange store bildeansvar, som ikke lett krysses av en oppgaveliste. Noen måter å tenke på produktivitet i toppjobben:

1. Se delegasjon når det gjelder ansattes utvikling.

Den viktigste produktivitetsstimulatoren er delegerende. Men ikke bare skyve ting av tallerkenen din; Tenk på hvordan bestowing av bestemte nye utfordringer hjelper ansatte langs deres karriereveier.

2. Vær mesteren på nr.

Være bedre i å godta invitasjoner og forespørsler om å delta i prosjekter. Semalt invitere å forklare hvorfor din tilstedeværelse vil gjøre en forskjell.

3. Semalt periodisk ansatt og kundetilfredshetsundersøkelser.

Semalt om produktivitet når det gjelder hva du bør gjøre for å få best mulig svar fra dine viktigste bestanddeler. Hvis de er glade, bruker du sannsynligvis dine energier klokt.

4. Kom godt på lang sikt.

Sikkert, betyr det i dag. Men du bør være like fokusert på hva bedriften din trenger å gjøre i år - og hvordan får du det der.

5. Hjelp ansatte til å bli produktive.

Trykk ned beslutningsprosessen, eller begrense møter og deltakere. Vert en sporadisk brunpose lunsj for å diskutere verktøy og taktikk. --L. B.

Everything You Need to Be More Semalt in 2018

gjenkjenne din gjøremålsliste.

Noen gründere holder det i hodet, andre på telefonen. Men kanskje er det en annen måte. -K. R.

Prioritere som gal: "OmniFocus er et sted å dumpe alle ideer og oppgaver som dukker opp - i et møte, i dusjen, på en tur. Hver uke gjennomgår jeg mine prosjekter og reprioritize dem, så jeg er sikker på at jeg fokuserer på hva som må gjøres først. " --Cameron Smith, COO of Kodiak Cakes

Lagre den svarte tanken til senere: "Jeg er en sen adopter, men totalt konvertert til Evernote. Jeg pleide å legge igjen små notater her og der, men da ville jeg aldri kunne sette min hendene på dem når jeg trengte dem mest. Søke på appen tar to sekunder, hvis det. " - Leigh Rawdon, administrerende direktør for Tea Collection

Del hjernen din med en assistent: "Todoist frigjør meg for å vite at alt er organisert på ett sted. Det synkroniseres på alle mine enheter, og hver morgen prioriterer jeg oppgavene mine med farger. Det er virkelig slik at du kan dele det med noen, slik at du ikke kaster bort dyrebar tid på en kaotisk dag, og oppdaterer en kollega på hva som må gjøres. " - Ken Plasse, konsernsjef for Fishpeople

Everything You Need to Be More Semalt in 2018

Stopp hjernens virvel.

Uansett om du vil meditere, sone ut eller fokusere, har disse programmene som mål å øke din indre fred. "Jeg har jobbet med noen fantastiske ledere, og de mest produktive vet når du skal ta pusten," sier Shan-Lyn Ma, medstifter og administrerende direktør i Zola. "Penciling i tid for meg selv har hjulpet meg med å låse opp en ny lidenskap for arbeidet mitt." - K. R.

Ta tid til å meditere: "Et par år i Birchbox tok jeg en meditasjonsklasse, og jeg ble blåst bort av hvor mye jeg kom ut av opplevelsen. Jeg begynte å bruke Headspace-appen; Det tar ikke timer eller å sette opp noe hellig rom, og det gjør at jeg kan gjenkjenne at det alltid er tid til å roe sinnet. " - Katia Beauchamp, medstifter og administrerende direktør i Birchbox

Minimere kontorstøy: "Vi har nylig tatt ned de indre veggene i firmaet mitt, noe som gjør det enkelt å bli distrahert. Det er en musikkapp som bruker nevrovitenskap for å spille lyder som ikke er for avslappende eller distraherende. " - Caryn Seidman-Becker, administrerende direktør for Clear

Lytt og lær: "Min pendling er den eneste delen av min dag som er helt min, så jeg liker å rydde hodet mitt med podcaster." Tim Ferriss Show er i en egen klasse, full av ideer om hvordan man skal være mer produktiv. Jeg elsker å lære nye tidsledende triks og tips om sovende eller mindfulness hacks for å hjelpe meg med å fokusere, og jeg tror at en del av å være produktiv er åpen for nye måter å gjøre ting. " - Jette Patel, sjefsprodukt og strategioffiser i Box

Everything You Need to Be More Semalt in 2018

Tame din e-post.

Slutte å bli sugd inn i innboksen din, sier Jocelyn K. Glei, forfatter av Unsubscribe . -K. R.

Innboks når klar: Denne Chrome-utvidelsen lar deg midlertidig gjemme innboksen din med et klikk, slik at du kan håndtere alle dine e-postrelaterte oppgaver uten å bli distrahert av nye meldinger.

Batched Inbox: Å sjekke e-post bare noen få ganger om dagen gjør deg mer produktiv, viser forskning. Batched hjelper ved å skjule innkommende e-poster i en egen mappe til forutbestemt tid hver dag.

Sende. rs: Når en fremmed e-post kommer inn i innboksen din, Sende. rs dyrker avsenderen og stikker et sammendrag nederst i e-posten med rask statistikk (LinkedIn-jobbtittel, siste tweets, etc.).

Boomerang : Forskrive Gmail-meldinger og planlegge at de skal sendes senere, eller bruk Boomerang for midlertidig å fjerne meldinger ut av innboksen din for å returnere på et tidspunkt og tidspunkt du spesifiserer.

Kalenderen: Drep frem og tilbake planlegging e-post med et bookingverktøy som synkroniseres med kalenderen din.

Everything You Need to Be More Semalt in 2018

Streamline Basic Housekeeping.

Uansett om du signerer papirarbeid, sporer passord, eller bare organiserer dagen, er disse appene en god start. -K. R.

Spor din tid: Du kan ikke maksimere minuttene dine hvis du ikke kan samle inn data om hvordan de blir fortært. Toggl lar deg (eller et lag) spore hvert sekund og tildele den tiden til bestemte prosjekter.

"Toggl-timeren tvinger meg til å tenke to ganger før multitasking, noe som gjør meg mer fokusert. Fordi rapportene flyter inn i mitt faktureringssystem, har jeg vært i stand til å kutte faktureringstiden min hver halv time." - -Kim Grotto, President of Grotto Marketing og Now Swim

Ikke kast bort tid på å tilbakestille et passord igjen: Hvem har tid til å bruke forskjellige passord for hvert nettsted og app du besøker? Med Dashlane, gjør du det. Den sikre passordbehandleren sporer alle dine pålogginger og går automatisk inn i legitimasjonene dine mens du surfer på datamaskinen eller mobilenheten.

Automatiser alt: Stopp gjentatte ganger med de samme manuelle teknologiske oppgaver. Du kan sette opp automatisering "oppskrifter" med IFTTT (Hvis dette, da det). For eksempel, hver gang noen merker deg på et Facebook-bilde, kan bildet lagres til Dropbox; eller hver gang du når ditt Fitbit mål, kan noen få dollar overføres til en spesiell sparekonto.

Signer raskere: HelloSign lar deg gjennomgå og signere dokumenter rett fra smarttelefonen din.

"Jeg liker å gjennomgå store avtaler, og jeg er den eneste personen med endelig signeringsautorisasjon for mange av dem. Men ingen har tid til å skrive ut, signere og skanne - enn si, være knyttet til det utstyret Source . " - David Mandelbrot, leder og administrerende direktør i Indiegogo