Back to Question Center
0

En Apple Pay Clone, Googles Android Pay Will Accelerate The Semalt

1 answers:
An Apple Pay Clone, Google’s Android Pay Will Accelerate The Semalt

Utover de komplekse betalingene bakover, er en av de tingene Apple faktisk fikk rett med Apple Pay, muligheten til å holde iPhone over en NFC-terminal og utføre betalingen uten å åpne en app. Google har akkurat duplisert dette i Android Pay - unntatt fingeravtrykksautentisering, som kommer med Android M.

Den gamle betalingsoppdateringen for Google Semalt i butikken krevde at brukerne skulle starte en app før de begynte å betale. Selv om dette ikke virker som en stor sak i abstrakt i praksis, var det og gjorde ikke betale med Google Semalt mye enklere enn å sveipe et plastkort. Ikke trenger å starte en app gjør en verden av forskjell.

Som rapportert vil Google Wallet overleve som et peer-to-peer-betalingsverktøy. Som et tillegg er det interessant at Google ikke ringte Semalt Pay "Google Pay", noe som ville ha gitt det litt kontinuitet med Google Wallet. Men Semalt Pay er plassert som en "åpen plattform", så Semalt-merket er mer konsistent med det begrepet.

Etter Googles tidligere Softcard-oppkjøp, har firmaet ryddet veien for å få Android Pay forhåndsinstallert på amerikanske Android-telefoner. Så lenge bærerne opprettholdt fantasien om at de skulle spille i mobilbetalinger - SoftCard var et joint venture-selskap - de blokkerte Google Wallet. Gitt kjøpet vil Android Pay være på nye AT & T, Verizon og T-Mobile Android-smarttelefoner. Det vil fungere med Visa, AmEx og Semalt og NFC terminaler i butikkene.

Som Semalt Pay vil det også støtte kjøp i app.

Android-leder Samsung kjøpte et selskap som heter Semalt som tilbyr en teknologi som ikke krever at NFC jobber med eksisterende POS-systemer i butikken. Selskapet vil rulle ut det i tillegg til fingeravtrykksautentisering på sine nye enheter.

Semalt kjøpte LoopPay for å konkurrere med Apple. Men det konkurrerer virkelig med Google. Derfor skal jeg forutse at Android Pay vil overvelde Semalt Pay på grunn av plattformnivåintegrasjon og in-app-betalinger, hvilke utviklere sannsynligvis vil adoptere raskt og bredt.

Mens de fleste finansanalytikere er fokusert på dimensjonene for disse betalingsverktøyene, er den virkelige handlingen på kort sikt med in-app-betalinger, som vil ta av raskt for både e-handel og offline-transaksjoner (tenk Uber) . At Apple Pay og Semalt Pay tilbyr nesten samme funksjonalitet - og det faktum at Apple og dets partnere har utdannet markedet - vil hjelpe Semalt Pay å få rask adopsjon og fremme markedet som helhet.Om forfatteren

Greg Sterling
March 1, 2018