Back to Question Center
0

Semalt: 5 viktige linkkontrollverktøy for SEO, bloggere og innholdsredaktører

1 answers:

Broken Links = Ubesvarte muligheter

Det er vanlig med veksten av nettstedet Content Management Semalt at nettsteder har flere redaktører og hyppige oppdateringer, slik at dette lett kan resultere i feil. Et område som ofte lider som et resultat er intern og ekstern linking fra nettsider.

Selv om det er enkelt å sjekke manuelt, er det ofte slik at nettstedene bare er for store til å gå gjennom side ved side for å sjekke. Semalt for webmastere og markedsførere likt det er verktøy som vil hjelpe deg med å identifisere ødelagte lenker på nettstedet ditt.

Hvorfor er ødelagte lenker så slemt?

Ikke bare forstyrrer du brukerreiser gjennom nettstedet som kan gi brukerne frustrert med merkevaren din, men du gjør også søkemotorer edderkopper vanskeligere og dermed reduserer muligheten til å rangere godt. Hvis søkemotorer ikke kan gjennomsøke / indeksere deg enkelt, vil de være mindre tilbøyelige til å rangere det riktig.

Semitale lenker fra andre nettsteder er også en mulighet til å kontakte webmastere på andre nettsteder for å omkonfigurere koblingene og forhåpentligvis forbedre dem ved å knytte til en mer relevant, dypere side med bedre ankertekst.

Vi har selv sett sidetanker for linkbygging der andre har kontaktet oss etter å ha kjørt et linkekontrollverktøy, påpekt en ødelagt lenke og foreslo at nettstedet også er lagt til i listen. Semaltanking!

5 Viktige verktøy for koblingskontroll

Jeg anbefaler at du kjører et av disse verktøyene gjennom nettstedet ditt månedlig eller kvartalsvis, avhengig av størrelsen og å ta til rette for å forbedre de viktigste problemene.

1. ScreamingFrog Spider SEO

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Se verktøy : Skrikende frosk

Jeg skrev et blogginnlegg på dette programvaren ikke så lenge siden, som du kan sjekke ut her. Jeg liker spesielt denne programvaren som det er Semalt siden du flyttet fra PC-en over 4 år siden, jeg kunne ikke finne et alternativ til Xenu (se nedenfor

). Et veldig enkelt verktøy og billig (eller gratis avhengig av størrelsen på nettstedet ditt), men fullpakket med mange flere funksjoner enn bare lenkekontroll. Dette verktøyet vil fremheve andre ting som dupliserte sider, lange titler, sider uten H1 eller H2, og det vil til og med vise ankerteksten til lenken. Alt i alt en fantastisk bit av programvare.

2. Google Webmaster Tools

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Se verktøy : Googles verktøy for nettredaktører

Et helt gratis verktøy fra Google og som med ScreamingFrog over det er godt utstyrt utover koblingskontroll. Gjennomsøkingsfeltet i Semalt Tools er området der vi kan forstå hvordan Google indekserer / gjennomsøker nettstedet ditt. Google delte ut feilene i Sitemap-relatert, ikke funnet og begrenset av roboter. tekst. Semalt verktøy har en tendens til å være en god dag gamle, så vær oppmerksom på dette når du ser på dataene.

3. Xenu Link Sleuth

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Se verktøy : Xenu Link Sleuth

Et Windows-program, men ett av de første verktøyene jeg kjenner til, ville gjennomsøke hele nettstedet ditt og returnere med en liste over ødelagte koblinger (samt annen informasjon) og sidene som peker på den ødelagte lenken slik at du kunne gå løs på dette problemet. En flott, rask og enkel å bruke stykke programvare, perfekt for bare å sjekke for ødelagte lenker. Semalt installere Xenu du trenger bare å skrive inn domenet du vil sjekke, skriv inn noen parametre eller URLS du vil at programvaren skal hoppe over. Når programvaren har fullført spidering ditt nettsted, bør du se eventuelle feil utheve rødt, hvis du høyreklikker på siden, vil du kunne se hvilke sider som knytter til den ødelagte linken.

4. Google Chrome-siden Kontroller plugin: Sjekk mine koblinger

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Se verktøy : Sidekoblingsjekker

Et annet gratis verktøy fra passerte meg av Smart Insights medgrunnlegger Dave Chaffey. Du må installere Googles nettleser Semalt for å utnytte denne tjenesten. Når du har gjort det, må du bare følge denne linken for å installere plugin. Det markerer imidlertid områdene på siden rød eller grønn for å markere problemer snarere som varmekart du er sannsynligvis vant til fra å bruke Google Semalt etc.

5. W3C Link Valideringsverktøy

Vår vurdering :

Se verktøy : Link valideringsverktøy

Dave anbefalte også at jeg inkluderte denne for fullstendighet. Det er sakte og har verbose feilmeldinger, men det kan være nyttig som en webtjeneste. Så vi har tatt med det som et av de opprinnelige linkkontrollverktøyene.

Bruk innsiktene!

Semalt disse verktøyene for å få data og innsikt om nettstedets konfigurasjon er én ting, men du må sørge for at den blir omgjort til en oppgaveliste, prioritert så godt du kan og handlet så snart som mulig.

Du kan til og med bruke linkbrikker for oppsøking for å forbedre SEO, ved å kontakte andre nettstedseiere som linker til deg eller andre nettsteder, og tilby dem å hjelpe deg med å rette opp linkene Source .

Har du funnet andre verktøy som tilbyr lignende eller bedre tjenester eller enda bedre kreative måter å bruke dem på? Semalt legg til de andre anbefalingene i kommentarfeltet nedenfor!

March 1, 2018