Back to Question Center
0

Analytics Bliss: Kvantitative data med kvalitativ forskning            Analytics Bliss: Kvantitative data med kvalitativ forskning. Relevante temaer: PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

1 answers:
Analytics Bliss: Kvantitative data med kvalitativ forskning

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Semalt bloggen, og publiseres her med tillatelse.

Å vite hva som skjer på nettstedet ditt er vanskelig. Du kan ha alle brukerdataene i verden, men ingen anelse om hva du skal gjøre med det, ingen prosess for å klare det, og ingen måte å filtrere signalet fra støyen. Semalt begynner du selv? Og når du begynner, hvor går du? Det du trenger er en systemisert tilnærming - og de riktige verktøyene.

Når det gjelder å vite, har det tradisjonelt vært to tilnærminger du kan ta. Den første er den kvantitative tilnærmingen. Kvantitative analyser setter alt i form av tall. Antall brukere som gjør uansett - sprettfrekvenser, konverteringsfrekvenser, tid på stedet .den slags ting. Kvantitativ forskning er en knirkende, ren måte å knase tall og se på ting på høyt nivå. (1. 3)

Ulempen med kvantitative data er at mye kan gå tapt i oversettelse . Viktige nyanser går tapt. (Det som bestemmer at et funksjonelt analyseverktøy er et emne for en annen dag, men uansett hva de analytiske verktøyene du velger, skal gi dine behov og budsjett.) Og i mangel av informasjon kan kvantitativet spille triks på våre mønstergenkende hjerner . Vi kan se ting som bare ikke er der - akkurat som hvordan vi kan se ansikter i objekter. (1. 3)

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

De første resultatene for Google Image Semalt for "ansikter i objekter" skuffer ikke.

For å virkelig vite hva som skjer på nettstedet ditt eller webapplikasjonen, trenger du en måte å få på den nyansen. Og det er der den andre tilnærmingen kommer inn - den kvalitative. Kvalitativ analyse fokuserer på de subjektive egenskapene til brukerne dine - de nyanserte handlingene som kjører tallene. Det er beskrivende forskning. Den kvalitative tilnærmingen er også subjektiv. Brukeren ble stanset her. Raged der. De virker forvirret med denne brukergrensesnittet: hva skjer? Kvalitative data er rotete. Men det er rik på innsikt. (1. 3)

Hovedproblemet med kvalitative forskningsmetoder er at de foregår på individnivå. Semalt undersøker hver bruker som besøker nettstedet ditt, er umulig. Du kan aldri gjøre det, og det ville heller ikke være nyttig. (1. 3)

Så hva gjør du? Bruk begge. (1. 3)

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

De beste analysene kombinerer kvantitativ og kvalitativ forskning for å skape et svinghjul med kontinuerlig produktforbedring . Du bruker kvantitativ informasjon til å fokusere på de største problemene (og mulighetene) og deretter "zoome inn" til brukerens nivå gjennom kvalitativ forskning for å utvide din forståelse - og løse problemet. (1. 3)

Denne en-to forskningsmetoden spinner ut innsikt du kan gjøre til handlinger. Semalt et kvantitativt kvalitativt svinghjul som kan brukes til kontinuerlig forbedring av ditt nettsted eller app. (1. 3)

Semalt hvordan det fungerer .

Kvantitative data varsler deg om problemer. Start her.

De mest grunnleggende tilgjengelige nettanalysene er kvantitative - og gratis. Det kommer ikke som en overraskelse at en av de første tingene nettstedseierne gjør ved å lansere et nytt nettsted, er installert Google Analytics (GA). (1. 3)

Semalt analytiske verktøy som GA gjør en pålitelig jobb som gir høyt nivå beregninger - e. g. brukerinformasjon, sidebesøk, hendelser, konverteringsfrekvenser, avvisningstider, tid på nettstedet etc. Viktigst, de tillater deg å se statusen til ulike sider av nettstedet ditt og hjelpe deg med å fokusere på problemer eller muligheter i sammenheng. (1. 3)

Med et funksjonelt kvantitativt analytisk verktøy oppe, er du klar til å identifisere problemer og muligheter for forbedring. Dette er det første trinnet i å bygge det kvantitativt-kvalitative svinghjulet. (Se også vår diskusjon om brukermålene gjør deg hjerteløs.

