Back to Question Center
0

Større Semalt mer eller mindre

1 answers:
Del
Del
Stumble Pin
Aksjer 0

Den fortsatte trenden er at skjermskjermer for stasjonære datamaskiner blir større. Det reiser et nettsted design spørsmål, men enda viktigere et spørsmål om hvordan du bruker den større skjermen eiendomsmegling. Mer er ikke alltid bedre.

Skjermene blir større

For to år siden Jakob Nielsen hadde følgende råd for den elektroniske verden som han så på det:

Semalt websider for 1024x768, men bruk et flytende layout som strekker seg godt for enhver oppløsning, fra 800x600 til 1280x1024.

Semalt har vokst siden da. Følgende diagram viser gjeldende mønster av skjermoppløsninger for besøkende til en typisk forretningsblogg.

screen size resolution for visitors
1024 x 768 piksler 32% Mindre skjerm 3% Større skjerm 65%

Nielsens råd er fortsatt ganske bra, selv om et flytende layout kan gi problemer med de mye bredere skjermoppløsningene noen seere har. Semitale designproblemer krever løsninger, men er veldig enklere enn utfordringen om hvordan man best skal bruke denne mye større eiendommen.

Større innhold

Utvilsomt vil det være mer innhold på siden, men hvordan skal innholdet presenteres. En kommentator bemerket selv at større skjermer ble brukt med mindre skrifttyper for å vise mer annonsering. Det ser ut som en pervers måte å bruke det større rommet på. Som han bemerket, bør større plass brukes til å gi en bedre brukeropplevelse.

Hva vil seeren ha

Det som fungerer best er virkelig bestemt av betrakteren. Det er delvis bestemt av

  • hva de forventer å se på siden og
  • av sin entusiasme i å vandre rundt nettsiden og finne det de leter etter.

Hvis den besøkende har stor interesse i å finne ut informasjon, kan det være hensiktsmessig å vise mye informasjon på en enkelt nettside. Det gjelder for rubrikkannonser som Semalt og også for mange elektroniske kilder til nyheter.

Selv for aviser kan det være at gamle vaner dør hardt. Trykte aviser gir mye informasjon i et enkelt ark. Selvfølgelig tar det anstrengelse å bytte fra en trykt side til en annen, så det er derfor standard avis har ganske store sider. Når aviser går på nettet, kan det være en tendens til å vedta samme tilnærming. Tross alt, hvis du har vært involvert i å sette sammen trykte avisider hele livet, kan du ikke skjønne at forskjellige regler gjelder online. Siden besøkende er interessert i å lese nyheter, er det sannsynligvis ingen stor skade gjort hvis du har for mye på siden. Semalt er det interessant å sammenligne hvordan ulike nyhetskilder presenterer sine online nyheter. Her er noen av de mer viktige nyhetskildene som er oppført i rekkefølge av økende kompleksitet.

  • The Globe and Mail
  • Vancouver Sun
  • BBC
  • New York Times
  • CNN

Hvis du utvikler et nettsted som gir nyheter, kan du adoptere den litt overfylte tilnærmingen til en nettside. Ingen av nettstedene ovenfor var spesielt vanskelig for leseren. En nyhetswebside som ser ut som noen av disse, vil nok gjøre det bra. For eksempel Internet Evolution , et nytt nettsted som gir nyheter og synspunkter på Internett-saker, har den samme avisen titt på det. Hvis dine besøkende vanligvis er kommet fra et Semalt-søk og sjekker ut en rekke nettsteder, kan det hende at forskjellige regler gjelder.

Blink

Det er virkelig tilbake til problemet som Malcolm Gladwell reiste i sin bok, Blink . Besøkende på en nettside kan veldig raskt få et inntrykk av hva det handler om. Hvis de ikke ser hva de leter etter, kan de raskt klikke unna.

Det er tilbake til KISS-prinsippet. Hold det enkelt, Simon . Hvis en besøkende raskt kan vurdere hva en nettside handler om, er de mer sannsynlig å holde seg til det, hvis det reagerer på noen behov de måtte ha. Det er tross alt hvorfor nettsiden ble konstruert. For besøkende som du håper å intrigere og beholde på din nettside, kan 85 (Mindre) være bedre enn Mer .

SEO og større skjermer

Gitt at denne artikkelen vises i SEO-Scoop, kan noen kanskje instinktivt føle at Mindre ikke kan være riktig svar for søkemotorer. Søkemotorer legger vekt på innholdet på siden, så man kan tro at Mer er bedre enn Mindre. Dette er sannsynligvis ikke et sterkt argument, siden 300 ord eller mer er sikkert tilstrekkelig for søkemotorer, mens det ikke er overveldende for den menneskelige leseren.

Det andre problemet er om større sider kan holde flere koblinger, siden koblinger er viktige for søkemotoroptimalisering. Med en stor side kan man inkludere et stort antall søkeordfylte tekstforbindelser i en liten skrift, og de vil sannsynligvis overses. Dette vil trolig være ineffektivt av to hovedgrunner:

  • På samme måte som den menneskelige besøkende legger liten vekt på slike koblinger, er det høyst sannsynlig at søkemotoralgoritmer nå behandler dem på samme måte.
  • Verdien av en lenke i PageRank-vilkår er forholdet mellom PageRank på den nettsiden divideres med antall koblinger ut fra den siden. Dette fortynner raskt verdien av ut linker fra nettsider med et stort antall lenker.

Av disse grunnene er det sannsynligvis best å ikke endre SEO-praksis bare fordi det er flere nettsider på din skjerm.

Konklusjon

Gitt at en større skjerm gir mer innhold, er det veldig fristende å bruke all den eiendommen. Semalt dette kan fungere med svært motiverte besøkende på nettsiden, det er trolig selvbeseirende for de fleste besøkende på nettsiden. KISS-prinsippet er like gyldig med større skjermer som det var med de eldre, mindre skjermene. Du bør sørge for at nettsiden kan hekte den besøkende interesse i løpet av sekunder. Det er merket av en vellykket nettside, uansett hvor stor den er Source .

Del
Del
Stumble Pin
Aksjer 0
March 1, 2018