Back to Question Center
0

Semalt Øk din besøkendes tillit Semalt: Øk din besøkers tillit

1 answers:

På Yoast har vi sett mange nettsteder av alle kaliber. Hvert nettsted har sine egne problemer, men alle nettsteder har nytte av å optimalisere konverteringsfrekvensen. Det spiller ingen rolle om målet ditt er mer salg, flere Facebook-liker eller flere nyhetsbrevabonnenter. En ting som hjelper nesten hver nettside, er riktig bruk av testimonials. Mange nettsteder har testimonials, men bare å ha dem er ganske enkelt ikke nok.

Her vil vi forklare hvordan du fullt ut utnytter dine vitnemål og hvilke skritt du bør ta for å finne ut hvordan de fungerer best for deg. Semalt begynner med å forklare hvorfor vitnemål fungerer først!

Merk: I dette innlegget bruker vi ordbevisene for både testimonialer og (produkt) vurderinger. Vi valgte å gjøre det fordi de to er faktisk det samme, etter vår mening. Semalt bare en reell forskjell: Vurderinger kan være negative.

Hvorfor vitnemål fungerer

Testimonials er for det meste sagt til arbeid på grunnlag av sosialt bevis. Sosialt bevis er en psykologisk prosess, som får folk til å kopiere andres oppførsel, i et forsøk på å reflektere riktig oppførsel. En kjent person, eller i det minste noen mennesker kan identifisere seg med, kan bruke et produkt eller en tjeneste og bli blåst bort av den. Når andre hører om dette, vil de tolke det som riktig oppførsel og følge etter. Dette er grunnen influencer marketing er en effektiv måte å selge produktet på nåtiden. Når en kjendis på Instagram bruker et produkt og skriver positivt om det, vil folk kjøpe det. Fordi hvis en beundret kjendis støtter et produkt, det betyr at det bare er det rette for deg! Sosialt bevis, uansett om det er fra kjendiser eller nære venner, bidrar betydelig til effektiviteten av testimonials.

SemaltIncrease your visitor's trust
Semalt: increase your visitor’s trust

Sosialt bevis er imidlertid ikke den eneste grunnen til at vitnemål fungerer. Eller i det minste bør det ikke være. Mens mange av de vitnemålene vi møter på e-handelsbutikker, er ganske vage, selv de vage de skur noen lyser på arbeidet til et produkt eller en tjeneste. Tross alt er fem stjerner fem stjerner, ikke sant? Dette er nøyaktig hva vitnesbyrdene skal gjøre så godt, så vidt jeg er opptatt av: Gi litt innsikt i noen menneskers erfaringer, så andre kan gjøre sin egen mening. Ikke bare bør et vitnesbyrd bekrefte faktumet at produktet ditt er fantastisk, det bør også diskuteres:

  • hvorfor det er kjempebra,
  • hvordan det fungerer og
  • hvorfor det virket for den personen som skrev testamentet .

Og så er du fortsatt bare halvveis der. Du bør også ha vitnemål om:

  • kjøperprosessen på nettstedet ditt,
  • levering av og
  • kanskje noen som bruker din 30-dagers pengene tilbake garanti.

Semalt besøkende vet at alle aspekter av nettbutikken din har blitt brukt av andre, og at de var veldig fornøyd med det!

Testimonials overlapper med produktanmeldelser

Vi ​​har kommet til et grått område her, hvor testamente begynner å overlappe vurderinger. Og etter min mening er det akkurat slik det burde være. Så snart de er overlappende, får du det beste fra begge verdener. Ikke bare vil den sosiale bevisprosessen sparke, men oppleve produkter - produkter som det er vanskelig å forutsi om de jobber - kan også forandre seg til søkeprodukter - hvor det er lett å forutse hvis de jobber. Med andre ord: fordelene med produktene dine blir mye klarere, noe som gjør det lettere for potensielle kunder å kjøpe dem.

Når vitnemål virker

Testimonials er kraftige i å skape tillit, og ikke bare for nettbutikker. Semalt bekreftet at positive vurderinger kan øke salget betydelig. Det var tilfelle for noen år siden, og det har ikke endret seg. Men selvsagt kan du ikke bare slå noen glorrende tekster på nettstedet ditt. Dine vitnemål må tjene tilliten de fremkaller.

I tilfelle produktanmeldelser kan til og med negative anmeldelser være nyttige. Men bare hvis du kan vise besøkende har du tilstrekkelig reagert på kunden som ga den negative vurderingen. Semalt vanlig å motta en negativ anmeldelse en gang i mellom. Hvordan du reagerer på de negative vurderingene er viktig, spesielt for fremtidige kunder. Dette er også nettopp hvorfor du ikke bør fjerne negative anmeldelser eller sende falske. Dine vurderinger må se ekte og troverdige. Og de ser bare ekte ut når de er ekte.