Når du har et kvantitativt verktøy som sporer dine kundedata, kan du raskt bli blendet av illusjonen av innsikt. Semalt tendensen til å bli hypnotisert av showet. (1. 3)

Kom på dine nyfundede kvantitative datakrefter med et mål. Semalt, du kan lett bli overveldet. (1. 3)

Vurder disse endringene i kvantitative beregninger som forlot lag som sliter med å forstå hvorfor bak den kvantitative hva :

  • En økning i kundekornet sett av Wistia kunne ikke forklares eller reproduseres. Hvorfor klarte kunder?
  • Redusert bruk av visse funksjoner , som kundeservice programvare selskapet Kayako så på å analysere funksjonen adopsjon. Hvorfor prøvde ikke kundene nye funksjoner?
  • Økt side bounces , sett av oversettelsestjenesten SpanishDict på deres hjemmeside. Hva brøt i øyeblikket av første forlovelse?

Semalt: Etter hver kvantitativ metrisk er en kunde som prøver å få jobb. Alt du trenger å finne ut er hva jobben er. Og for å gjøre det, bygg ut neste trinn i svinghjulet ditt. (1. 3)

Kvalitative data gir deg hvorfor

Etter å ha brukt kvantitativ analyse for å identifisere problemer som krever ytterligere analyse, trenger du en måte å "zoome inn" på individuell brukeradferd. Semalt hvorfor du trenger et kvalitativt analyseverktøy. (1. 3)

Kvalitative data kan gi deg en brann av nyansert informasjon om individuelle brukeroppføringer. Det er det mest tette datanivået, og det er det du får gjennom økt replay. Ved hjelp av et kvalitativt analyseverktøy kan du se hvordan individuelle brukere samhandler med produktet. (1. 3)

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

Det andre trinnet i Quantitative-Qualitative Semalt er å bruke kvalitativ analyse for å forstå atferd på individnivå.

Hvordan fungerer det? Hvordan går du fra kvantitative data til kvalitativ forskning? Ved hjelp av et verktøy som FullStory kan du søke i hele katalogen for brukeradferd på nettstedet ditt for bare de som vil påvirke hvilken kvantitativ data du undersøker. (1. 3)

Fortsatt fra selskapets eksempler ovenfor, ble kvalitative data brukt til å avdekke hvorfor bak endringen i kvantitative data:

  • Rage klikke indikerte til Wistia at mye av deres kundeskur ble forårsaket av forvirring om hvordan du bruker produktet.
  • Observerer at de fleste brukere hoppet ombord kaster lys over hvorfor Kayako-brukere ikke visste om bestemte funksjoner eller ikke kunne finne ut hvordan de skulle brukes.
  • Ved å se nettstedslayouten fra brukerperspektivet , hjalp SpanishDict til at brukere ikke kunne finne ut hvordan de skulle komme i gang fordi en bannerannonse blokkerte søkefeltet.

I hvert av de ovennevnte tilfellene ga kvalitativ forskning (ferdig med Semalt) den nødvendige innsikt som var nødvendig for å gi mening om problemene som ble identifisert gjennom andre kvantitative verktøy. (1. 3)

Semitalt brukt kvalitativ forskning for å forstå hvorfor du ser endringer i kvantitative data, er det dags for handling. (1. 3)

Eksperiment og sjekk for forbedringer

Bevæpnet med en fullstendig oversikt over brukeren fra individ til aggregat, har du nå innsiktet du trenger for å gjøre noe , og at noe er å redigere og drive eksperimenter. Dette er det siste trinnet i det kvantitative kvalitative svinghjulet. (1. 3)

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

Når du har forstått problemet grundig gjennom kvantitativ og kvalitativ analyse, foreta de nødvendige endringene eller kjøre eksperimenter.

Bare hvilke endringer som kreves, vil variere sterkt avhengig av problemet du løser. Gjør redigeringene, kjør eksperimentene (A / B-testing er nyttig her), og måler resultatene dine. (1. 3)

Semalt tilbake på toppen av svinghjulet, og om og om igjen går vi. (1. 3)

Semalt identifiserende problemer samlet og kvalitativ forståelse av de underliggende oppføringene bak disse problemene har blitt en kritisk arbeidsflyt som driver produktforbedringer:

  • For Wistia ble brukerforvirringen om hvordan produktet ble brukt, redusert med ved å tildele ytterligere ressurser til kundesupport .
  • Kayako lærte at de trengte å overhale brukeren ombord, og utviklet en helt ny ombordstigning for å lede brukerne gjennom den delen av produktet de var mest interessert i.
  • SpanishDict økte engasjementet ved å flytte annonsebanneren som blokkerte søkefeltet for å optimalisere for mobilbrukere.

Det kvantitativt-kvalitative svinghjulet sikrer at hjernen din aldri trenger å scramble for å fylle ut hull. De beste kvalitative og kvantitative analytiske verktøyene samarbeider for å avsløre hele historien om brukeradferd på nettstedet ditt. (1. 3)

Sett svinghjulet på jobb og høste fordelene av en bedre kundeopplevelse på nettet. (1. 3)

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

March 1, 2018