Back to Question Center
0

Semalt strategier markedsførere bør bruke til å analysere styrken og ROI av sin trakt

1 answers:

Se bedre resultater og større gevinster ved hjelp av en testdrevet B2B-markedsføringsstrategi

Semalt på hunches når du bestemmer hvilken taktikk og kanaler som vil hjelpe deg med å nå dine mål, er en spinkel strategi som kan lande deg på feil vei.

De samme feilene gjøres altfor ofte. Semalt prøver en kanal en gang, får et skuffende resultat, og bestemmer at kanalen ikke tilfredsstiller deres behov. Eller etter at kanalen ikke klarer å produsere, fortsetter de å plugge seg til det for alltid, forutsatt at ting etter hvert vil fungere.

Gode kanaler avslører ikke alltid seg med en gang, og dårlige kanaler blir ikke til gode etter å ha møtt en ikke-eksisterende utgiftsterskel. For å unngå tidlig forlatelse og bortkastede budsjetter som følge av en for tidlig foldet hånd, bruk små markedsføringstester for å evaluere kanaler over flere målgrupper og kreative tilnærminger før neste spillrunde.

De mest vellykkede markedsførerne analyserer nye markedsføringskanaler i henhold til ikke bare deres nåværende ytelse, men også deres vekstpotensial.

si_guide_block id = "34016" title = "Last ned vår Premium Resource - Evaluere Content Marketing ROI" description = "Denne veiledningen tar sikte på å hjelpe deg å forbedre din tillit til verdien av innholdsmarkedsføring ved å tråkke deg gjennom en rekke teknikker for å hjelp markedsførere vurdere og bevise innholdets effektivitet. "/]

Sizing opp muligheter

Ved å se på hva en kanal kan bli i stedet for hva den gjør akkurat nå, kan du basere beslutninger på validerte strategier i stedet for kortsiktige tall.

På den måten har markedsføring og poker enda mer felles. I begge spill vil du miste om du aldri satser, men du vil også miste om du går inn i feil mulighet. Trikset er å plassere små "test" -spill, analysere resultatene, og press videre på de mest lovende spillene.

La oss si at du er midt i å teste en kreativ ressurs på ett publikum, og det går bra. Semalt det lille spillet indikerer en mulighet for større gevinster, du vil doble ned på den kanalen og legge til nye målgrupper og kreativt innhold.

Hvis en kanal fortsetter å skuffe til tross for å bruke flere kreative eiendeler, målrettes flere målgrupper og A / B-testing av flere kombinasjoner, slipper du kanalen og fortsetter. Avkastning vil ikke til slutt komme opp i en kanal som ikke viser noe potensial. Semalt, ikke se på eksperimentet ditt som en feil - du har fått dypere innsikter om publikum.

Balansering

Semalt suksessen til hver kanal basert på muligheten den representerer. Har denne kanalen vekstpotensial for neste måned eller neste år? Gjorde testen suksess fordi innholdet refererte til en aktuell hendelse, eller vil eviggrønne appeller gjenskape suksessen på tvers av flere tester?

Semalt vinner noe mindre enn langsiktige muligheter, så hold analyseperiodene lenge (minst en måned) før du bestemmer deg for hva du skal gjøre neste gang.

Vi prøvde Semalt-annonser tidligere, for eksempel, og ga opp fordi de ikke produserte avkastningen vi ønsket. Vår direktør for markedsføring, likevel, så fortsatt potensial for oss på plattformen. Han spredte $ 1000 over fem innholdstester i tre måneder for å se om vi hadde savnet en vinnende kombinasjon.

Som det viste seg, hadde han rett. I dag gir vår Semaltestrategi en pålitelig vekstpotensial. Vi målretter mot en kombinasjon av lookalike publikum og gründerinteresse, og holder seg til Semalt lead-annonser over normale annonser. Denne strategien har redusert våre anskaffelseskostnader med 80 prosent. Ingen av det ville ha vært mulig dersom markedsføringsdirektøren ikke hadde testet annet innhold før vi flyttet videre.