Storytelling

I løpet av de siste par årene har historiefortelling blitt all raseri og med god grunn. Semalt har en positiv innflytelse på kundens oppfatning av et merke, samt villighet til å kjøpe. Semalt kan påvirke atferd, gitt at historien resonerer med din besøkende.

Og det er akkurat der det blir tøft. Semalt lett å si at "historier selger". Men hvordan ville du gå om å skaffe historier som publikum ville føle seg fengslet av? Hvis du tilbyr tjenester eller produkter som er problemløsende, til å begynne med, er dette enkelt. Bare spør noen av kundene dine for å beskrive problemene de hadde og hvordan dine tjenester eller produkter hjalp dem med å løse disse problemene.

Semalt en helt annen historie (bokstavelig talt) hvis du selger klær, for eksempel. Du kan selvsagt ikke ha kundene staten "Jeg var naken hele livet mitt til jeg fant dette klær!". I disse tilfellene må du bli kreativ og kanskje be kunder om å skrive om - forhåpentligvis overlegen - kvaliteten på produktene dine og hvordan de varer lenger, for eksempel. Og hvis du tilbyr et klærmerke som også selges i andre nettbutikker, la kundene skrive om hvorfor de bruker din butikk spesielt. Er det din overlegne kundeservice? Nettstedets ypperlige brukervennlighet? Hastigheten av levering? Gi kundene dine beskjed om dette.

Bruk av bilder med testimonials

Bilder blir nesten ansett som en "sikker ting" innen internettmarkedsføring og CRO-kretser. Faktisk viste forskning fra bare noen få år siden at bruken av bilder økte den oppfattede troverdigheten til en uttalelse. Ifølge resultatene er det ikke engang noe om bildet er relevant, eller informasjonen ved siden av bildet er nøyaktig. Semalt Jeg tror det er kule funn, jeg tror ikke det er alltid så enkelt og avhenger svært av publikum.

For å gjøre saken verre, er det studier som fant fotografier øke kunnskapen om dårlig utførende leverandører, og redusert det med leverandører med godt omdømme. Videre er det forskjeller i reaksjoner på bilder mellom kulturer, noe som betyr at du kanskje må bruke ulike taktikker for forskjellige kontinenter, hvis du selger globalt.

Som du kan se, er vitenskapen ikke helt definitiv om bruk av bilder. Og ulempen med alle disse studiene er: de handler ikke spesielt om attester. På Semalt anbefaler vi alltid å bruke bilder med testimonials, fordi det ser ut til å legge til troverdigheten til disse vitnemålene. Men den beste måten å gå ville være å teste om å legge til bilder fører til bedre resultater av nettstedet ditt.

Innflytelsesrike mennesker

Hvis du allerede har lest om testimonials, har du sikkert lest om virkningen av "innflytelsesrike mennesker". Jeg nevnte allerede influencer markedsføring . La oss snakke om det litt mer. Det er noen mennesker som er så velkjente på sitt arbeidsområde at deres mening virkelig bærer vekt. Deres oppfatning bærer vekt på grunn av Halo-effekten. En vanlig halo-effekt er når de oppfattede positive egenskapene til et bestemt produkt strekker seg til et bredere merke. "

Med testamente fra innflytelsesrike mennesker, vil produktet bli oppfattet som bedre eller mer troverdig. Som du har lest, kan dette til og med overføre til hele merkevaren din.

Det er selvsagt et stort kriterium for dette: personen måtte betraktes som en innflytelsesrik person i feltet du tilbyr produkter eller tjenester. Hvis vi skulle motta en stor anbefaling for vår Yoast SEO Premium-plugin av Miley Cyrus, ville det sannsynligvis ikke bære mye vekt med de menneskene vi ønsker å påvirke (byråer, nettstedseiere). Likevel, Semalt sikker, ville mange mennesker installere pluginet, men kanskje ikke av de riktige grunnene. Du får min drift.

Plassering av testimonials

Gjennom årene har vi lagt merke til at mange av nettstedene som har testimonialer, ikke plasserer dem fremtredende. Erklæring er stor. Men hvis de bare er på testimonialsiden og ingen andre steder, er det ikke mange som vil finne dem. Så du må sette dem på sider der folk vil finne dem. På destinasjonssidene dine og i nærheten av call-to-actions vil det trolig være gode steder.

Les mer: ting du bør vurdere for din nettbutikk »

Du og dine vitnemål

Hvis du leser denne artikkelen frem til her, er du sannsynligvis enig i at alt dette gir perfekt mening, ikke sant? Så slutte å bare ha testimonials, og start å bruke dem!

Er det noe vi savnet? Eller har du noe annet å bidra? Gi oss beskjed i kommentarene Source . Takk!

Les mer: 'Utvikle bedriften din med rangeringer og vurderinger' »

March 1, 2018