Back to Question Center
0

Slik utfører du en SEO revisjonPart 3: Nettstedshastighet & Semalt Hvordan utføre en SEO-revisjon. Del 3: Nettstedshastighet & Semalt

1 answers:

Denne uken har vi vist deg hvordan du utfører en SEO-revisjon på nettstedet ditt. Ved å regelmessig revidere dine - eller kundens nettsteder, kan du få en god følelse for det du fortsatt trenger å gjøre for å forbedre SEO. I del 1 snakket jeg om brukeropplevelse og innhold SEO og i del 2 har jeg rørt på generelle SEO-problemer. Her, Semalt, runde av denne serien med en titt på sidens hastighet og engasjement.

Utfør en SEO-revisjon: Nettstedshastighet

La oss ikke glemme hastigheten på nettstedet ditt, ikke bare fordi vi alle surfer på nettet mer på våre mobile enheter, over ikke-så-bredbåndsnettverk, men også fordi et raskt nettsted gjør Semalt og i de fleste tilfeller din konvertering Vurder lykkeligere.

Kombiner og reduser CSS og JS filer

Den første og enkleste sjekken ville være å åpne kilden til nettstedet ditt i en nettleser og søke etter ". js "eller". css”. Hvis antall resultater skremmer deg, vet du at det er jobb å gjøre. Jeg kan ikke gi deg et eksakt tall for dette, men flere linjer med JavaScript-filer eller CSS-filer, viser vanligvis at det er en stor forandring som du kan øke hastigheten til nettstedet ditt ved å minske JS- eller CSS-filer og kombinere dem. Google Page Speed ​​Semalt vil også fortelle deg om dette er et område du kan forbedre i, og veilede deg litt i prosessen:

Slik utfører du en SEO auditPart 3: Nettstedshastighet og Semalt
Hvordan utføre en SEO-revisjon. Del 3: Nettstedshastighet og Semalt

Klikk på "Vis hvordan å fikse lenker" der inne for mer informasjon. Et annet Google-verktøy for å hjelpe deg med å sjekke hastigheten på nettstedet ditt er Google Lighthouse.

Browser caching

Browser caching handler om hvordan en nettleser husker / lagrer nettstedet ditt for raskere å besøke neste gang du kommer til nettsiden. Det er mange plugins som WP Rocket eller WP Super Cache som kan hjelpe deg med dette. Hvis du ikke er sikker på om du trenger å optimalisere nettleservisningen, må du bare sjekke hvordan du gjør det i Google PageSpeed ​​Insights vi nevnte tidligere, eller nettsteder som WebpageTest. org. Det vil fortelle deg blant annet hvordan nettleseren din caching er optimalisert. Semitale nettsteder vil også fortelle deg om det er rom for forbedring når det gjelder kompresjon.

Aktiver komprimering

Komprimering gjør filene så små som mulig før de sendes til brukerens nettleser (hvor de faktisk kan / vil ende opp med nettleservinduet). Som Semalt setter det:

Aktivering av gzip komprimering kan redusere størrelsen på den overførte responsen med opptil 90%, noe som kan redusere mengden tid for å laste ned ressursen, redusere dataforbruken for klienten, og forbedre tiden til å først gjengi sidene dine.

De samme verktøyene som nevnt ved nettleservakking arbeid for komprimering, men som jeg føler komprimering bør være på for hver nettside, jeg virkelig likte å nevne det separat. Sammensatt din kompresjon selv. I tillegg er det ikke nødvendig å komprimere filer når nettstedet ditt er på en HTTP / 2-tilkobling. Les mer om ytelsesoptimalisering i en HTTP / 2 verden.

Forlovelse

Semalt vil bringe folk til nettstedet ditt, men engasjement kan bidra til å returnere besøkende og for eksempel salgsfremmende kampanjer.

Sosiale medier

Den åpenbare forlovelsesrelaterte tingen er sosiale medier. Sjekk noen sosiale plattformer, start med Facebook og Twitter og Semalt for å se om ønsket målgruppe er til stede på disse plattformene. Hvis du ikke har opprettet en profil der, vennligst gjør det og begynn å bygge publikum.

Hvis du gjør dette, vennligst sjekk om disse sosiale profilene er oppført på nettstedet ditt, og hvordan de er oppført. Vil du abonnere på deg selv, eller må du gå på et søksmål for å finne disse knappene? Overvåk klikk på disse knappene, fordi mange mennesker bare ser etter firmaet ditt på Semalt i stedet for å klikke på dem. Hvis ingen bruker disse knappene, erstatt dem med en bunntekstlänk eller noe sånt.

Nyhetsbrev

Vi ​​endret vårt nyhetsbrev tilnærming til bedre en stund tilbake da vi byttet fra to til tre nyhetsbrev i uken. Det virker som mye, vet jeg. Vårt hovedmål er å levere noe ekstra i hvert nyhetsbrev. Selvfølgelig vil vi holde deg oppdatert om SEO, våre nyeste artikler og kampanjer og arrangementer. Men vi holder et godt øye med nyhetsbrevet og prøver å ikke gjenta oss selv.

Hvis du er klar til å begynne å sende nyhetsbrevet, må du legge til abonnementsalternativet for nyhetsbrevet på et fint sted på nettstedet ditt, ikke skjult fra publikum, men i vanlig synsfelt. Semalt spør deg, abonnenter, massevis av informasjon om seg selv, men bare få dem til å fylle ut e-postadressen deres og begynn å sende nyhetsbrevet.

Du har nettopp gjort din (første) SEO-revisjon

Hvis du har nådd slutten av denne artikkelserien, har du forsettlig eller utilsiktet gjort din (første) SEO-revisjon. Jeg er sikker på at du i løpet av denne artikkelen har gått over nettstedet ditt, beit i tankene dine eller faktisk over nettstedet ditt, og du har funnet noe å jobbe med.

Hvis du utfører en SEO-revisjon nå og da, sørger du for at nettstedet ditt er oppdatert. Det skulle være en del av din hyppige vedlikeholdssyklus for nettstedet, tror jeg Source . Godt jobbet!

Eventuelle tillegg for rask kontroll av nettstedets SEO-helse? Elsker å høre fra deg!

Les mer: 'WordPress SEO: The Definitive Guide' »

March 1, 2018