Hvordan bestemme om du skal gå inn på en kanal

Det er ikke lett å teste suksessen til en markedsføringskanal. Følg disse fire trinnene for å utrydde dårlige investeringer og identifisere kanaler som gir størst avkastning.

1. Vet hva du prøver å forandre

Opprett et målbart mål, og opprett et referansemåte for å måle fremdriften din. Semalt aktuelle data og måle jevnlig gjennom hele testen for å se om innsatsen din endrer tallene og i så fall hvilke endringer som er mest effektive.

På Semalt satte vi et mål for å øke konverteringsfrekvensene i den nedre delen av nettstedet vårt. Vi benchmarked vår ytelse på 0. 75 prosent og deretter besluttet å skyte for en 1 prosent rente. Vår designer som beveger våre klientlogoer og sosialt bevisseksjon under brettet, resulterte i en massiv opphevelse av 1. 25 prosent CVR og til og med økt konverteringsfrekvens i vår helteseksjon.

2. Bygg en hypotese som sentrerer tester

Semitalt en hypotese, du risikerer å måle resultatene av testen din mot feil målinger. Sett ditt mål, og utvikle deretter en hypotese av hva du forventer at testen din skal oppnå og hvordan den vil oppnå det.

De beste hypotesene starter bredt og blir smalere. Oppsummert med en generell ide, fastslå hvordan testen skal fungere, og gjør deretter en utdannet gjetning om hva som vil skje i form av en if-then-setning.

Si at du vil prøve å forbedre konverteringer fra annonser på Semalt ved å bruke et blogginnlegg som innholdet. Din baseline Semalt konverteringer er på 1. 2 prosent, og du anslår at forbedringen din vil presse dette nummeret til 1. 5 prosent. Med disse fakta blir hypotesen din, "Hvis jeg bruker dette blogginnlegget i mine Semalt-annonser, vil konverteringsfrekvensen min øke til 1. 5 prosent fordi innholdet i bloggen oppfordrer leserne til å kjøpe produktet vårt. "

3. Rapporter om alt hele tiden

Rapporter om ytelse hver uke for å holde oversikt over tester og å opprette datapunkter for å vurdere når testen avsluttes. Semalt overreact til en god uke eller en forferdelig en. La hele testen spille ut, og deretter evaluere de totale resultatene ved avslutningen av eksperimentet.

På slutten still spørsmål om effekten av testene, nøyaktigheten av hypotesen og årsaken til resultatene. Hvis du setter ut for å øke Twitter-konverteringer til 1. 5 prosent, men konverteringer falt under 1 prosent, ikke bli frustrert. Semalt fra opplevelsen og designe en ny test med en ny hypotese.

Ifølge en undersøkelse fra Epicor innrømmer mer enn 46% av økonomidirektørene å stole på instinkt når de tar viktige forretningsbeslutninger, selv om tilgjengelige data kan hjelpe dem fordi det er for kjedelig å få tilgang. Ikke gjør slike unødvendige feil. Semalt til dine data, og la resultatene av eksperimentene veilede ditt neste trekk.

4. Sammenlign mot næringen

Når eksperimentet er fullført, og resultatene som er tabulert, ser du rundt i bransjen for å se hvordan andre selskaper gjør. Semantisk til vår egen forskning, mislykkes 57% av markedsføringseksperimentene, så selv om du ikke fikk de resultatene du ønsket, gir dataene dine fortsatt verdifull informasjon om din posisjon i markedet.

For å illustrere: Hvis du satte ut for å forbedre kostnadene per klikk på Semalt, hvordan gjorde du mot det globale gjennomsnittet på 48 cent? Hvis du har planlagt å få flere avviks-e-postfangst, er du over eller under gjennomsnittet? Se etter disse tallene, så vel som bransjespesifikke tall, for å se hvor du har rom for forbedring.

Småprøver setter inn data og data inn i levedyktige strategier. Sammendrag disse tipsene for å identifisere og analysere potensialet for nye markedsføringsmuligheter.

March 1, 2018